Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Βιοσυντονισμός και Γυναίκα.


Γυναίκα! Και μόνο το άκουσμα της λέξης προκαλεί θαυμασμό και παραπέμπει στην ομορφιά και στην αόρατη δύναμη, στυλοβάτη κάθε σπιτιού.

Η γυναίκα όμως κατά τη διάρκεια της ζωής της αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα γυναικολογικής φύσεως.  Ας εξετάσουμε μερικά από αυτά.

Δυσμηνόρροια


Η δυσμηνόρροια είναι ένα οδυνηρό σύμπτωμα. Ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες κάθε μήνα και τους δημιουργεί πολλα προβλήματα στην καθημερινότητα τους γιατί τις αναγκάζει να καθηλωθούν στο κρεβάτι.

Η δυσμηνόρροια, δηλαδή η επώδυνη έμμηνος ρύση (περίοδος), είναι ένα βασανιστικό σύμπτωμα, που όλες οι γυναίκες  το έχουν βιώσει σε κάποια φάση της αναπαραγωγικής τους ηλικίας. Η πλειοψηφία των γυναικών κατά τη διάρκεια της περιόδου έχει μια ήπια ενόχληση. Η δυσμηνόρροια ακινητοποιεί την γυναίκα, την καθηλώνει στο κρεβάτι και ο πόνος υποχωρεί μόνο με φαρμακευτική αγωγή.

Αρκετές φορές υπεύθυνοι για τον πόνο είναι και ψυχολογικοί παράγοντες. 

Συμπτώματα : Πόνος, ναυτία, εμετοί, διάρροια, πονοκέφαλος. Σε μερικές περιπτώσεις η δυσμηνόρροια αποκαλύπτει οργανική πάθηση, όπως ενδομητρίωση, ινομυώματα, φλεγμονώδεις παθήσεις της πυέλου, πολύποδες και στενώσεις του τραχήλου. Στη μεμβρανώδη δυσμηνόρροια τμήματα της εσωτερικής στιβάδας της μήτρας (ενδομητρίου) εξέρχονται κατά την περίοδο σε μεγάλα κομμάτια.

Ενδομητρίωση


Ενδομητρίωση είναι μια παθολογική κατάσταση που δημιουργείται όταν αναπτύσσονται στοιχεία ενδομητρίου εκτός από τη μήτρα.

Το κυριότερο σύμπτωμα της ενδομητρίωσης είναι ο πόνος στο κάτω μέρος της κοιλιάς, στη λεκάνη και στο κάτω μέρος της ράχης, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσης, δηλαδή στην περίοδο.

Συμπτώματα :
 • Έντονοι πόνοι περιόδου και πόνος κατά την ούρηση.
 • Χρόνιος πόνος στο κάτω μέρος της ράχης, στη λεκάνη και στα έντερα.
 • Πόνος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής ή μετά.
 • Αίμα στο διάστημα μεταξύ των περιόδων.
 • Στειρότητα.
 • Διάρροια, δυσκοιλιότητα και φούσκωμα στην κοιλιά.

Ινομυώματα μήτρας

Τα ινομυώματα είναι καλοήθη ογκίδια στα τοιχώματα της μήτρας. Ένας μεγάλος αριθμός γυναικών μέχρι την ηλικία των 50 ετών θα έχουν αναπτύξει ινομυώματα. Ανάλογα με το μέγεθος και το σημείο όπου βρίσκονται ενδέχεται να προκαλέσουν πόνο, μεγάλη ροή αίματος στις περιόδους (υπερμηνόρροια) ή εμφάνιση αίματος ανάμεσα στις περιόδους. Μπορούν επίσης να προκαλέσουν επώδυνη ούρηση, συχνοουρία ή δυσκοιλιότητα. Τέλος ενδέχεται να είναι υπεύθυνα για την εκδήλωση πόνου κατά τη σεξουαλική επαφή και για προβλήματα γονιμότητας.

Μαστίτιδα 

Η μαστίτιδα είναι αποτέλεσμα λοίμωξης του ιστού στο μαστό και εκδηλώνεται με οίδημα, πόνο στο στήθος, άνοδο της θερμοκρασίας και κοκκίνισμα του μαστού. Σπάνια εμφανίζεται πυρετός και ρίγη. Η πάθηση παρουσιάζεται συνήθως σε γυναίκες που θηλάζουν. Ωστόσο μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε γυναίκα.

Μαστοπάθεια

Είναι μια καλοήθης παραλλαγή της αρχιτεκτονικής των μαστών. Μπορεί να προκαλέσει απλούς πόνους πριν την περίοδο ή να δημιουργήσει κύστες ή οζίδια και έκκριση από τις θηλές.
Εμφανίζεται κυρίως σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Μια ορμονική ανισορροπία που παρουσιάζεται είναι υπεύθυνη για την εμφάνιση μαστοπάθειας. Αυτή είναι η μεγάλη παραγωγή οιστρογόνων.

Ανάλογα με το είδος της αλλαγής των ιστών διακρίνουμε διάφορες μορφές (ινώδης, ινοκυστική, ινοαδενωματώδης) αλλά και βαθμούς μαστοπάθειας. 

Βιοσυντονισμός και γυναίκα.


Μυκητιασική Αιδοιοκολπίτιδα

Είναι μια λοίμωξη του κόλπου και  του αιδοίου. Όπως λέει και το όνομά της, προκαλείται από την υπερβολική ανάπτυξη μυκήτων, που συνηθέστερα είναι ο Candida albicans. Περίπου το 75% των γυναικών παρουσιάζουν μία φορά μυκητίαση στη ζωή τους και σχεδόν οι μισές έχουν δύο ή περισσότερα επεισόδια μυκητιάσεων.

Συμπτώματα της μυκητιασικής αιδοιοκολπίτιδας.

Το πιο συχνό σύμπτωμα είναι ο έντονος κνησμός στον κόλπο και στο αιδοίο. Άλλα συμπτώματα περιλαμβάνουν: αίσθημα καύσου, ερύθημα και διόγκωση του αιδοίου, λευκωπές παχύρευστες εκκρίσεις, πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή. Μπορεί η γυναίκα να έχει όλα από τα παραπάνω συμπτώματα ή μερικά από αυτά, ενώ τα συμπτώματα μπορεί να είναι πολύ έντονα ή ήπια. 

Ουρολοίμωξη

Η ουρολοίμωξη αφορά λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος από μικροοργανισμούς, όπως τα βακτήρια, οι ιοί και οι μύκητες. Τα βακτήρια είναι η πιο κοινή αιτία της ουρολοίμωξης. Τα βακτήρια που εισέρχονται από την ουρήθρα στο ουροποιητικό σύστημα απομακρύνονται γρήγορα με την ούρηση, πριν εγκατασταθούν και προκαλέσουν συμπτώματα. Αν όμως περάσουν τη φυσική άμυνα του οργανισμού τότε προκαλούν λοίμωξη. Η λοίμωξη στην ουρήθρα ονομάζεται ουρηθρίτιδα, ενώ στην ουροδόχο κύστη ονομάζεται κυστίτιδα. Τα βακτήρια μπορούν να φτάσουν μέσω των ουρητήρων στα νεφρά και να τα μολύνουν. Η λοίμωξη του νεφρού ονομάζεται πυελονεφρίτιδα.


Οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε ουρολοιμώξεις για ανατομικούς λόγους, αφού η ουρήθρα της γυναίκας είναι πολύ μικρότερη από του άντρα, επιτρέποντας στα βακτήρια να μπουν γρήγορα στην κύστη. Επίσης, η γυναικεία ουρήθρα απέχει ελάχιστα εκατοστά από το αιδοίο και τον πρωκτό, όπου φυσιολογικά υπάρχουν μικρόβια. Ο κίνδυνος να αναπτύξει μια γυναίκα ένα επεισόδιο ουρολοίμωξης έστω και μια φορά στη ζωή της είναι μεγαλύτερος από 50 %.

Προεμμηνορροϊκό Σύνδρομο


Μια εβδομάδα ή δύο πριν από την έναρξη της περιόδου πολλές γυναίκες παρατηρούν φούσκωμα, πονοκεφάλους, εναλλαγές της διάθεσης, ακμή και άλλα συμπτώματα. Αυτά τα μηνιαία συμπτώματα είναι γνωστά ως προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, ή PMS. Ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών βιώνουν κάποια αυτά τα συμπτώματα. Τα ακριβή αίτια του PMS δεν τα γνωρίζουμε. Πολλοί γιατροί ισχυρίζονται ότι η μείωση των επιπέδων των ορμονών είναι υπεύθυνη για τα συμπτώματα του συνδρόμου.

Σαλπιγγίτιδα

Οι σάλπιγγες είναι τα δύο μακρόστενα σωληνοειδή όργανα που βρίσκονται στα δεξιά και αριστερά πλάγια της μήτρας. Η σαλπιγγίτιδα είναι φλεγμονές των σαλπίγγων και αποτελούν μια συχνή πάθηση του γεννητικού συστήματος της γυναίκας. Δημιουργούνται κυρίως από μικρόβια, τα οποία δια μέσου του κόλπου, του τραχήλου και του σώματος της μήτρας φτάνουν στις σάλπιγγες. Εκεί τα μικρόβια προσβάλλουν το επιθήλιο των σαλπίγγων και προκαλούν φλεγμονή και στις δύο σάλπιγγες.

Συμπτώματα σαλπιγγίτιδας : Έντονος πόνος χαμηλά στην κοιλιά κατά τη διάρκεια της περιόδου ή στη σεξουαλική επαφή, αδιαθεσία, πυώδη κολπικά υγρά, πυρετός, διάρροια, εμετοί και ναυτίες, δυσμηνόρροια. Μεταδίδεται κυρίως με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα μικρόβια, όπως ο γονόκοκκος, οι τριχομονάδες και τα χλαμύδια. Η χρήση σπιράλ ή ενδοκολπικών πλύσεων μπορούν επίσης να προκαλέσουν σαλπιγγίτιδα.

 Αν αντιμετωπιστεί άμεσα και δεν καταστεί χρόνια, η γυναίκα δε διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Η χρόνια σαλπιγγίτιδα μπορεί να προκαλέσει υπογονιμότητα, εξωμήτριο κύηση ή αποστήματα στην κοιλιά.

Υγιείς και όμορφες με Βιοσυντονισμό!

Εμμηνόπαυση

Η εμμηνόπαυση ξεκινά δώδεκα μήνες μετά την τελευταία περίοδο της γυναίκας και σηματοδοτεί το τέλος της αναπαραγωγικής της ζωής. Η μέση ηλικία εμμηνόπαυσης είναι τα 50 έτη.

Η εμμηνόπαυση συνοδεύεται από από κάποια δυσάρεστα συμπτώματα, τα οποία εμφανίζονται πριν σταματήσει η περίοδος και αυτά είναι : ακανόνιστη περίοδος, εξάψεις, κολπική ξηρότητα, εναλλαγές στη διάθεση, προβλήματα στον ύπνο, νυχτερινή εφίδρωση, αύξηση σωματικού βάρους, απώλεια όγκου από τον μαστό, ξηροδερμία.

Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν όλα αυτά τα γυναικολογικά προβλήματα εύκολα και ανώδυνα. Σας παρουσιάζουμε τα συμπλέγματα τα οποία το εξειδικευμεύνο επιστημονικό προσωπικό της Biomedis σχεδίασε για το ωραίο φύλο :
 • Γυναικείο Αναπαραγωγικό Σύστημα - Ρύθμιση : Είναι ρυθμιστικό συμπλεγμα για τη γενική υγεία του ουροποιητικού συστήματος και των γεννητικών οργάνων των γυναικών.
 • Αποτοξίνωση Βασική Ημερήσια Γυναικών : Αυτό το σύμπλεγμα συνιστάται για τις πρώτες 2-4 εβδομάδες χρήσης της συσκευής.
 • Αποτοξίνωση Μαστικών Αδένων.
 • Απώλεια Βάρους Γυναικών.
 • Δυσμηνόρροια : Ρυθμίζει το ενδοκρινικό σύστημα των γυναικών, έχει αντιβακτηριακό,
  αντιικό και αντιμυκητιασικό αποτέλεσμα και αποκαθιστά τη λειτουργία των ωοθηκών. 
 • Εμμηνόπαυση : Εχει αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα, μειώνει τον πόνο και τα συμπτώματα εμμηνόπαυσης, αποτοξινώνει το σώμα, σταθεροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, ρυθμίζει τη λειτουργία των ωοθηκών και τον εμμηνορροϊκό κύκλο.
 • Ενδομητρίωση : Μειώνει τη φλεγμονή και τον πόνο αποκαθιστά τη λειτουργία των ωοθηκών και ρυθμίζει τις έμμηνες περιόδους. 
 • Ινομυώματα Μήτρας : Βοηθά στη μείωση και πρόληψη της ανάπτυξης του ιστού των ινομυωμάτων στη μήτρα. Τα ινομυώματα της μήτρας είναι καλοήθεις όγκοι στη μήτρα.
 • Ινομυώματα Μήτρας Αιμορραγικά : Ελέγχει την αιμορραγία και ρυθμίζει το ουρογεννητικό σύστημα των γυναικών.
 • Καθαρισμός Γεωπαθητικού και Ηλεκτρομαγνητικού Στρες για Γυναίκες : Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό από το γεωπαθητικό και το ηλεκτρομαγνητικό στρες. Επιπλέον ενισχύει το ενεργειακό πεδίο και ενδυναμώνει τη ροή της ενέργειας.
 • Κοσμετολογία για Γυναίκες : Αναζωογονεί το δέρμα και αποτρέπει την τριχόπτωση.
 • Μαστίτιδα :  Μειώνει τη φλεγμονή του μαστού, καταπολεμά τις λοιμώξεις και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.
 • Μαστοπάθεια : Βοηθά στην αποκατάσταση και αποτοξίνωση του ιστού του μαστού και στη ρύθμιση των γυναικείων ορμονών. 
 • Μυκητιασική Αιδοιοκολπίτιδα και άφθες : Βοηθά στην αποτοξίνωση των μολύνσεων όπως candida και μύκητες από τον κόλπο και τα ουρογεννητικά όργανα των γυναικών. 
 • Ουρολοίμωξη.
 • Προεμμηνορροϊκό Σύνδρομο : Μειώνει τον πόνο και τα συμπτώματα της περιόδου.
 • Σαλπιγγίτιδα : Συνιστάται όταν υπάρχει φλεγμονή σε σάλπιγγες και ωοθήκες λόγω βακτηριακής ή ιικής μόλυνσης και επίσης πριν και μετά απο χειρουργική επέμβαση. Βοηθά στη μείωση του πόνου, βελτιώνει τη λέμφο και τη ροή του αίματος και απομακρύνει τις τοξίνες.
 • Σεξουαλική Λειτουργία Γυναικών - Ενίσχυση.
 • Τριχόπτωση - Ξηροδερμία για Γυναίκες : Ισορροπεί τις ορμόνες, βελτιώνει την επιδερμίδα και αποτρέπει την τριχόπτωση.
Βιοσυντονισμός σημαίνει λάμψη!!!


Αυτά ήταν τα εξειδικευμένα συμπλέγματα που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για γυναίκες. Η νέα συσκευή Biomedis Trinity διαθέτει επιπλέον προεγκαταστημένα συμπλέγματα τα οποία αφορούν την κοσμετολογία, την ομορφιά, την ψυχολογία και πολλά άλλα. Διαβάστε επίσης :


Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο

Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια