Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Είναι ο Βιοσυντονισμός απάτη; Γιατί κάποιοι επιμένουν στο να είναι αρνητικοί;Βιοσυντονισμός - Biomedis

Ο Βιοσυντονισμός αποτελεί μία εναλλακτική μέθοδο Ιατρικής η οποία χρησιμοποιεί το φαινόμενο του συντονισμού σε ζώντες οργανισμούς. Ακόμα, η μέθοδος δεν έχει ενταχθεί στην επιστημονική Ιατρική για αυτό εξάλλου αναφέρεται, ακόμα, ως μέθοδος εναλλακτικής Ιατρικής. Πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται για απάτη , η μέθοδος του Βιοσυντονισμού όμως φαίνεται να μας δείχνει το μέλλον.

           
    
   
Alexander Gurvich
Ο πρώτος που έκανε λόγο για την μέθοδο ήταν ο Ρώσος επιστήμονας
Alexander Gavrilovic Gurvich ο οποίος ανακάλυψε ότι κάθε πολυκύτταρος οργανισμός , όπως και ο άνθρωπος , είναι ουσιαστικά ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο το οποίο σχηματίζεται από τα μεμονωμένα κύτταρα. Το συγκεκριμένο πεδίο είναι απαραίτητο για την υλοποίηση όλων των φυσιολογικών διεργασιών του ανθρώπινου οργανισμού. Οποιαδήποτε ασθένεια φαίνεται να διαταράσσει το πεδίο αυτό , με αποτέλεσμα ο οργανισμός να μην λειτουργεί σωστά. Η επαναφορά του μαγνητικού πεδίου στα φυσιολογικά επίπεδα αυτόματα σημαίνει και την επαναφορά της υγείας στον οργανισμό.                 Dr Royal Rife
Περισσότερη έρευνα πάνω στην μέθοδο του Βιοσυντονισμού έκανε ο Αμερικανός επιστήμονας Δρ Royal Rife στην Καλιφόρνια το 1934. Ο Δρ Rife χρησιμοποίησε την ηλεκτρομαγνητική γεννήτρια σε 16 ασθενείς με καρκίνο σε τελικό στάδιο, και κατάφερε σε διάστημα 3 με 4 μηνών να τους θεραπεύσει όλους. (Το σχετικό άρθρο δημοσιεύτηκε στη Yahoo!news το 2013 και μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ) Ο Rife κατάφερε να κατασκευάσει  το πρώτο μικροσκόπιο και να γίνει ο πρώτος άνθρωπος ο οποίος είδε ζωντανό ιό. Η δουλειά του, όμως, πήγαινε κόντρα στο καλά οργανωμένο, από τότε, καρτέλ διαχείρισης της Παγκόσμιας Υγείας. Το εργαστήριο καθώς και η έρευνα του επιστήμονα χάθηκαν. Αυτοί που είχαν αντίθετα συμφέροντα κατάφεραν με συνοπτικές διαδικασίες να ανακόψουν όλη αυτή την έρευνα που θα οδηγούσε την ανθρώπινη υγεία πολλές δεκαετίες μπροστά. Οι φαρμακευτικές εταιρείες, βλέπετε, είχαν οργανώσει από τότε το σχέδιο τους: ο άνθρωπος έπρεπε να παίρνει χημικά φάρμακα και να κάνει ενέσεις τις οποίες και έπρεπε να πληρώνει ακριβά. 


Ο Tύπος της εποχής παρουσιάζει το επίτευγμα του Dr Rife.

            Στον 21ο αιώνα , με την δύναμη που δίνει το Internet , τα στόματα όλων αυτών, που πιστεύουν την μέθοδο, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να κλείσουν. Ο Βιοσυντονισμός είναι εδώ με δεκαετίες πλέον έρευνας στην πλάτη του. Έρευνα η οποία τον έχει κατατάξει πολύ ψηλά όσον αφορά στην αποτελεσματικότητά του. Σύντομα, θεωρούμε ότι πρέπει να αποτελέσει επίσημα επιστημονική μέθοδο της Ιατρικής. Οι πιστοποιήσεις, εξάλλου, για την μέθοδο έχουν ήδη ξεκινήσει να κερδίζονται η μία μετά την άλλη.

           
Η Biomedis κατακτά όλον τον κόσμο!
Η εταιρεία
Biomedis αποτελεί μία εκ των μεγαλυτέρων  παγκοσμίως εταιρειών παραγωγής διαγνωστικών και θεραπευτικών συσκευών Βιοσυντονισμού. Οι συσκευές είναι ατομικές και εφαρμόζουν την μέθοδο του Βιοσυντονισμού αφού προγραμματιστούν για την αντίστοιχη, πάντα, ασθένεια. Αποτελεί μία εντελώς ακίνδυνη μέθοδο με εξαιρετικά αποτελέσματα αποδεδειγμένα πλέον. Ο Βιοσυντονισμός θεραπεύει Έλληνες και Κύπριους εδώ και 50 χρόνια.


   Ο Βιοσυντονισμός στην Ελλάδα και στην Κύπρο χρησιμοποιείται ήδη από τη δεκαετία του 1970! Παλιότερα, για να γίνει η θεραπεία με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού οι ασθενείς έπρεπε να επισκέπτονται τον θεράποντα ιατρό που είχε τη συσκευή. Αναγκάζονταν,επομένως, να αφιερώνουν πολύ χρόνο ημερησίως για να επισκεφθούν το ιατρείο και να περιμένουν μέχρι η συσκευή να είναι διαθέσιμη για χρήση, αφού μία συσκευή εξυπηρετούσε πολλούς ασθενείς. 
  Στην εποχή μας, όμως, τα πάντα γίνονται πιο εύκολα. Οι συσκευές είναι ατομικές και φορητές και μπορεί να τις αποκτήσει ο καθένας. Οι ασθενείς μπορούν να προγραμματίσουν την κατάλληλη θεραπεία από την ηρεμία του σπιτιού τους χωρίς περιττό άγχος και τρέξιμο. Ο βιοσυντονισμός και τα προγράμματά του υπόσχονται αποδεδειγμένα την θεραπεία ακόμα και σε περιπτώσεις, για τις οποίες η συμβατική Ιατρική ''νίπτει τας χείρας''. 

Καλωσορίζουμε την Ιατρική του 21ου αιώνα!!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας 

ή επικοινωνήστε μαζί μας:

e-mail: biomedisteam@gmail.com

τηλ.:+30 698 0059 799.


Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα της εταιρείας Biomedis μας εδώ

και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.


Biomedis Gr Team
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια