Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ινοκυστική μαστοπάθεια και Βιοσυντονισμός


Η ινοκυστική μαστοπάθεια είναι μία πάθηση των κυστών του μαστού που μπορεί να συμβεί σε κάθε γυναίκα ηλικίας 30-50. Εμφανίζεται περίπου στο 60% το γυναικών και φαίνεται να έχει μικρότερη συχνότητα σε γυναίκες που παίρνουν αντισυλληπτικά χάπια.

Η εμφάνισης της γίνεται λόγω των φυσιολογικών ορμονικών διεγέρσεων των κυστών, που κάνει το στήθος της γυναίκας κατά τη περίοδο του εμμηνορρυσιακού κύκλου, να διογκώνεται και να επανέρχεται στο φυσιολογικό του μέγεθος. Ο λόγος που δεν εμφανίζεται μετά τα 50 είναι γιατί δεν παράγονται πλέον αυτές οι ορμόνες από τις ωοθήκες για να προκαλέσουν αυτή τη διέγερση των κυστών.

Όταν η ινοκυστική μαστοπάθεια βρίσκεται σε φυσιολογικό στάδιο δεν υπάρχει κίνδυνος και θεωρείται φυσιολογικό αλλά από την ινοκυστική μαστοπάθεια μπορεί να δημιουργηθεί καρκίνος του μαστού. Για αυτό το λόγο πρέπει να γίνεται έλεγχος μην έχει μία γυναίκα ινοκυστική μαστοπάθεια και σε τι στάδιο βρίσκεται κάθε φορά.

Για την αναγνώριση της ινοκυστικής μαστοπάθειας χρειάζεται να γίνει είτε ψηλάφηση του στήθους είτε μαστογραφία. Με τη ψηλάφηση αναγνωρίζεται γιατί έχει κάποια συγκεκριμένα συμπτώματα τα οποία είναι:
  • Οι μαστοί της γυναίκας περιέχουν περιοχές με πιο σκληρή σύσταση.
  • Εμφάνιση πόνου στο στήθος κατά τη ψηλάφηση ή αίσθηση βάρους στους μαστούς.
  • Η εμφάνιση των παραπάνω συμπτωμάτων εμφανίζεται και στους δύο μαστούς και συνήθως στην ίδια κοιλότητα.
Όμως η ινοκυστική μαστοπάθεια μπορεί να επηρεαστεί και από άλλους παράγοντες. Κάποιοι από αυτοί είναι ανεξέλεγκτη ενώ κάποιοι άλλοι μπορούν να ελεγχθούν μέσω της καθημερινής ζωής μίας γυναίκας. Κάποιοι από τους παράγοντες είναι:
  1. Κληρονομικότητα από κάποιο μέλος της οικογένειας. Η πάθηση αυτή πολλές φορές είναι κληρονομική έτσι όταν γνωρίζετε ότι κάποια γυναίκα στην οικογένεια σας την είχε καλό είναι να εξετάζεστε πιο συχνά.
  2. Διατροφικές συνήθειες. Κάποιες διατροφικές συνήθειες που μπορεί να επηρεάσουν τις ορμόνες μπορεί να βοηθήσουν στην εμφάνιση ινοκυστικής μαστοπάθειας.
  3. Οι ψυχολογικές διαταραχές μπορεί να προκαλέσουν εμφάνιση της ινοκυστικής μαστοπάθειας.
Για την αντιμετώπιση ή πρόληψη του οργανισμού κατά της ινοκυστικής μαστοπάθειας πρέπει να:
  •  Γίνεται μηνιαίος έλεγχος του στήθους.
  • Ακολουθείτε ισορροπημένη διατροφή. Ειδικά κατά τις τελευταίες μέρες του κύκλου της γυναίκας θα πρέπει να αποφεύγετε ο καφές, το τσάι, η σοκολάτα και οι αλατισμένες τροφές.
  • Χρήση αντισυλληπτικών δισκίων μπορεί να βοηθήσει στην μείωση εμφάνισής της πάθησης.

Βιοσυντονισμός και αντιμετώπιση ινοκυστικής μαστοπάθειας

Ο Βιοσυντονισμός με τα προγράμματα θεραπείας που διαθέτει μπορεί να βοηθήσει στη πρόληψη και αντιμετώπιση των παραγόντων που μπορούν να βοηθήσουν στην εμφάνιση και ανάπτυξη της ινοκυστικής μαστοπάθειας . Με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων είναι δυνατόν να καταστραφούν πολλοί παθογόνοι μικροοργανισμοί που επηρεάζουν την παραγωγή ορμονών στο σώμα. Επιπλέον με προγράμματα θεραπείας του Βιοσυντονισμού είναι δυνατόν η εξισορρόπηση του οργανισμού και των λειτουργιών του βοηθώντας έτσι στην αντιμετώπιση πολλών ασθενειών και δυσλειτουργιών.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση της εμφάνισης 
της ινοκυστικής μαστοπάθειας επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια