Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Εμμηνόρροια γυναίκας και Βιοσυντονισμός


Όλες οι γυναίκες μετά από τα 11-12 χρόνια της ζωής τους, περίπου κάθε μήνα θα περνάνε μία κατάσταση που ονομάζεται εμμηνόρροια(ή περίοδος). Πολλές φορές η εμμηνόρροια για τις γυναίκες είναι ενοχλητική λόγω των διάφορων συμπτωμάτων που έχουν και επηρεάζει δραστικά τον οργανισμό τους.

Ο σκοπός της εμμηνόρροιας είναι η προστασία του οργανισμού μέσω της αποβολής από τη μήτρα των διάφορων τοξινών και άλλων παθογόνων οργανισμών. Κατά τη διαδικασία της εμμηνόρροιας το τοίχωμα της μήτρας αποβάλλεται. Για αυτό το λόγο κατά τη χρονική αυτή διάρκεια, που διαρκεί 2 με 7 μέρες, η γυναίκα αιμορραγεί μία μικρή ποσότητα αίματος(από 10ml μέχρι 80ml). Η εμμηνόρροια συμβαίνει ανά 23 με 40 μέρες από τη στιγμή της αρχής της προηγούμενης εμμηνόρροιας και εξαρτάται ανά γυναίκα και έχει συνήθως σταθερό πρόγραμμα σχετικά με το πότε συμβαίνει.

Όμως κάποιες φορές υπάρχουν κάποιες μικρές επιπλοκές ή εντονότερα συμπτώματα κατά τις ημέρες της εμμηνόρροιας. Τέτοιες μπορεί να είναι:
  • Αλλαγές των ημερών κατά τις οποίες συμβαίνει η εμμηνόρροια.
  • Μεγαλύτερη πόνοι από ότι συνήθως και με περισσότερη χρονική διάρκεια.
  • Έντονη κατάθλιψη, νεύρα και άγχος κατά τις ημέρες αυτές.
  • Μειωμένη όρεξη.
  • Αίσθηση δυσκολίας αναπνοής.


Για την αντιμετώπιση ή μείωση αυτών των έντονων συμπτωμάτων υπάρχουν μέθοδοι που μπορεί να ακολουθήσει μία γυναίκα πριν ή και κατά τη διάρκεια των ημερών της εμμηνόρροιας. Αυτές οι μέθοδοι είναι:
  • Ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε βιταμίνες και υδατάνθρακες πριν και κατά της διάρκεια αυτής της περιόδου βοηθάει τον οργανισμό να ξεπεράσει το σωματικό και ψυχολογικό σοκ που υπέστη κατά τη περίοδο αυτή.
  • Πριν τη εμμηνόρροια ελαφριές γυμναστικές ασκήσεις μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό στην μείωση των συμπτωμάτων της εμμηνόρροιας.
  • Μείωση του άγχους και μείωση των σχεδίων κατά τη διάρκεια της περιόδου θα βοηθήσουνε τον οργανισμό αφαιρώντας του ένα μεγάλο «βάρος». Το άγχος είναι ένας από τους κύριους λόγους των έντονων συμπτωμάτων και επιπλοκών που συναντώνται κατά τη περίοδο.
  •  Κατά τη διάρκεια απώλειας αίματος η σωστή και πλούσια διατροφή όπως και η λήψη πολλών υγρών θα βοηθήσει τον οργανισμό να επανέλθει στα φυσιολογικά του και στη επαναδημιουργία του αίματος που χάθηκε.
  • Οργάνωση του προγράμματος της ζωής σας για τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού σας, μπορεί να σας προετοιμάσει ψυχολογικά για αυτή τη στιγμή και επιτρέπει στον οργανισμό σας να προετοιμαστεί πιο σωστά αφού μπορεί να αφοσιωθεί σε αυτή τη κατάσταση.

 Βιοσυντονισμός και εμμηνόρροια

Επειδή η εμμηνόρροια της γυναίκας επηρεάζει και τις ορμόνες της ο Βιοσυντονισμός με τα προγράμματα θεραπείας του μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή επιπλοκών. Άμα αναγνωριστεί κάποια επιπλοκή της περιόδου μπορεί να εντοπιστεί από τα μηχανήματα Βιοσυντονισμού, με τη μέτρηση των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των ενεργών σημείων του σώματος, άμα έχουν σχέση οι ορμόνες και κάποιο όργανο του οργανισμού. Επίσης μπορεί να αναγνωριστεί άμα είναι κάποιος κακόβουλος οργανισμός που προκαλεί τις επιπλοκές. Με τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα που εκπέμπονται από τα μηχανήματα θεραπείας του Βιοσυντονισμού και λαμβάνονται από τον οργανισμό μπορεί να γίνει συντονισμός με τους παθογόνους μικροοργανισμούς και η καταστροφή τους. Επιπλέον είναι δυνατόν να μειωθούν οι ψυχολογικές διαταραχές χάρης τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, από τα προγράμματα θεραπείας του Βιοσυντονισμού, που μπορούν να επαναφέρουν τη δράση του νευρικού συστήματος στα φυσιολογικά του επίπεδα.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως μπορεί 
να σας βοηθήσει στην μείωση των συμπτωμάτων που δημιουργούνται 
κατά τη περίοδο της εμμηνόρροιας επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια