Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Πέτρα στα νεφρά και Biomedis – Μπορεί ο Βιοσυντονισμός να βοηθήσει;Πέτρα στα νεφρά και θεραπεία με Βιοσυντονισμό

Το σημερινό θέμα αποτελεί ένα πρόβλημα υγείας το οποίο ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο. Σίγουρα δεν αποτελεί άμεσο κίνδυνο για την ζωή κάποιου , όταν
κάνει όμως την εμφάνισή του δημιουργεί μία δύσκολη και επίπονη κατάσταση για τον ασθενή. Ο λόγος για τις διάφορες πέτρες οι οποίες εμφανίζονται στα νεφρά , δημιουργούν πολλά προβλήματα και επιφέρουν πόνο στον ασθενή. Γιατί όμως δημιουργούνται οι διάφορες πέτρες και πως θα μπορούσαμε να τις αποφύγουμε; Ποιά η σχέση τους με τον τρόπο ζωής μας;

            Για αρχή η πέτρα στα νεφρά αποτελεί ασθένεια , μία ασθένεια η οποία μπορεί να προληφθεί όπως και οι περισσότερες ασθένειες. Σε περιπτώσεις ειδικά που είστε ευάλωτοι στην συγκεκριμένη ασθένεια η πρόληψη αποκτά διπλή σημασία. Και αυτή η ασθένεια μας προειδοποιεί πριν κάνει την εμφάνισή της , μέσα φυσικά από κάποια συμπτώματα. Σε περίπτωση που παθαίνετε κάτι τέτοιο συχνά , πρέπει να καταλαβαίνετε τα συμπτώματα ώστε να προετοιμάζεστε καλύτερα για την αντιμετώπισή του. Ο πόνος στην πλάτη , η αλλαγή χρώματος των ούρων λόγω παρουσίας αίματος , η δυσκολία και ο πόνος κατά την διάρκεια της ούρησης , διάφοροι πόνοι στην κοιλιακή χώρα και τέλος ρίγη και αίσθηση πυρετού είναι κάποια από τα συμπτώματα της ασθένειας που μας προειδοποιούν. 

            Οι πέτρες όπως τις ονομάζουμε είναι άλατα τα οποία συσσωρεύονται στη περιοχή των νεφρών όταν ο οργανισμός μας δυσκολεύεται να αποβάλλει τα υγρά. Η καθιστική ζωή αλλά και η έλλειψη νερού είναι δύο διαδικασίες οι οποίες ταλαιπωρούν τα νεφρά μας , διαταράσσοντας την λειτουργία τους. Άλλα αίτια είναι επίσης υπεύθυνα για τις διάφορες πέτρες , αίτια που ποικίλουν από περίπτωση σε περίπτωση.

            Ο Βιοσυντονισμός είναι σε θέση να διαγνώσει την πέτρα στα νεφρά με μία απλή εξέταση. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως οι διάφορες πέτρες εμφανίζονται και σε άλλα σημεία του οργανισμού , όπως η χολή για παράδειγμα. Το θετικό με την Biomedis είναι πως η διάγνωση είναι εξαιρετικά ακριβής , κάτι το οποίο αποτελεί το πρώτο και βασικό βήμα για την θεραπεία. Πέρα του προφανούς , ο Βιοσυντονισμός μας δείχνει την βασική αιτία εμφάνισης του προβλήματος. Η θεραπεία λοιπόν στοχεύει στην αιτία και όχι στο σύμπτωμα , προσφέροντας άμεση και μόνιμη λύση. Σε πολλές από τις περιπτώσεις θεραπείας με Biomedis το πρόβλημα δεν επανήλθε ποτέ ξανά. Η διάγνωση και ο προγραμματισμός είναι αποκλειστική δουλειά των γιατρών της Biomedis , με μοναδική υποχρέωση του ασθενούς να ακολουθεί την θεραπεία και να πίνει πολύ νερό. Η θεραπεία είναι 100% επιτυχής και είναι μόνιμη , κάτι το οποίο είναι το σημαντικότερο.

            Αν επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στο 6980 059799 ή στο biomedisteam@gmail.com θα μπορέσετε να βρείτε όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την πάθηση. Σας περιμένουμε!

BiomedisTeam
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια