Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Η νέα απειλή της τεχνολογίας ονομάζεται ηλεκτρομαγνητικό στρες! Προστατευτείτε!Ηλεκτομαγνητικό στρες

Ηλεκτρομαγνητικό στρες είναι η κατάσταση που προκαλεί στον οργανισμό μας η ηλεκτρομαγνητική ρύπανση. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δημιουργούνται είτε από φυσικές είτε από τεχνητές πηγές και βρίσκονται παντού γύρω μας. Φυσικές πηγές ηλεκτρομαγνητικού πεδίου είναι το ηλιακό φως, οι κεραυνοί, το γήινο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο,κ.α.  Τεχνητές πηγές ηλεκτρομαγνητικού πεδίου είναι : οι οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, τα ραντάρ, οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος, τα ασύρματα δίκτυα, τα ασύρματα και τα κινητά τηλέφωνα, η ασύρματη ενδοεπικοινωνία κ.α.

Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που παράγονται από τα καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος και τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές φτάνουν μέχρι τα 300 HZ. Υψηλή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία προέρχεται από φούρνους μικροκυμάτων, κεραίες κινητής τηλεφωνίας και τηλεόρασης, αναμεταδότες σήματος, κινητά και ασύρματα τηλέφωνα και το Wifi. Η συχνότητα σε αυτές τις συσκευές μπορεί να φτάσει τα 300 GHZ. Αυτό σημαίνει ότι εκπέμπουν παλμούς σε πολύ υψηλή κλίμακα.
Ηλεκτρομαγνητικό στρες και πηγές έκθεσης

Το ανθρώπινο σώμα ως καλός αγωγός του ηλεκτρισμού δέχεται και επηρεάζεται από τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. Κούραση, ένταση, δυσκολίες στον ύπνο εξάντληση και μόνιμο στρες εμφανίζονται από το ηλεκτρομαγνητικό στρες.

Τα όργανα, οι ιστοί και τα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού επικοινωνούν με τα βιοφωτόνια, που είναι ηλεκτρικά σήματα. Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία διαταράσσει αυτά τα φυσικά κυκλώματα και προκαλεί βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα. Επιπλέον από την υπερβολική έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ο οργανισμός αδυνατεί να επικοινωνήσει με τα κύτταρα και χάνει τη δυνατότητα του να αυτοθεραπεύεται. Μπορεί λοιπόν να εμφανιστούν προβλήματα με την όρεξη, αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα, υποθυρεοειδισμός ή υπερθυρεοειδισμός, διαταραχή του νευρολογικού συστήματος.
Ηλεκτρομαγνητικό στρες απο χρήση κινητών.

Η έκρηξη στον τομέα της τεχνολογίας αυτή την εποχή διευκόλυνε τις ζωές μας, έκανε εύκολη την πρόσβαση στην ενημέρωση, βελτίωσε την επικοινωνία και πολλά άλλα. Ωστόσο όλες αυτές οι συσκευές εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες και η έκθεση σε αυτές έχει πολλές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία σύμφωνα με ειδικούς επιστήμονες. Ενδεχομένως η ρύπανση από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία να αποτελεί και τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Ειδικοί του βιοηλεκτρισμού έχουν χαρακτηρίσει τη χρήση των κινητών τηλεφώνων ως το μεγαλύτερο πείραμα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Κανείς δε γνωρίζει τι θα δημιουργήσει αυτή η συνεχόμενη έκθεση στην ανθρώπινη υγεία.

Δείτε τι συμβαίνει στο σπίτι μας από το σήμα του Wifi :
Σύμφωνα με διεθνείς και κρατικούς μηχανισμούς το φάσμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που βρίσκεται μεταξύ 30 - 300 MHz είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και δημιουργεί προβλήματα υγείας στους ανθρώπους που είναι εκτεθειμένοι. Ωστόσο σύμφωνα με το Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2007/2252 τονίζεται:
“ Τα όρια της έκθεσης του κοινού στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι ανεπαρκή. Δε λαμβάνουν υπόψη τους τις εξελίξεις στις τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνιών και την ύπαρξη ευάλωτων ομάδων πληθυσμού όπως οι έγκυοι, τα νεογέννητα και τα παιδιά”.
Επιπλέον διάφοροι παράγοντες καθορίζουν την ποσότητα της ακτινοβολίας που θα δεχτεί ο κάθε άνθρωπος. Τέτοιοι είναι :

• Ένταση της ακτινοβολίας.
• Απόσταση από πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.
• Διάρκεια έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
• Η μυική μάζα κάθε οργανισμού.
• Η κατάσταση του οργανισμού (καλή κατάσταση υγείας κτλ.)

Οι πόλεις μας, τα σπίτια μας και οι χώροι εργασίας μας είναι εκτεθειμένοι σε ακτινοβολίες και αυτό προκαλεί το λεγόμενο ηλεκτρομαγνητικό στρες.


Τρόποι προστασίας από το ηλεκτρομαγνητικό στρες :

 • Αποφύγετε τα σπίτια που βρίσκονται κοντά σε πυλώνες κινητής τηλεφωνίας.
 • Αποφύγετε να μείνετε κοντά σε πυλώνες ηλεκτρικού ρεύματος.
 • Αποφύγετε τη χρήση ηλεκτρικών κουβερτών και κλείστε τις ηλεκτρικές συσκευές όταν δεν χρησιμοποιούνται.
 • Με χρήση κρυστάλλων όπως ο ουνακίτης, ο ίασπης και η τουρμαλίνη. Οι ημιπολύτιμοι λίθοι αυτοί προστατεύουν από το ηλεκτρομαγνητικό στρες.
 • Με χρήση οργονιτών - αιθερικών μετασχηματιστών.
 • Με συσκευές οι οποίες συμβάλλουν στην εξουδετέρωση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.
 • Με ραβδοσκοπία : Βοηθά μόνο πριν χτίσουμε ένα σπίτι για να ανακαλύψουμε αν ο χώρος δέχεται ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
 • Με τον Βιοσυντονισμό : Ο Βιοσυντονισμός σας προστατεύει από το ηλεκτρομαγνητικό στρες. Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας δημιούργησαν ολοκαίνουργια συμπλέγματα τα οποία συμβάλλουν στον καθαρισμό από το ηλεκτρομαγνητικό στρες, στην ενίσχυση του ενεργειακού πεδίου και στην ενδυνάμωση της ροής της ενέργειας.

 • Προστατεύστε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους από τις αρνητικές συνέπειες που προκαλούν στον οργανισμό το γεωπαθητικό και το ηλεκτρομαγνητικό στρες με την καθημερινή εφαρμογή του συμπλέγματος : " ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΣΤΡΕΣ".  Με την αγορά όμως της Trinity ωφελήστε και σε άλλους τομείς : Η συσκευή διαθέτει πολλά συμπλέγματα για την καταπολέμηση ασθενειών, παθήσεων, ιών αλλά και συμπλέγματα τα οποία ενδυναμώνουν το ενεργειακό σας πεδίο και σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε ψυχολογικά προβλήματα ή στρεσογόνες καταστάσεις.

  Διαβάστε επίσης:
 • Τι είναι το γεωπαθητκό στρες.
 • Γεωπαθητικό στρες και τι προκαλεί.
 • Συσκευή Trinity
 • Βιοσυντονισμός : τι είναι και πως λειτουργεί.
 • Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας           
  στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.


  Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
  www.biomedisproducts.com
                          


  Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια