Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Τι είναι το γεωπαθητικό στρες.


Η ζωή στον πλανήτη μας εμφανίζει μια συνεχόμενη ανταλλαγή ενέργειας με το σύμπαν. Κάθε άνθρωπος αλλά και κάθε μορφή ζωής διαθέτει ενέργεια και λειτουργεί σαν πομπός, σαν δέκτης αλλά και σαν μετατροπέας ενέργειας.Μια αρνητική μορφή ενέργειας  είναι υπεύθυνη και για το λεγόμενο γεωπαθητικό στρες.

Γεωπαθητικό στρες ονομάζουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται στον οργανισμό μας από την παραμονή μας για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε χώρους που δέχονται γεω-ακτινοβολίες με αρνητική ενέργεια.

Οι συγκεκριμένες γεω-ακτινοβολίες πλήττουν το ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου και έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία του. Οι άνθρωποι που διαμένουν κοντά σε περιοχές που εμφανίζεται γεωπαθητικό στρες, εμφανίζουν πολλά  σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως καρκίνο, άσθμα, σκλήρυνση κατά πλάκας, φυματίωση και άλλες σοβαρές παθήσεις.

Περιοχές που παρουσιάζουν γεωπαθητικό στρες βρίσκονται κοντά ή πάνω από :
  • υπόγεια νερά και ύδατα λιμνών,
  • εκεί που διασταυρώνονται ενεργειακά δίκτυα ( γραμμές Hartman, Benker, κ.τλ.),
  • κοντά σε εργοστάσια που παράγουν ηλεκτρική ενέργεια, κοντά σε ορυχεία και σήραγγες.
  • εκεί που ενώνονται τεκτονικές πλάκες. Οι τεκτονικές πλάκες αποτελούν τη λιθόσφαιρα του πλανήτη μας και είναι υπεύθυνες για τις εκρήξεις ηφαιστείων, την πρόκληση σεισμών, παλιρροικών κυμάτων,κ.τ.λ.

Τι σημαίνει διασταύρωση ενεργειακών δικτύων; 

Γραμμές Hartman : Το 1935 ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Χαιδελβέργης E.Hartmann, ανακάλυψε ότι η επιφάνεια της γής σαρώνεται από ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. Εκεί που διασταυρώνονται οι γραμμές και ονομάζονται γραμμές Hartmann, δημιουργούνται κόμβοι, οι οποίοι απειλούν την υγεία του ανθρώπου.


Γραμμές Benker : Είναι τοξικές γεωπαθητικές γραμμές. Πήραν την ονομασία τους από τον Anton Benker. Το πλέγμα Benker είναι ένα χωροταξικό σύστημα αποτελούμενο από σειρές και στήλες κύβων με μήκος και πλάτος μέτρησης 10 μέτρων. Στο σημείο που διασταυρώνονται ο χώρος γεμίζει τοξίνες.   


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει αναγνωρίσει το sick building syndrome, δηλαδή το σύνδρομο των άρρωστων κτιρίων και το θεωρεί υπεύθυνο για  πολλα προβλήματα όπως: πονοκεφάλους, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα συγκέντωσης, μνήμης , ψυχολογικά προβλήματα,κ.τ.λ.

Τι γνώριζαν οι αρχαίοι πολιτισμοί;

 Σε αντίθεση με το σύγρονο κόσμο οι αρχαίοι λαοί σέβονταν τη φύση και ζούσαν σε απόλυτη αρμονία μαζί της. Βάσιζαν λοιπόν την αρχιτεκτονική των σπιτιών και των δημοσίων κτιρίων τους στις ακτινοβολίες της γης.  Μελετούσαν τις ενέργειες της Φύσης και τις εκμεταλλεύονταν ώστε να κατοικήσουν στο ιδανικότερο μέρος.  Μελετούσαν τα ενεργειακά πεδία ώστε να τα εκμεταλλευτούν. Από εκεί πηγάζει και η τέχνη του Feng-Sui. Άνθρωποι και φύση πρέπει να συνυπάρχουν σε αρμονία σύμφωνα με τους αρχαίους λαούς.


Είναι διαπιστωμένο ότι σε ιερούς χώρους, σε εκκλησίες, σε Ασκληπιεία δεν εμφανίζονται έντομα. Αυτο συμβαίνει διότι κατασκευάστηκαν σε μη γεωπαθητικά σημεία. Οι αρχαίοι Έλληνες έβρισκαν τους κατάλληλους ενεργειακούς χώρους για να φτιάξουν τα ιερά τους με τη χρήση ραβδοσκοπείας, μαντείας αλλά είναι πιθανό να είχαν στην κατοχή τους υψηλού επιπέδου επιστημονικές γνώσεις οι οποίες χάθηκαν με την πάροδο των ετών.


Γραμμές Ley : Είναι ένα δίκτυο ενεργειακών γραμμών, οι οποίες δημιουργούν ενεργειακά πεδία στους τόπους όπου διασταυρώνονται. Ιεροί τόποι και ιερά βρίσκονται πάνω σε γραμμές Ley και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Οι γνώσεις αυτές δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές στο σύγχρονο κόσμο. Έτσι κατασκευάζουμε τα σπίτια μας χωρίς πρώτα να έχουμε μελετήσει το χώρο που θα χτίσουμε και αν απο εκέι περνάνε γραμμές που προκαλούν γεωπαθητικό στρες. Το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο στα ψηλά κτίρια καθώς όσοι ζούνε πάνω από τον 7ο ή 8ο όροφο μιας πολυκατοικίας μακροπρόθεμσα το νευρικό τους σύστημα δεν έχει τη δυνατότητα να αντισταθεί και εμφανίζονται διαταραχές στην ψυχική ισορροπία του ατόμου.


Οι πιθανότητες να αρρωστήσουμε αυξάνονται εάν πάνω σε ένα γεωπαθογόνο κόσμο βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα μας. Αυτο συμβαίνει διότι όταν κοιμόμαστε τα συστήματα άμυνας του οργανισμού μας χάνουν την αποδοτικότητα τους. Ο ίδιος ο Hartmann υποστήριζε ότι το 60% των ασθενειών οφείλονται στον τόπο και το χώρο κατοικίας.


Ο Βιοσυντονισμός σας βοηθά και σας προστατεύει απο το γεωπαθητικο στρες. Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας δημιούργησαν ολοκαίνουργια συμπλέγματα τα οποία συμβάλλουν στον καθαρισμό από το γεωπαθητικό στρες, στην ενίσχυση του ενεργειακού πεδίου και στην ενδυναμώση της ροής της ενέργειας.

Προστατεύστε τον ευατό σας και τους δικούς σας ανθρώπους από τις αρνητικές συνέπειες που προκαλούν στον οργανισμό το γεωπαθητικό αλλά και το ηλεκτρομαγνητικό στρες με την καθημερινή εφαρμογή του συμπλέγματος : " ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΣΤΡΕΣ".
Διαβάστε επίσης:
Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας           
στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.

Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο

www.biomedisproducts.com
                        


Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια