Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Γεωπαθητικό στρες και ενεργειακά κέντρα (τσάκρας).

Γεωπαθητικό στρες ονομάζουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται στον οργανισμό μας όταν παραμείνουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε χώρους με αρνητικές γεω-ακτινοβολίες. 
Γεωπαθητικό στρες παρουσιάζεται πάνω από υπόγεια ρεύματα, σε σημεία που διασταυρώνονται ενεργειακά δίκτυα, εκεί που ενώνονται τεκτονικές πλάκες και κοντά σε ορυχεία, σήραγγες, εργοστάσια.
Το γεωπαθητικό στρες προκαλεί πολλά προβλήματα στην υγεία επειδή αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. Ο οργανισμός αδυνατεί να αμυνθεί σε παθογόνες καταστάσεις και οδηγείται στην ασθένεια. Σχετίζεται όμως και με νευρολογικές καταστάσεις και ψυχολογικά προβλήματα διότι επηρεάζει τον άνθρωπο και στο ενεργειακό του πεδίο. Το γεωπαθητικό στρες μπλοκάρει τα ενεργειακά κέντρα ( τσάκρας ) του ανθρώπου.


Ενεργειακά κέντρα ή τσάκρας ( που σημαίνει τροχός ) είναι τα 7 σημεία που βρίσκονται σε μια στήλη από τη βάση της σπονδυλικής στήλης προς το κεφάλι. Οι γνώσεις για τα τσάκρα ξεκινούν από την αρχαία Ελλάδα : Το κηρύκειο του Ερμή συμβολίζει τα 7 τσάκρας. Τα δύο φίδια τα οποία ελίσσονται γύρω από την κατακόρυφη ράβδο του Κηρυκείου, δημιουργούν 7 κουλούρες στα σημεία συνάντησης τους και αντιστοιχούν στα 7 τσάκρας.

Κηρύκειο του Ερμή και τσάκρας.


Τα τσάκρας επιτρέπουν την ελέυθερη ροή της ενέργειας. Λειτουργούν σαν πύλες και απορροφούν ενέργεια από το σύμπαν ενώ ταυτόχρονα εκπέμπουν. Διατηρούν την υγεία σε σώμα και πνεύμα. Εάν διαταραχθούν τότε εμφανίζονται πολλά προβλήματα στην πνευματική και σωματική μας υγεία


Πρώτο τσάκρα : ρίζα

      Πρώτο τσάκρα : Ονομάζεται Muladhare και σημαίνει ρίζα. Χρώμα του είναι το κόκκινο και στοιχείο του η γη. Βρίσκεται στον κόκκυγα. Επηρεάζει όλα τα υπόλοιπα τσάκρα αφού βρίσκεται στη βάση. Έχει σχέση με τη γείωση του ανθρώπου. Όταν είναι ενεργοποιημένο το άτομο έχει αυτοπεποίθηση, αντοχή, δεξιότητες. Όταν είναι μπλοκαρισμένο παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα όπως: κόπωση, ατονία, νευρικότητα, παχυσαρκία, μελαγχολία, φοβίες, ισχιαλγία, προστάτης, νευρικότητα και εριστική συμπεριφορά.
      Όργανα : σπονδυλική στήλη, έντερο.  
Δεύτερο τσάκρα : Ιερό τσάκρα
     Δεύτερο τσάκρα: Ονομάζεται Svadhisthana, το ιερό τσάκρα. Χρώμα του είναι το πορτοκαλί και στοιχείο του το νερό. Βρίσκεται πάνω από τα γεννητικά όργανα. Εναρμονίζει την αρσενική με την θηλυκή ενέργεια  και σχετίζεται με τον έρωτα, τις σχέσεις και την σεξουαλικότητα. Όταν είναι ενεργοποιημένο : μπορούμε να εκφραστούμε συναισθηματικά, να απολαύσουμε τη ζωή, να απαλλαχτούμε από θυμό, εκνευρισμό, λαγνεία. Όταν είναι μπλοκαρισμένο επηρεάζει το αναπαραγωγικό σύστημα και προκαλεί στειρότητα, ανικανότητα στους άντρες και ψυχρότητα στις γυναίκες, κατακράτηση υγρών, προβλήματα με την έμμηνο ρύση, αφροδίσια νοσήματα και συναισθηματικά προβλήματα.
      Όργανα : αναπαραγωγικά όργανα, νεφρά, ουροδόχος κύστη.Τρίτο τσάκρα : Ηλιακό τσάκρα

      Τρίτο τσάκρα : Ονομάζεται Manipura, ηλιακό τσάκρα. Χρώμα του είναι το κίτρινο και σχετίζεται με τον ήλιο και τη φωτιά. Βρίσκεται κάτω από τον αφαλό. Όταν είναι ενεργοποιημένο διαθέτουμε νοητική διαύγεια, καλή μνήμη, ικανότητα εστίασης, αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, κοινωνικότητα. Όταν είναι μπλοκαρισμένο εμφανίζονται αλλεργίες, δυσπεψίες, δυσκολία στην αντιμετώπιση λοιμώξεων, δυσκολία να πούμε όχι.
      Όργανα : πάγκρεας, πεπτικό σύστημα, μάτια.

Τέταρτο τσάκρα : το τσάκρα της καρδιάς


    Τέταρτο τσάκρα : Ονομάζεται Anhata, το τσάκρα της καρδιάς. Χρώμα του είναι το πράσινο και σχετίζεται με το στοιχείο του αέρα. Βρίσκεται στον θώρακα. Ενεργοποιημένο : εξισσοροπεί καταστάσεις, τον εσωτερικό μας κόσμο με τον εξωτερικό, εκφράζουμε ανιδιοτελή αγάπη, ανοχή και κατανόηση. Μπλοκαρισμένο : άσθμα, προβλήματα με την αρτηριακή πίεση, προβλήματα με την καρδιά και ασθένειες στους πνεύμονες. Παρουσιάζεται απληστία, αλαζονεία, ανικανότητα επίλυσης προβλημάτων, αυτολύπηση, κτητικότητα και εγωισμός.
      Όργανα : πνεύμονες, καρδιά, πλάτη, θωρακική κοιλότητα και κυκλοφορικό σύστημα.Πέμπτo τσάκρα : το τσάκρα του λαιμού.
      Πέμπτο τσάκρα : Ονομάζεται Vishuda, το τσάκρα του λαιμού. Χρώμα του είναι το γαλάζιο και σχετίζεται με το στοιχείο του αιθέρα. Ενεργοποιημένο : ενισχύει την κοινωνικότητα, την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα,την συναισθηματική έκφραση και μας βοηθά να γίνουμε καλοί ομιλητές και να εκφραζόμαστε σωστά. Μπλοκαρισμένο : πονόλαιμος, αμυγδαλές, προβλήματα με τον θυρεοειδή, διαταραχές στην ομιλία συναισθηματικά μπλοκαρίσματα,αδυναμία έκφρασης, δυσκολία στο λόγο.
      Όργανα : βρόγχοι, οισοφάγος, λαιμός, θυρεοειδής αδένας.

Έκτο τσάκρα : το τσάκρα της διαίσθησης

     Έκτο τσάκρα : Ονομάζεται Ajna, το τρίτο μάτι. Χρώμα του είναι το σκούρο μπλε και είναι το τσάκρα της διαίσθησης, του οραματισμού, της φαντασίας και της δημιουργικότητας. Όταν είναι ενεργοποιημένο διαθέτουμε ενόραση, πνευματικότητα και ερχόμαστε σε επαφή με ανώτερους κόσμους. Όταν είναι μπλοκαρισμένο εμφανίζουμε κακή μνήμη και συγκέντρωση, πονοκεφάλους, φόβο επιτυχίαςΈβδομο τσάκρα : το τσάκρα του στέμματος


     Έβδομο τσάκρα : Ονομάζεται Sahasrara, το τσάκρα του στέμματος. Χρώμα του είναι το βιολετί και βρίσκεται πάνω από το κεφάλι. Είναι το κέντρο της φαντασίας, της ενσυναίσθησης και της ανιδιοτέλειας. Ενεργοποιημένο : μας συνδέει με το σύμπαν και μας τροφοδοτεί με τη συμπαντική ενέργεια. Μπλοκαρισμένο : προβλήματα στη μάθηση και στον ύπνο, αδυναμία στη λήψη αποφάσεων, δογματικές απόψεις.

Βίντεο για να καθαρίσετε τα τσάκρα σας :Είναι πολύ σημαντικό τα τσάκρα μας να είναι καθαρά, ώστε να ρέει ανενόχλητη η ενέργεια. Με τον ενεργειακό καθαρισμό των τσάκρας, καθαρίζετε ταυτόχρονα και η αύρα μας και προστατευόμαστε από τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε πολλά προβλήματα υγείας.
Καθαρίστε τώρα το ενεργειακό σας πεδίο από τις γεωπαθητικές ενέργειες με μια Trinity.
Με τη μέθοσο του Βιοσυντονισμού μπορείτε να καθαρίσετε τα ενεργειακά σας κέντρα. Στα συμπλέγματα μας υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν όλα τα τσάκρα μαζί. Υπάρχουν επίσης προγράμματα για κάθε τσάκρα ξεχωριστά.

Διαβάστε επίσης:Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
                    στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.

           Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο


Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!

    « PREV
    NEXT »

    Δεν υπάρχουν σχόλια