Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Το μισό σώμα του ανθρώπου, δεν είναι ανθρώπινο !
Δείτε τι κρύβουμε μέσα μας !
Είμαστε άνθρωποι στο περίπου;


Ο καθηγητής Ρομπ Νάιτ του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Σαν Ντιέγκο, έδωσε συνέντευξη στο BBC και αποκάλυψε τα ευρήματα της έρευνάς του.

Είμαστε περισσότερο μικρόβια, πάρα άνθρωποι, αφού τα ανθρώπινα κύτταρα αποτελούν μόνο το 43% των συνολικών κυττάρων που υπάρχουν σε ένα ανθρώπινο σώμα. Τα υπόλοιπα, που είναι και περισσότερα (57%) ανήκουν σε βακτήρια, ιούς, μύκητες και άλλους μικροοργανισμούς που φιλοξενούνται στο σώμα μας ή μάλλον το έχουν αποικίσει.Η αποκάλυψη αυτή και ο ακριβής, σχεδόν, αριθμός μπορεί να οδηγήσει σε θεραπεία ανίατων ασθενειών, όπως το Πάρκινσον, αφού η ασθένεια φέρεται να συνδέεται με τα μικρόβια στο κορμί μας.«Ανακαλύπτουμε ότι αυτά τα μικροσκοπικά πλάσματα μεταμορφώνουν πλήρως την υγεία μας με τρόπους που δεν είχαμε φανταστεί έως πρόσφατα» ανέφερε ο Νάιτ.

Είτε πάνω στο σώμα είτε μέσα σε αυτό, τα μικρόβια αφθονούν, αν και το πραγματικό «πάρτι» γίνεται στο ανθρώπινο έντερο, όπου υπάρχει η μεγαλύτερη συγκέντρωση και ποικιλία τους.

Αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνο άνθρωπος (ή μάλλον δεν είναι κατά πλειοψηφία άνθρωπος) ούτε από γενετική άποψη, αφού στο καθαρά ανθρώπινο γονιδίωμα των περίπου 20.000 γονιδίων θα πρέπει να προστεθεί το μικροβιακό γονιδίωμα, κάτι που ανεβάζει τον αριθμό των γονιδίων στο ανθρώπινο σώμα στα δύο έως 20 εκατομμύρια.
Με νέους δρόμους να ανοίγονται στην Ιατρική, οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως παλαιότερες ασθένειες που ευθύνονται για εκατομμύρια θάνατων στο κόσμο, σε λίγα χρόνια θα θεραπεύονται με πολύ απλές λύσεις και επεμβάσεις.

εδώ έρχεται ο Βιοσυντονισμός !

Η δυνατότητα αντιμετώπισης των όποιων Παρασίτων είναι άμεση. Με την μέθοδο του Βιοσυντονισμού και τις θεραπευτικές συσκευές της Biomedis μπορούμε να προκαλέσουμε την καταστροφή αυτών των παθογόνων μικροοργανισμών και να πάψει ο οργανισμός να νοσεί από αυτούς.
είναι τόσο απλό και όμως στις μέρες μας κάποιοι το έχουν κάνει τόσο δύσκολο! Όλοι αυτοί οι μικροοργανισμοί, έχουν την δικιά τους μοναδική συχνότητα και έτσι είναι εύκολο να προκαλέσουμε με τις συσκευές την καταστροφή τους και την αποβολή των τοξινών που θα δημιουργηθούν !  


Αν λοιπόν θέλετε να ελέγξετε τον οργανισμό σας για την ύπαρξη αυτών των μικροοργανισμών μέσω της Βιοενεργειακής μέτρησης και της συσκευής Biomedis Scanner,
ή να ξεκινήσετε με συμπλέγματα Αποτοξίνωσης & Καθαρισμού Παρασίτων και Τοξινών 
ή άλλα ειδικά συμπλέγματα θεραπείας ελάτε σε επαφή μαζί μας.

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.
Προμηθευτείτε μία TRINITY και λύστε τα προβλήματα Υγείας σας !

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Είμαι ασθενής με σκλήρυνση κατά πλάκας. Παρακαλώ ενημερώστε με σχετικά με το εάν ο βιοσυντονισμός (συσκευή) έχει θετικά αποτελέσματα για την αυτοάνοση πάθηση μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή