Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Δυναμικά συμπλέγματα μόνο για άντρες από τη Biomedis!


Άντρες. Το δυνατό φύλο. Οι προστάτες της οικογένειας και των δικών τους ανθρώπων. Ποιός θα προστατεύσει τους άντρες;; Μα φυσικά ο Βιοσυντονισμός!

Το αντρικό φύλο ταλαιπωρείται κι αυτό από διάφορες παθήσεις και ασθένειες.

Ας εξετάσουμε μερικές :

Αδένωμα του προστάτη

Ο προστάτης είναι ένας μικρός αδένας που βρίσκεται κάτω από την ουροδόχο κύστη και περιβάλλει την ουρήθρα, δηλαδή το σωληνάκι που μεταφέρει τα ούρα στο εξωτερικό περιβάλλον από την ουροδόχο κύστη μέσω του πέους. Το βάρος του προστάτη είναι περίπου 15gr και έχει σχήμα καρυδιού.
Ο προστάτης βασανίζει πολλούς άντρες που βρίσκονται στη μέση ηλικία και πάνω. Τα προβλήματα που δημιουργεί είναι μεγάλα όπως νυκτουρία και δυσλειτουργίες στη σεξουαλική τους ζωή. Το αδένωμα του προστάτη είναι μια καλοήθης αύξηση του μεγέθους του προστάτη. Η ροή των ούρων εμποδίζεται και αυτό προκαλεί συσσώρευση των ούρων στην ουροδόχο κύστη.
Άλλα κοινά συμπτώματα περιλαμβάνουν μια αργή ροή ούρων, την ανάγκη για ούρηση επειγόντως και δυσκολία στην εκκίνηση της ούρησης. Τα πιο σοβαρά προβλήματα περιλαμβάνουν λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος και πλήρη απόφραξη της ουρήθρας, κάτι που είναι σοβαρό και μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό των νεφρών.

Ο προστάτης βοηθά επίσης στη διαδικασία της σύλληψης. Διαθέτει κάποιους ομαλούς μυς οι οποίοι βοηθούν στην αποβολή του σπέρματος κατά τη διάρκεια της εκσπερμάτωσης. Ο ρόλος του προστάτη είναι να παράγει και να παρέχει ένα μέρος του υγρού που είναι απαραίτητο για την εκσπερμάτωση. 
H καλοήθης υπερπλασία του προστάτη (ΚΥΠ) είναι μια καλοήθης αύξηση στο μέγεθος του προστάτη. Η ΚΥΠ προκαλείται όταν αυξάνονται τα επιθηλιακά κύτταρα και τα κύτταρα του στρώματος με αποτέλεσμα τη δημιουργία μεγάλων, αρκετά διακριτών οζιδίων στη μεταβατική ζώνη του προστάτη. Αν το μέγεθος τους αυξηθεί πολύ, τα οζίδια προβάλλουν στην ουρήθρα και αυξάνουν την αντίσταση στη ροή των ούρων από την κύστη. Αυτό συνήθως αποκαλείται απόφραξη.

Η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη γενικά ξεκινάει στην 4η δεκαετία της ζωής ενός άνδρα. Η εξέλιξη της είναι αργή, ενώ τα συμπτώματα εκδηλώνοναται συνήθως μετά από τα 50.
Η προχωρημένη ηλικία αποτελεί παράγοντα κινδύνου. Οι μισοί από τους άντρες άνω των 50 εμφανίζουν συμπτώματα καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη.

Δυνατοί σε κάθε ηλικία με Βιοσυντονισμό!

Ουρηθρίτιδα

Η ουρηθρίτιδα είναι η φλεγμονή της ουρήθρας, δηλαδή του σωλήνα που συνδέει την ουροδόχο κύστη με το εξωτερικό του σώματος και περιλαμβάνει ένα άνοιγμα στην άκρη του πέους. Τα ούρα και το σπέρμα περνούν μέσα από την ουρήθρα.

Η ουρηθρίτιδα προκαλείται από τα μικρόβια που προκαλούν τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ), ή τα μικρόβια που προκαλούν λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος (μολύνσεις της ουροδόχου κύστης). Τα συμπτώματα των παθήσεων αυτών είναι παρόμοια.

Μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχουν οι άνδρες μεταξύ 20-35 ετών όπως και οι άνδρες με συχνή εναλλαγή ερωτικών συντρόφων. Τέλος η επικινδυνότητα αυξάνεται για αυτούς που ανήκουν σε  συμπεριφορές υψηλού κινδύνου, όπως η μη χρήση προφυλακτικών και η πρωκτική επαφή στο σεξ.

Συμπτώματα :
 • Κάψιμο και πόνος κατά την ούρηση.
 • Συχνή ανάγκη για ούρηση.
 • Κνησμός, ευαισθησία, πρήξιμο του πεόυς.
 • Πόνος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
 • Αίμα στα ούρα και στο σπέρμα.
 • Πιθανότητα εξάπλωσης και σε άλλα όργανα του γεννητικού ή ουροποιητικού συστήματος ή στην κυκλοφορία του αίματος. Τότε μπορεί να παρουσιαστούν : πόνος στην πλάτη, κοιλιακό άλγος, υψηλός πυρετός, ναυτία, εμετός.
 • Αν παρουσιαστούν επώδυνα έλκη, δηλαδή μικρές πληγές στα γενννητικά όργανα τότε αυτό ονομάζεται ουρηθρίτιδα έρπη και είναι μια άλλη σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια.

Προστατίτιδα

Η προστατίτιδα είναι η διόγκωση και η φλεγμονή του προστάτη. Αποτελεί την πιο συχνή ουρογεννητική πάθηση διότι υπολογίζεται ότι ο ένας στους δύο άνδρες θα την εκδηλώσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, συχνά πριν από τα 50 του χρόνια.

Η προστατίτιδα δεν είναι μια ενιαία πάθηση. Με τον όρο αυτό περιγράφεται μια ομάδα διαταραχών με ουρολογικά συμπτώματα, δυσκολίες ή πόνο στην εκσπερμάτιση και πόνο στο περίνεο ή χαμηλά στη μέση.

Οι διαταραχές αυτές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

Α. Βακτηριακές Προστατίτιδες : οφείλονται σε είσοδο και ανάπτυξη μικροβίων στον προστάτη και είναι λιγότερο συχνές. Μπορεί να εκδηλωθεί ως οξεία προστατίτιδα με πυρετό, δυσκολία αποβολής ούρων, γενική κακουχία κ.λπ. και να εξελιχθεί σε σοβαρή λοίμωξη που απαιτεί νοσηλεία στο νοσοκομείο και ως χρόνια υποτροπιάζουσα προστατίτιδα που διαρκεί πολύ καιρό (1-3 μήνες) και δεν έχει έντονα συμπτώματα.

Β. Μη - βακτηριακή Προστατίτιδα που ονομάζεται χρόνιο πυελικό σύνδρομο. Χωρίζεται σε δυο υποκατηγορίες: το φλεγμονώδες χρόνιο πυελικό σύνδρομο με παρουσία λευκοκυττάρων στην καλλιέργεια σπέρματος και το μη φλεγμονώδες πυελικό σύνδρομο (χωρίς παρουσία λευκοκυττάρων στο σπέρμα).


Η πιο συχνή μορφή είναι η χρόνια μη-βακτηριακή προστατίτιδα (αφορά το σχεδόν 90% των κρουσμάτων) για την οποία δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα συγκεκριμένη αιτία. Στους  επιβαρυντικούς παράγοντες ανήκουν το στρες, οι νευρολογικές βλάβες του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος (π.χ. εξαιτίας τραυματισμού ή εγχείρησης) και οι ουρολοιμώξεις. Έχει επίσης σχετισθεί με αυτοάνοσα νοσήματα, όπως το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου.
Στη βακτηριακή προστατίτιδα (οξεία και χρόνια), που αποτελεί το 5-10% των κρουσμάτων, η αιτία συνήθως είναι βακτήρια του ουροποιητικού που εισέρχονται στον προστάτη (π.χ. μέσω της σεξουαλικής επαφής) και τον μολύνουν.

Η  προστατίτιδα δεν είναι κακοήθης νόσος ούτε υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο του προστάτη. Ωστόσο μπορεί να έχει αρκετές και σοβαρές επιπλοκές αν αφεθεί χωρίς θεραπεία. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται η είσοδος βακτηρίων στο αίμα , η φλεγμονή στο σωληνοειδές όργανο που ενώνει τον όρχι με τον σπερματικό πόρο, η δημιουργία κοιλότητας με πύον μέσα στον προστάτη, διαταραχές του σπέρματος και υπογονιμότητα.

Ο Βιοσυντονισμός είναι εδώ και για τους άντρες. Ειδικά σχεδιασμένα συμπλέγματα που αφορούν αποκλειστικά το δυνατό φύλο βρίσκονται προεγκατεστημένα στα συνολικά 238 συμπλέγματα που σας δίνουμε δώρο με την αγορά κάθε συσκευής Biomedis Trinity. Τα εξειδικευμένα συμπλέγματα για το αντρικό φύλο είναι :

 • Αδένωμα του προστάτη.
 • Ανδρική Υγεία.
 • Ανδρικό Αναπαραγωγικό Σύστημα - Ρύθμιση.
 • Αποτοξίνωση Βασική Ημερήσια Ανδρών.
 • Απώλεια Βάρους Ανδρών.
 • Καθαρισμός Ανδρικού Οργανισμού.
 • Καθαρισμός Γεωπαθητικού και Ηλεκτρομαγνητικού Στρες για Άντρες.
 • Κοσμετολογία για Άντρες.
 • Ουρηθρίτιδα.
 • Προστατίτιδα.
 • Σεξουαλική Λειτουργία Ανδρών - Ενίσχυση.
Και φυσικά το μοναδικό σύμπλεγμα Body 13 που γυναίκες και άντρες λάτρεψαν!!! 


Βιοσυντονισμός και Ανδρική Υγεία.

Διαβάστε επίσης :Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο

Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια