Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αλλεργίες – γιατί κάνουν την εμφάνισή τους και ποια η λύση; Μπορεί ο Βιοσυντονισμός να βοηθήσει;


Καταπολέμηση αλλεργιών μέσα από την Biomedis

Οι διάφορες αλλεργίες ταλαιπωρούν πολλούς από εμάς συχνά πυκνά κατά την διάρκεια όλου του χρόνου , η αλήθεια όμως είναι πως κατά την διάρκεια της εποχής της Άνοιξης αλλά και του Καλοκαιριού έχουν την τιμητική τους. Πολλοί από εμάς έχουμε συνυφανθεί με την ιδέα πως το πρόβλημα είναι μόνιμο και άλυτο και απλά χρησιμοποιούμε κάποια φάρμακα για να καταπολεμήσουμε τα συμπτώματα , χωρίς σε καμία περίπτωση το πρόβλημα να λύνεται και να επιστρέφει διαρκώς ξανά και ξανά.
            Τι ακριβώς είναι όμως η αλλεργία και τι ακριβώς την ενεργοποιεί; Γιατί δεν συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους και επίσης γιατί σε κάθε έναν εμφανίζεται με διαφορετικό τρόπο; Το ανοσοποιητικό μας σύστημα αποτελείται από έναν εξαιρετικά ανεπτυγμένο μηχανισμό που σκοπό έχει την άμεση καταπολέμηση οποιασδήποτε εξωτερικής απειλής. Διαθέτει μνήμη η οποία του επιτρέπει να καταγράφει τους επίδοξους εισβολείς και η οποία του προσφέρει την δυνατότητα γρηγορότερης κινητοποίησης κατά την διάρκεια των επόμενων επισκέψεών τους. Η παρουσία «αντιγόνων» , δηλαδή ξένων σωμάτων στον οργανισμό μας , ενεργοποιεί μία σειρά αντιδράσεων για την καταπολέμηση τους. Τις περισσότερες φορές οι παραπάνω συναγερμοί είναι σωστοί και προλαμβάνουν μία χειρότερη κατάσταση , υπάρχουν όμως και περιπτώσεις στις οποίες ο οργανισμός αντιδρά υπερβολικά. Θεωρεί έναν εισβολέα απειλή , ενώ στην πραγματικότητα αυτός είναι κάτι εντελώς ακίνδυνο , ενεργοποιώντας μία σειρά ενεργειών ίδιες με αυτές που ενεργοποιούνται όταν νοσούμε. Για αυτό τα μάτια δακρύζουν , η καταρροή κάνει την εμφάνισή της ενώ κάποια σημεία του σώματος παρουσιάζουν κνησμό και κοκκινίζουν σε πολλές περιπτώσεις. Η παραπάνω διαδικασία είναι αυτή που ονομάζεται και αλλεργία. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν λανθασμένο συναγερμό.

            Η κλασσική Ιατρική δεν έχει καταφέρει να λύσει το πρόβλημα των αλλεργιών σε βάθος και έχει αναλωθεί στην καταπολέμηση  των συμπτωμάτων και μόνο. Για αυτό εξάλλου το πρόβλημα λύνεται περιστασιακά και κάνει ξανά την εμφάνισή του στο άμεσο μέλλον. Φάρμακα όπως χάπια , σπρέι εισπνοών , ενέσεις απομακρύνουν τα συμπτώματα δεν καταπολεμούν όμως το πρόβλημα.

            Ο Βιοσυντονισμός διαθέτει την τεχνολογία αλλά και την τεχνογνωσία να αντιμετωπίζει το πρόβλημα των αλλεργιών στην βάση του. Έχει παρατηρηθεί πως τα κύτταρα του ανοσοποιητικού εκπέμπουν μία συγκεκριμένη συχνότητα όταν λειτουργούν σωστά και διαφορετική συχνότητα όταν πρόκειται για αλλεργικά άτομα. Οι συσκευές της Biomedis έχουν την δυνατότητα να συντονίζουν τα κύτταρα και να τα επαναφέρουν στην φυσιολογική τους κατάσταση. Με τον τρόπο αυτό οι αλλεργίες παύουν και ο ασθενής δεν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ξανά. Η λύση είναι μόνιμη με την αλλεργία να μην ξανακάνει την εμφάνισή της.

            Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο
6980 059799 καθώς και στο
biomedisteam@gmail.com. Θα μπορέσετε να έρθετε σε επικοινωνία και με γιατρούς της ομάδας μας και να μάθετε τα πάντα για το θέμα αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα υγείας σας ταλαιπωρεί. Σας περιμένουμε!!


Μπορείτε να μπείτε και να δείτε και να παραγγείλετε όλα τα προιόντα
της εταιρείας Biomedis εδώ....Biomedis RU
Biomedis Gr Team 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια