Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αντιγήρανση και Βιοσυντονισμός.

Όλοι επιθυμούμε να μην αλλοιωθεί η εικόνα του προσώπου μας από τη φθορά του χρόνου. Είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τους ανθρώπους πολλά χρόνια τωρα. Η τεχνολογία σήμερα μας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα ώστε να επιβραδύνουμε τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο και στο σώμα μας.

Ωστόσο η αντιγηραντική φροντίδα πρέπει να ξεκινά από μικρή σχετικά ηλικία. Και εδώ ο κανόνας δεν αλλάζει : η πρόληψη είναι πιο σημαντική από τη θεραπεία. 

Σύμφωνα με τον Dr Dennis Gross, ενός από τους πιο περιζήτητους δερματολόγους στο Hollywood,
ένα μεγάλο λάθος  που κάνουν οι γυναίκες  είναι ότι δεν ξεκινούν εγκαίρως να χρησιμοποιούν αντιγηραντικά προϊόντα. Όπως υποστηρίζει ο ιδιος όταν είμαστε νέοι η επιδερμίδα παράγει πολύ κολλαγόνο. Όσο λοιπόν τα κύτταρά μας είναι νέα, πρέπει να τα βοηθήσουμε να παραμείνουν σε αυτή την κατάσταση, κάτι το οποίο θα είναι πιο εύκολο από το να προσπαθήσουμε να τα επαναφέρουμε.


Πολλές έρευνες αποδεικνύουν ότι από τα 25 έτη οι δύο δομικές πρωτείνες της επιδερμίδας το κολλαγόνο (που την κρατάει σφριγηλή και ελαστική) και η ελαστίνη (που της δίνει την πολύτιμη ελαστικότητά της) αρχίζουν να φθίνουν. Το αποτέλεσμα είναι ο ρυθμός ανανέωσης των κυττάρων να αρχίζει να μειώνεται και η αντιοξειδωτική προστασία να εξασθενεί. Η φυσική άμυνα του δέρματος και η ικανότητά του να επιδιορθώνει τις φθορές του μειώνονται με την πάροδο των ετών.

Καθοριστικό παράγοντα για να διατηρήσουμε νεανική όψη παίζει η διατροφή. Παλιότερα γνωρίζαμε ότι τα αντιοξειδωτικά συνέβαλαν στην αντιγήρανση και στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Τελευταιές μελέτες όμως αμφισβητούν την παλιότερη θεωρία ότι οι ελεύθερες ρίζες είναι ο κυριότερος εχθρός της νεότητας και ότι τα αντιοξειδωτικά μπορούν να τον αναστείλουν. 

Μια από αυτές τις μελέτες πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Υγιούς Γήρανσης του University College London. Ο ερευνητής δρ. David Gems κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η οξειδωτική δράση δεν αποτελεί τον κύριο παράγοντα που οδηγεί στη γήρανση. Υποστήριξε ότι καθοριστικό ρόλο παίζουν άλλοι παράγοντες, όπως ο μεταβολισμός των σακχάρων στο αίμα. Έτσι λοιπόν μια υγιεινή,  διατροφή, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, μπορεί να συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης νόσων που συνδέονται με την ηλικία, όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης και η οστεοπόρωση. Τα στοιχεία δεν επαρκούσαν για να συνδεθεί η αντιγήρανση με τη διατροφή και την κατανάλωση αντιοξειδωτικών προϊόντων.

Πως θα καθυστερήσουμε τα σημάδια του χρόνου; 


 • Καλλυντικά με Αντιγηραντικές ιδιότητες.

Κρέμες για ενυδάτωση και αντιγήρανση που βοηθούν στην παραγωγή κολλαγόνου και στην ανανέωση των κυττάρων. Οι κρέμες όμως χρειάζονται χρόνο για να δώσουν ορατά αποτελέσματα σε σχέση με άλλες μεθόδους.

 • Botox

Είναι μια ουσία που διοχετεύεται με ένεση στο μέτωπο, στο μεσόφρυο ή γύρω από τα μάτια, με στόχο να μπλοκάρει τη σύσπαση των μυών που είναι υπεύθυνες για τη δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε τέσσερις μήνες.

 • Ενέσεις υαλουρονικού οξέος

Ενέσιμα υλικά που βοηθούν να εξαλειφθούν ρυτίδες γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Πρέπει να επαναλαμβάνονται κάθε έξι με εννιά μήνες.
 • Λέιζερ

Καταπολεμά τη χαλάρωση και τις ρυτίδες. Απαιτούνται πολλές συνεδρίες για να επέλθει ένα ορατό αποτέλεσμα.
 • Αισθητικές Επεμβάσεις

Η πλαστική χειρουργική υπόσχεται πολλά στον τομέα της κοσμετολογίας και της αντιγήρανσης. Ωστόσο ενέχει τεράστιους κινδύνους. Μια αισθητική επέμβαση πρέπει να γίνεται μόνο από εξειδικευμένους γιατρούς. Το κόστος είναι πολύ μεγάλο και ο πόνος είναι άλλος ένας ανασταλτικός παράγοντας.

 • Βιοσυντονισμός

Ο Βιοσυντονισμός με ειδικά συμπλέγματα που διαθέτει και ειδικότερα η Biomedis με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά συσκευές μπορεί να κάνει θαύματα στον τομέα της αντιγήρανσης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως επώνυμοι καλλιτέχνες και άνθρωποι από τον χώρο του θεάματος επιλέγουν να βάλουν τον βιοσυντονισμό στη ζωή τους για να κάνουν τόσο πρόληψη όσο και να εξαλείψουν σημάδια γήρανσης.


 • Το "Αντιρυτιδικό" σύμπλεγμα συμβάλλει στην αναζωογόνηση του δέρματος, στη μείωση των ρυτίδων, στη ρύθμιση των ορμονών και στην αποτοξίνωση του σώματος.
 • Το σύμπλεγμα "Επαναφορά Νεότητας" επαναφέρει τη νεανική όψη της επιδερμίδας.
 • Η "Επιβράδυσνη Γήρανσης Δέρματος" καθυστερεί την εκδήλωση σημαδιών από τη φθορά του χρόνου στο δέρμα.
 • Το σύμπλεγμα " Ξηροδερμία και Απώλεια Μαλλιών" βοηθά στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας και της αλωπεκίας.
 • Τέλος το σύμπλεγμα "Σύσφιξη" βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος και στην τόνωση της επιδερμίδας.

Επιπλέον η Biomedis διαθέτει στη νέα συσκευή της Biomedis Trinity Ενεργειακά Συμπλέγματα τα οποία βοηθούν στη μείωση του στρες, στην αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων και στη βελτίωση της διάθεσης. Η καλή ψυχολογία είναι καθοριστικός παράγοντας για τη διατήρηση της νεότητας. Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι αν αλλάξουμε τρόπο ζωής και βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας, τότε θα επηρεάσουμε τη δράση των γονιδίων μας ( Medicine Research Institute της Καλιφόρνιας ). Φτιάξτε λοιπόν την ψυχολογία σας και μείνετε νέοι! 

Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο

Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια