Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Πρώτα νοσεί η ψυχή και μετά το σώμα. Ολική θεραπεία με ΒιοσυντονισμόΟι ασθένειες του σώματος έχουν άρρηκτη σχέση με τις ασθένειες της ψυχής. Πρώτα νοσεί η ψυχή και στη συνέχεια η ασθένεια μεταφέρεται και στο σώμα.

Οι συνεχείς αρνητικές σκέψεις, ο γρήγορος τρόπος ζωής, το άγχος, η έλλειψη ελεύθερου χρόνου, οι πολλές υποχρεώσεις.....και πολλοί ακόμα παράγοντες μας αναγκάζουν να σκεφτόμαστε με έναν αρνητικό τρόπο. Η έλλειψη χαράς και ευτυχίας οδηγεί στη συσσώρευση τοξινών και αυτό κάποια στιγμή θα οδηγήσει σε ασθένεια.

Τα τελευταία χρόνια η σύγχρονη ιατρική έχει αποδεχτεί τη σύνδεση ψυχικής κατάστασης και σωματικης υγείας, κάτι που ο Ιπποκράτης υποστήριζε πολλά χρόνια πριν. Σύμφωνα με τον πατέρα της ιατρικής κάθε νόσος αρχίζει από το μυαλό και καταλήγει στο σώμα. Οι σκέψεις επομένως επιδρούν στην υγεία μας και εξαιτίας αυτών εκδηλώνονται τα λεγόμενα ψυχοσωματικά συμπτώματα.
Για να θερεπευτεί  επομένως το σώμα πρέπει να εντοπίσουμε το βαθύτερο αίτιο της ασθένειας. Η ίαση του σώματος θα επέλθει μόνο όταν θεραπευτεί πρώτα η ψυχή και το ψυχικό τραύμα. Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι ανάλογα με τις σκέψεις που κάνουμε ο εγκέφαλος δημιουργεί τις αντίστοιχες συνάψεις και στέλνει ανάλογες συνάψεις στα κύτταρα. 

Το σώμα ενός διαρκώς δυστυχισμένου ανθρώπου επιτίθεται διαρκώς στα ίδια του τα κύτταρα. 

Επιστήμονες απέδειξαν ότι ορισμένες κατηγορίες ψυχοσωματικών συμπτωμάτων προκαλούν διαγνωσμένες ασθένειες. Έχουν άμεση σχέση με το άγχος και το στρες.


Ψυχοσωματικά προβλήματα εμφανίζουν κυρίως οι άνθρωποι με στρες που ζουν τη ζωή τους με ένταση. Μερικές αιτίες εμφάνισης ψυχοσωματικών συμπτωμάτων είναι : ο θυμός, οι ανεσταλμένες επιθυμίες και η παραμέληση του εαυτού.

Κάθε φορά που νιώθουμε στρες παράγεται μια ορμόνη στο σώμα μας που ονομάζεται κορτιζόλη. Η κορτιζόλη είναι μια χρήσιμη ορμόνη όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε δύσκολες και ακραίες καταστάσεις, διότι μας κρατά σε εγρήγορση και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την εξωτερική απειλή.


Η κορτιζόλη όμως επειδή είναι μια στρεσογόνα ορμόνη, πρέπει να επανέλθει στα φυσιολογικά της επίπεδα άμεσα για να μην προκαλέσει φθορά στον ανθρώπινο οργανισμό. Αν η ορμόνη παραμείνει για μεγάλο διάστημα σε υψηλά επίπεδα, τότε τα κύτταρα θα πάψουν να λειτουργούν σωστά, φλεγμονές θα δημιουργηθούν στο σώμα και όλα αυτά θα οδηγήσουν στην ασθένεια.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να αποβάλλουμε άσχημες και αρνητικές σκέψεις. Σημαντικό επίσης είναι να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας και να μην τα αφήνουμε να συσσωρεύονται μέσα μας για να μη δημιουργήσουν τοξικές συνθήκες στον οργανισμό μας. (Αν δε μιλήσει το στόμα, θα μιλήσει το σώμα ).

Πολλοί γιατροί στις μέρες μας, συνδυάζουν τη συμβατική ιατρική με τις εναλλακτικές θεραπείες. Προσπαθούν να θεραπεύσουν με αυτό τον τρόπο τις βαθύτερες αιτίες της σωματικής ασθένειας που όπως είπαμε πηγάζει συχνά από την ψυχή του ασθενή.

Στην προσπάθεια αυτή, της ψυχικής θεραπείας σε συνδυασμό με τη σωματική έχει συμβάλλει τα μέγιστα ο Βιοσυντονισμός.

Ενεργειακά Συμπλέγματα μόνο από τη Biomedis!
Ειδικότερα η εταιρεία Biomedis με την πρωτοποριακή και καινοτόμα συσκευή που εφηύραν εξειδικευμένοι ιατροί και η οποία διαθέτει Ενεργειακά Συμπλέγματα, βοηθά τον ασθενή να αντιμετωπίσει και να καταπολεμήσει την ασθένεια σε βάθος, με τη βελτίωση της ψυχολογικής του κατάστασης.

Η ταυτόχρονη χρήση των Ενεργειακών Συμπλεγμάτων με τα συμπλέγματα που αφορούν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κάθε άνθρωπος οδηγεί σε άμεσα και θαυματουργά θεραπευτικά αποτελέσματα.

Τα Ενεργειακά Συμπλέγματα επιπλέον λειτουργούν και προληπτικά, διότι συμβάλλουν στη βελτίωση της ψυχολογικής διάθεσης και επομένως ενισχύουν την ικανότητα αυτοίασης και αυτοθεραπείας που διαθέτει ο οργανισμός μας.
ZenWave : Η Biomedis πάντα μπροστά!

Η Biomedis, μια από τις πλεον αξιόπιστες εταιρείες στο χώρου του βιοσυντονισμού πρόσφατα έφερε κοντά μας μια μοναδική συσκευή χώρου!!! Την ZenWave!!


Η Zenwave έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη ζωή σας: να επιτύχετε τους επιθυμητούς στόχους σας, να βελτιώσετε την υγεία σας, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, να ακολουθήσετε μια πορεία ευημερίας και επιτυχίας.

Η συσκευή Zenwave είναι μια γεννήτρια - αναλυτής που χρησιμοποιείται για να επηρεάσει σώμα, εγκέφαλο και τις ζωτικές λειτουργίες.

Η συσκευή ZENWAVE διαθέτει δυο καινοτόμες τεχνολογίες : Την τεχνολογία Bioland ( BL) και την τεχνολογία Zenlight ( ZL).Διαβάστε επίσης :Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.

Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια