Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ενεργειακά Συμπλέγματα! Αποκλειστική καινοτομία της Biomedis!


Σας παρουσιάζουμε τα ενεργειακά συμπλέγματα που διαθέτει η συσκευή Biomedis Trinity και σας δίνουμε εντελώς δωρεάν με την αγορά κάθε συσκευής.

Τα πρώτα 61 προεγκατεστημένα συμπλέγματα της συσκευής είναι τα ενεργειακά συμπλέγματα και  λειτουργούν στη Λειτουργία 4 ( Λ - 4 ).
 1. Ενεργοποίηση Ζωτικής Ενέργειας : Ενεργοποιεί τα τσάκρα και ενισχύει την ψυχική ενέργεια.
 2. Εξισορρόπηση : Αυτό το σύμπλεγμα βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ συγκέντρωσης και χαλάρωσης. Μειώνει την πίεση των αγχωτικών καταστάσεων  σας επιτρέπει να παραμείνετε δραστήριοι, να είστε σε κανονική κατάσταση εγρήγορσης, να σκέφτεστε θετικά και να αισθάνεστε χαλαροί. Το σύμπλεγμα εναρμόνισης συχνοτήτων εγκεφάλου αντιμετωπίζει τα ψυχο-συναισθηματικά προβλήματα με τις αντίστοιχες φυσικές επιδράσεις με αποτέλεσμα την εξισορρόπηση του σώματος σε όλα τα επίπεδα.
 3. Ενίσχυση Ενέργειας : Αυτό το σύμπλεγμα αυξάνει την ενέργεια του οργανισμού και τις σωματικές αντοχές.
 4. Αναλγητικό Πρόγραμμα - Πονοκέφαλος : Αυτό το πρόγραμμα βοηθά στην αντιμετώπιση των πονοκεφάλων έντασης και άλλων τύπων ταλαιπωριών χρησιμοποιώντας τη δύναμη της μεθόδου μετασχηματισμού του πόνου. Οι ασθενείς μπορούν να μειώσουν και συχνά να εξαλείψουν τους πόνους και να αυξήσουν τις ικανότητες του σώματος για αυτο-αποκατάσταση. Η επίδραση της μεθόδου MFS αυξάνει τα επίπεδα ενδορφίνης και βάζει τον άνθρωπο σε κατάσταση διαλογισμού - ύπνωσης που επιτρέπει τον έλεγχο του πόνου. Πολλές ασθένειες που συνδέονται με τον πόνο συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν πρωταρχική φυσική αιτία συμβάλλουν στην ανάπτυξη συναισθηματικά αγχωτικών διαταραχών που οδηγούν στην ανάπτυξη «φαύλου κύκλου». Η εφαρμογή του προγράμματος αναισθησίας επιτρέπει σε κάποιον να σπάσει αυτόν τον κύκλο και να εξασθενίσει σημαντικά ή να εξαλείψει τον πόνο.
 5. Μικρό Διάλειμμα : Αυτό το πρόγραμμα παρέχει ένα «σύντομο διάλειμμα» όταν από μια εργασία με υψηλό επίπεδο αγχωτικών καταστάσεων ή μακρά διανοητική δραστηριότητα όπως κατά την περίοδο της προετοιμασίας των εξετάσεων. Η σύντομη περίοδος ανάπαυσης συμβάλλει στην ανάπτυξη μιας κατάστασης ηρεμίας και γαλήνης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τελειώνει με τη συχνότητα ενεργοποίησης που προετοιμάζει ένα άτομο να επιστρέψει στη δουλειά του. Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια μιας ημέρας. Ενδείξεις : μείωση της κόπωσης, αύξηση της εργασιακής αποτελεσματικότητας, βελτίωση της συνείδησης και συγκέντρωσης.
 6. Άλφα Ρυθμός για Πνευματική Ηρεμία : Ο άλφα ρυθμός με συχνότητες που κυμαίνονται από 75 έως 135 Hz χαρακτηρίζονται από την κατάσταση της χαλάρωσης και της πνευματικής ηρεμίας. Εμφανίζεται όταν τα μάτια είναι κλειστά και συνδέεται με την αίσθηση της ειρήνης. Ο άλφα ρυθμός συνδέεται με την αρχή της διαλογιστικής χαλάρωσης.
 7. Α- ρυθμός για Άνεση.
 8. Α - ρυθμός για Ειρήνη.
 9. Α - ρυθμός - Σωματική Δύναμη.
 10. Μετάβαση σε άλλη συνειδησιακή κατάσταση : Αυτό το σύμπλεγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις πνευματικές πρακτικές, τη βαθιά κατάσταση έκστασης ή τις εμπειρίες έξω από το σώμα. Βοηθάει στην αυτο-αποκατάσταση και την αυτο-θεραπευτική εργασία. Συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων σεροτονίνης στη χαλάρωση και στην ανακούφιση του πόνου. Επιτρέπει στο εσωτερικό σας ενδιαφέρον να εκδηλωθεί. Βοηθά να απαλλαγούμε από την αϋπνία αυξάνει την ενσυναίσθηση παρέχει μια βαθιά χαλάρωση και εξαλείφει την επίδραση της εξουθένωσης.
 11. Κύματα Σούμαν : Αυτό το σύμπλεγμα διαθέτει απομιμήσεις των συχνοτήτων των κυμάτων Schumann. Ο άνθρωπος είναι σε συντονισμό με τον κόσμο γύρω και χρειάζεται διαφορετικά σήματα από το περιβάλλον τα οποία σήμερα ονομάζονται «βιολογικά φυσιολογικά». Η κύρια συχνότητα των κυμάτων Schumann είναι 78 Hz. Καθηγητής ηλεκτροφυσικής από τη Γερμανία ο Schumann στη δεκαετία του 1950 υπολόγισε τις συντονισμένες συχνότητες του χώρου του κελύφους της Γης που σχηματίζεται από την επιφάνεια της Γης και έχει καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα και χαμηλότερα όρια της βιόσφαιρας. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο ιππόκαμπος στον εγκέφαλο όλων των νεογνών και θηλαστικών έχει την ίδια συχνότητα. Αυτή η περιοχή είναι υπεύθυνη για την προσοχή και την ικανότητα συγκέντρωσης που είναι σημαντική για τον ύπνο Εάν το περιβαλλοντικό σήμα των 78 Hz απουσιάζει τότε σύμφωνα με τα πειράματα που διεξάγονται σε εθελοντές υπάρχει προσωρινός αποπροσανατολισμός και εμφανίζονται πονοκέφαλοι. Η στιγμιαία προσφορά των κυμάτων Schumann σταθεροποίησε ένα άτομο για μερικές ημέρες.
 12. Εκτός Χρόνου-1 : Χρησιμοποιείται αποτελεσματικός ρυθμός διέγερσης 7,83 Hz για να δημιουργηθεί η αίσθηση ότι βρίσκεστε εκτός χρόνου, σε συνδυασμό με μέτρια συχνότητα εκπομπών EHF ίσης με 60 Hz (3-5 λεπτά), ακολουθούμενη από έντονη αλλαγή σε συχνότητα 249 Hz (3-5 λεπτά). Τέτοιες κυκλικές μεταβολές στη μέση συχνότητα διαμόρφωσης των εκπομπών EHF επαναλαμβάνονται 5-7 φορές.
 13. Εκτός Χρόνου-2 : Επίσης, για αυτούς τους σκοπούς είναι σκόπιμο να μετρηθεί η συχνότητα διαμόρφωσης των μικροκυμάτων εκπομπών στην περιοχή των 210-230 Hz με συχνότητα διέγερσης 7.83 Hz.
 14. Βήτα Ρυθμός : Ο βήτα ρυθμός κυμαίνεται από 14 έως 30 Hz. Χαρακτηριστικό είναι η συγκέντρωση που κατευθύνεται προς τα έξω και η κατάσταση της αφύπνισης, η ετοιμότητα για το άγχος. Η λογική σκέψη, η πνευματική δραστηριότητα και η σκληρή δουλειά εκφράζουν επίσης τον βήτα ρυθμό, καθώς και τα συναισθήματα άγχους και καταστάσεων κοντά στον φόβο. Μέρος των βήτα-κυμάτων σχετίζεται με αυξημένη απελευθέρωση ορμονών στρες (επινεφρίνη, νορεπινεφρίνη).
 15. Ενδορφίνες Ορμόνες Ευτυχίας : Το σύμπλεγμα αυτό επιτρέπει την ενεργοποίηση της έκκρισης ενδορφινών.
 16. Μείωση Άγχους : Αυτό το πρόγραμμα απομακρύνει τον υπερβολικό ενθουσιασμό, το άγχος.
 17. Βαθιά Χαλάρωση : είναι ένα γενικό σύμπλεγμα ενίσχυσης που χρησιμοποιείται για βαθιά εσωτερική χαλάρωση και σταθεροποίηση του συστήματος ασυλίας. Ενδείκνυται σε καταστάσεις άγχους και νευρικότητας.
 18. Διαγραφή Αρνητικών Σκέψεων : Το συγκεκριμένο σύμπλεγμα ενισχύει τις  παραγωγικές δραστηριότητες και συμβάλλει στην απόρριψη ενοχλητικών σκέψεων.
 19. Στρες Πρόγραμμα -1 : Χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των ψυχικών μπλοκ και την απελευθέρωση ενός ασθενούς από στρες - ασθένεια - άγχος.
 20. Στρες Πρόγραμμα 2 : Αυτό το πρόγραμμα έχει συγκεκριμένη επίδραση στη ρύθμιση της ανοσολογικής κατάστασης ενός ασθενούς, καθώς οι μηχανισμοί στρες συνδέονται στενά με το σύστημα ανοσίας. Το άγχος οδηγεί σε μια σταθερή διάτμηση της ορμονικής ισορροπίας και αυτό προκαλεί μια συνεχή καταπίεση του συστήματος ανοσίας. Οι συνέπειες δεν είναι μόνο οι ανοσοκατασταλτικές ασθένειες αλλά και οι επιθετικές ασθένειες.
 21. Στρες Πρόγραμμα -3 : Αυτό είναι το κύριοσύμπλεγμα που χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει τις διαταραχές ενδοκρινικής ρύθμισης που προκαλούνται από αγχωτικές καταστάσεις.
 22.  Στρες Πρόγραμμα -4 : Πρόκειται για ένα βασικό σύμπλεγμα για όλους τους τύπους πόνου «συρραφής», που χρησιμοποιείται για την απελευθέρωση σπασμών.
 23. Ξεπέρασμα Φόβου : Αυτό το σύμπλεγμα βοηθά να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει το άτομο τους φόβους, τις φοβίες και τις ανησυχίες. Οι συνεχείς επαναλήψεις βοηθούν στη συγκέντρωση και στην απομάκρυνση αυτών των επικίνδυνων καταστάσεων. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται στις συχνά δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν, όπως ο φόβος της δημόσιας ομιλίας, ο φόβος των εξετάσεων, η «σχολική φοβία».
 24. Καθαρισμός Σκέψης 
 25. Αντικαταθλιπτικό-1 : Χρησιμοποιείται για μια ομαλή «αφύπνιση». Όταν χρησιμοποιείται τα μάτια πρέπει να είναι ανοιχτά. Ενδείξεις: Κατάθλιψη χωρίς καταστάσεις φόβου, κόπωση και αδυναμία.
 26. Αντικαταθλιπτικό -2 : Κατά τη χρήση, τα μάτια πρέπει να παραμένουν κλειστά. Ενδείξεις:Μανιακές φάσεις κατάθλιψης, άγχος, νευρικότητα, φοβίες, καταστάσεις φόβου.
 27.  Αντικαταθλιπτικό-3 : Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία διαταραχών ενδοκρινικής ρύθμισης που προκαλούνται από διαφορετικούς τύπους κατάθλιψης. Όταν χρησιμοποιείται τα μάτια πρέπει να είναι κλειστά. Ενδείξεις: Καταστολή της εμμήνου ρύσεως στις εφήβους και κατάθλιψη κατά την εφηβεία στα κορίτσια.
 28. Ανάπτυξη Αυτοπεποίθησης : Το σύμπλεγμα επιτρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας με τα μάτια του ατόμου που θέλετε να γίνετε για να βοηθήσετε τον παλιό σας εαυτό χρησιμοποιώντας την επιθυμία και τη θέλησή σας. Ένα άλλο πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό αυτού του προγράμματος είναι ότι ο άνθρωπος που βρίσκεται σε κατάσταση ανάκαμψης είναι γεμάτος συμπάθεια προς τον εαυτό του, επαναφέρει τις εσωτερικές διασυνδέσεις. Το σύμπλεγμα σας επιτρέπει να βλέπετε τον εαυτό σας ως ένα ολιστικό και κανονικά ενεργό άτομο. Ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι η χρήση του συμπλέγματος από παιδιά και εφήβους που είναι δειλά, ντροπαλά και είναι επιρρεπή σε χαμηλή αυτοεκτίμηση.
 29.  Εγκεφαλική Υποστήριξη : Ενεργοποιεί την πνευματική δραστηριότητα, ενισχύει τη μνήμη και την ικανότητα απομνημόνευσης, συμβάλλει στη διαύγεια και ενισχύει την εγκεφαλική δραστηριότητα.
 30. Πρόγραμμα Μνήμης : Η εφαρμογή αυτού του προγράμματος έχει διεγερτική δράση στις γλουταμίνες και τους νευροδιαβιβαστές στον εγκέφαλο, αυξάνει σημαντικά τις πνευματικές ικανότητες του ασθενούς σε συνδυασμό με τα προγράμματα εγκεφαλικού προγράμματος και το πρόγραμμα σπουδών. Γι αυτό, τα προγράμματα χρησιμοποιούνται 5 φορές με καθημερινή εναλλαγή.
 31.  Πρόγραμμα για παιδιά : Το σύμπλεγμα για τα παιδιά χρησιμοποιείται για το συγχρονισμό των εγκεφαλικών ρυθμών και για την ψυχική σταθεροποίηση του υποσυνειδήτου των επιβαρυμένων παιδιών. Βοηθά στην καταπολέμηση των φόβων της παιδικής ηλικίας, στην αντιμετώπιση δυσκολιών στη μάθηση, στην καταπολέμηση αλλεργιών και στην αύξηση της δραστηριότητας του ανοσοποιητικού συστήματος.
 32. Πρόγραμμα Μελέτης : Κατά την επίδραση του ακόλουθου συμπλέγματος, ο ασθενής αισθάνεται βαθιά χαλάρωση, που αντιστοιχεί στο υψηλό επίπεδο διανοητικής ετοιμότητας. Το σύμπλεγμα συγχρονίζει τον ρυθμό του εγκεφάλου, απελευθερώνει φορτία πίεσης σε έναν φοιτητή και επιτρέπει την εξάλειψη των ξεχασμένων αναμνήσεων από τo υποσυνείδητo. 
 33. Ώρα Διαβάσματος : Το σύμπλεγμα χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια διαβάσματος και μελέτης.
 34. Αθλητικό Πρόγραμμα : Το αθλητικό σύμπλεγμα επιτρέπει την ταυτόχρονη χαλάρωση και τόνωση. Παρέχει μια κατάσταση συγκέντρωσης πριν από την έναρξη των αθλητικών αγώνων.
 35. Αλλαγή Κατάστασης Συνείδησης : Το σύμπλεγμα αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθεί πριν από τη χρήση άλλων συμπλεγμάτων : #37 - Ανάπτυξη δημιουργικών ικανοτήτων” και “#38 - Αύξηση πόρων προσαρμογής 1” ως διαδικασία προετοιμασίας.
 36. Ρύθμιση Περιστάσεων : Το σύμπλεγμα χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της περιστασιακής πραγματικότητας του περιβάλλοντος του ασθενούς σε περιπτώσεις όπου ο ασθενής δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει με βεβαιότητα μία ή άλλη ζώνη ή περιοχή περιστασιακής πραγματικότητας στην οποία εμφανίζονται ενοχλητικές διαταραχές.Επιπρόσθετα, το σύμπλεγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για νευρωτικές καταστάσεις με ασαφείς δυσνόητες καταστάσεις συμπτωματολογίας, κόπωσης, ευαισθησίας και ανησυχίας που δεν συνοδεύονται από διακριτά συμπτώματα. Μισή ώρα πριν από τη συνεδρία απαιτείται η χρήση του προγράμματος "Έλεγχος Συνείδησης".
 37. Ανάπτυξη Δημιουργικών Ικανοτήτων : Βοηθά στην επέκταση της πρόσβασης στη δημιουργική δεξαμενή του υποσυνείδητου. Η ενισχυτική επίδραση του ρυθμού theta οδηγεί στη βελτίωση της λύσης των προβλημάτων, στην ανάπτυξη εικόνων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργική επίλυση τους. Η επέκταση των δυνατοτήτων της συνείδησης είναι το κύριο αντικείμενο του παρόντος συμπλέγματος. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ιστορίας της ανθρωπότητας, πολλές δημιουργικές διασημότητες χρησιμοποίησαν την τέχνη του ονείρου, ώστε να παρέμβουν στο υποσυνείδητο και να οδηγηθούν στην επίλυση μεγάλων προβλημάτων. Το σύμπλεγμα επιτρέπει να φτάσει το άτομο πιο εύκολα σε μια τέτοια δημιουργική κατάσταση, καθώς εκπαιδεύει την ετοιμότητα για φαντασία, κωδικοποιεί εικόνες για την καλύτερη απομνημόνευση και επιτρέπει στη σκέψη τη δημιουργική επεξεργασία και την αποτελεσματική χρήση. Μισή ώρα πριν από τη συνεδρία, απαιτείται η χρήση του συμπλέγματος #35 - Αλλαγή Κατάστασης Συνείδησης".
 38. Αύξηση Πόρων Προσαρμογής 1 : Αυτό το σύμπλεγμα χρησιμοποιείται για να αυξήσει τους πόρους προσαρμογής . Μισή ώρα πριν από τη συνεδρία, απαιτείται η χρήση του συμπλέγματος #35 - Αλλαγή Κατάστασης Συνείδησης".
 39. Αύξηση Πόρων Προσαρμογής 2 : Πρόκειται για ένα εναλλακτικό σύμπλεγμα. Χρησιμοποιείται εάν το προηγούμενο πρόγραμμα δεν έχει τα δέοντα θεραπευτικά αποτελέσματα.
 40. Αύξηση Πόρων για Νευροανασοποίηση : Το σύμπλεγμα χρησιμοποιείται για την αύξηση των πόρων της νευροανοσοποιητικής ρύθμισης σε περίπτωση που οι πόροι αυτοί φαίνονται να είναι χαμηλοί.
 41. Αύξηση Πόρων Ανοσοποιητικού 1 : Το σύμπλεγμα δημιουργείται για να αυξήσει τους πόρους της ανοσοποιητικής προσαρμογής σε περίπτωση μειωμένης ανοσίας, υπολειτουργίας ή δυσλειτουργίας του θύμου. 
 42. Αύξηση Πόρων Ανοσοποιητικού 2 : Το σύμπλεγμα χρησιμοποιείται για να αυξήσει τους πόρους της ανοσοποιητικής προσαρμογής σε περίπτωση μειωμένης ανοσολογικής αντίδρασης οποιασδήποτε προέλευσης. Χρησιμοποιείται σε περίπτωση που το προηγούμενο σύμπλεγμα δεν έχει το σωστό αποτέλεσμα. 
 43. Μεταβολισμός - 1 : Τα συμπλέγματα βοηθούν στην αύξηση του μεταβολικού επιπέδου του σώματος.
 44.  Μεταβολισμός-2 
 45. Σεξουαλική Ρύθμιση-1 : Το σύμπλεγμα χρησιμοποιείται για να αυξήσει τους πόρους της σεξουαλικής ρύθμισης σε περίπτωση αποδυνάμωσης της ισχύος από διαφορετικούς, εξωτερικούς λόγους.
 46.  Σεξουαλική Ρύθμιση-2 : Αυτό το σύμπλεγμα είναι μια εναλλακτική λύση από την προηγούμενη και χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όπου το αποτέλεσμα είναι ανεπαρκές.
 47. Θήτα Ρυθμός : Ο ρυθμός θήτα στην περιοχή συχνοτήτων 4-7 Hz είναι υπεύθυνος για συγκεκριμένες φάσεις ύπνου και βαθύ διαλογισμό. Πρώτα ενεργοποιούνται βαθιά στρώματα συνείδησης φαντασίας και μνήμης. Η διαίσθηση ενεργοποιείται και η αναλυτική σκέψη απουσιάζει.
 48. Θήτα Ρυθμός - Πρωινή Φρεσκάδα : Η χαλάρωση της Θήτας παρέχει πρόσβαση στο περιεχόμενο του ασυνείδητου μέρους του μυαλού των ελεύθερων συσχετίσεων των δημιουργικών ιδεών. Τα συμπλέγματα Theta διεγείρουν τον εγκέφαλο για την παραγωγή περισσότερων ενδορφινών - ουσιών υπεύθυνων για χαρά χαλάρωση και μείωση του πόνου. Η κατάσταση Theta είναι χρήσιμη για βαθιά χαλάρωση και επέκταση δημιουργικών δυνατοτήτων και επιπλέον βοηθά τη βελτίωση της μνήμης. Είναι επίσης μια ονειρική κατάσταση συνείδησης που είναι χρήσιμη για βαθιά χαλάρωση και μπορεί να οδηγήσει σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης με αντίστοιχη ενίσχυση της δημιουργικότητας. Η συχνότητα διέγερσης είναι 6-8 Hz μέση συχνότητα διαμόρφωσης των εκπομπών στο επίπεδο των 494 Hz. Χρησιμοποιείται το πρωί μετά το ξύπνημα.
 49. Θήτα Ρυθμός - Χαλάρωση για Έμπνευση : Η χαλάρωση Theta ρυθμού παρέχει πρόσβαση στο περιεχόμενο του ασυνείδητου μέρους του μυαλού, των ελεύθερων συσχετίσεων, των απροσδόκητων ιδεών, των δημιουργικών ιδεών. Τα συμπλέγματα αυτά διεγείρουν τον εγκέφαλο να παράγει περισσότερες βήτα-ενδορφίνες - ουσίες υπεύθυνες για χαρά, χαλάρωση και μείωση του πόνου. Η κατάσταση Theta ρυθμού είναι χρήσιμη για βαθιά χαλάρωση και επέκταση δημιουργικών δυνατοτήτων. Χρήσιμο για τη βελτίωση της μνήμης.
 50. Θήτα-Ρυθμός – Χαλάρωση για την αφύπνιση της συνείδησης.
 51. Αλλαγή κατάστασης συνείδησης - Υπνωση : Το σύμπλεγμα αυτό υποστηρίζει την ψυχοθεραπεία την υπνοθεραπεία και την αυτοθεραπεία. Ανοίξτε το μυαλό στις θετικές προτάσεις. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε αυτό το σύμπλεγμα αν μια πρόταση διεξάγεται από ψυχολόγο, ψυχοθεραπευτή ή αν ένα άτομο εμπλέκεται σε αυτο-ύπνωση. Η αυτο-ύπνωση είναι μια διαδικασία κατά την οποία εισχωρούμε στο υποσυνείδητο και του διοχετεύουμε προτάσεις που αφορούν ιδέες, σκέψεις και συναισθήματα. Η μέση συχνότητα διαμόρφωσης των εκπομπών είναι 247 Hz Το εισαγωγικό μέρος αποτελείται από συχνότητα διέγερσης 12 Hz για 6 λεπτά. Στη συνέχεια η συχνότητα μειώνεται στα 6 Hz για 5 λεπτά. Ο πραγματικός χρόνος υποβολής γίνεται σε αυτή τη συχνότητα για 10 λεπτά Η έξοδος από την κατάσταση της πρότασης έρχεται με αύξηση της συχνότητας διέγερσης στα 12 Hz.
 52. Δέλτα- Είσοδος σε κατάσταση πριν τον ύπνο : Το σύμπλεγμα διεγείρει τα κύματα του Δέλτα (Delta) ρυθμού, τα οποία συμβάλλουν στην καλή ποιότητα ύπνου. Επιπλέον το άτομο ξυπνά ανανεωμένο και γεμάτο ενέργεια. Ενισχύει τον βαθύ ύπνο κατά τον οποίο ο εγκέφαλος εργάζεται για να απαλλάξει τον οργανισμό από τοξίνες και το σώμα παράγει σημαντικές ορμόνες όπως η μελατονίνη και η αυξητική ορμόνη. Αυτές οι διαδικασίες σας βοηθούν να βελτιώσετε την ψυχική, συναισθηματική και φυσική κατάσταση και επίσης ενισχύετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Το πρόγραμμα συνιστάται όταν κοιμάστε. Αν έχετε διαταραχές ύπνου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ξανά την πορεία του προγράμματος. Πριν από τη χρήση του προγράμματος, είναι προτιμότερο να διεξάγεται διέγερση στην αλφα (αλφα-χαλάρωση του προγράμματος).
 53. Δέλτα Ρυθμός : Ο ρυθμός δέλτα κυμαίνεται μεταξύ 0,5 και 3,5 Hz. Αυτές οι συχνότητες είναι χαρακτηριστικές για τον βαθύ ύπνο χωρίς όνειρα, για μια κατάσταση έκστασης και βαθιάς ύπνωσης. Σε κατάσταση αφυπνίσεως, καταγράφονται πολύ σπάνια. Ο ρυθμός Delta έχει μεγάλη σημασία για τις διαδικασίες ανάκτησης, αποκατάστασης, καθώς και για το ανοσοποιητικό σύστημα.
 54. Δέλτα Ρυθμός για Ύπνο  : Το σύμπλεγμα χρησιμοποιείται για γρήγορη ανακούφιση του ασθενούς όταν ταλαιπωρείται από αϋπνία, διαταραχή της διαδικασίας ύπνου (ανήσυχος ύπνος, συχνές αφυπνίσεις, εφιάλτες, περπάτημα στον ύπνο και ομιλία) ·
 55. Πρόγραμμα Ύπνου 1 - Άλφα Ρυθμός : Αυτό το σύμπλεγμα χρησιμοποιείται για να ηρεμήσει γρήγορα ένα άτομο. 
 56. Πρόγραμμα Ύπνου 2 - Άλφα Ρυθμός : Διαφέρει από το παραπάνω σύμπλεγμα για ύπνο 1. Αφού η συχνότητα μειωθεί αργά στον ρυθμό δέλτα, αποθηκεύεται σε αυτήν την περιοχή συχνοτήτων μέχρι το τέλος της συνεδρίας χωρίς να επιστρέψει στην περιοχή άλφα-ρυθμού για να πραγματοποιήσει αφύπνιση. Επομένως, αυτό το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα καλό για χρήση πριν από την ώρα του ύπνου, όταν το παιδί είναι κουρασμένο, αλλά δεν μπορεί να κοιμηθεί ή όταν ξυπνάει τη νύχτα και δεν μπορεί να κοιμηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. 
 57. Κατάσταση Συνειδητών Ονείρων : Όταν ξυπνάτε τη νύχτα και θέλετε να περάσετε ένα παραγωγικό βράδυ.
 58. Έξοδος από κατάσταση Υπνηλίας Μετά Από τον Ύπνο : Το σύμπλεγμα μιμείται την κατάσταση μεταξύ ύπνου και αφύπνισης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τον ύπνο. 
 59. Σούπερ Πρόγραμμα-1 : Το σύμπλεγμα συγχρονίζει όλες τις σημαντικές βιοφυσικές διεργασίες σε διάφορα επίπεδα. Χρησιμοποιείται για ασθένειες με απροσδιόριστη ή σύνθετη αιτιοπαθογένεια, συμπεριλαμβανομένων αλλεργιών, δηλητηριάσεων, εγκαυμάτων, βρογχικού άσθματος και εξασθένισης. Σε στάδιο αποκατάστασης μετά από τραυματισμούς, χειρουργικές επεμβάσεις και διάφορες ασθένειες. είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην ανεπάρκεια σπονδυλικής στήλης. Το σύμπλεγμα χρησιμοποιείται τόσο ως προφύλαξη όσο και ως αναπόσπαστο μέρος των διορθωτικών συμπλεγμάτων για όλους τους τύπους παθολογιών.
 60. Σούπερ Πρόγραμμα-2 : Το σύμπλεγμα χρησιμοποιείται για σπασμούς μυών, αρτηριών και κοίλων οργάνων (εντερικό, χοληφόρο, πυλωρό, ουροποιητικό, βρόγχοι, μερικές μορφές ημικρανίας και νευραλγία κρανιακών νεύρων). 
 61. Σούπερ Πρόγραμμα-3 : Το σύμπλεγμα χρησιμοποιείται για φλεγμονώδεις και δυστροφικές διεργασίες διαφόρων οργάνων και ιστών, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας των φλεγμαίων, των αποστημάτων, της θρομβοφλεβίτιδας, της οροσιτίτιδας, της λυμφοστάσης, της κίρρωσης του ήπατος με ηπατομεγαλία, καθώς και της ατονικής κιρσώδους φλέβας των ποδιών, των εσωτερικών οργάνων και των όρχεων.

  Διαβάστε επίσης :
  Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

  στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.  Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο

  Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια