Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Βιοσυντονισμός και Αυτοθεραπεία.Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί είναι προγραμματισμένοι από τη φύση να ζήσουν με αυτάρκεια και καλή υγεία. Η κακή υγεία δεν αποτελεί φυσιολογική κατάσταση για κανένα έμβιο ον γι αυτό το λόγο η φύση μας εξόπλισε με την ικανότητα αυτοιασης. Η ικανότητα αυτή είναι αυτόματη όπως η διαδικασία της αναπνοής και της πέψης. Όλοι οι άνθρωποι νοσούμε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωή μας και πολλές φορές ο οργανισμός μας μας θεραπεύει χωρίς να αντιληφθούμε τίποτα.

Απόδειξη των παραπάνω αποτελεί το "φαινόμενο Placebo". Το "φαινόμενο Placebo" είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιούν γιατροί και φαρμακοβιομηχανίες προκειμένου να εξετάσουν την αποτελεσματικότητα νέων φαρμάκων. Δίνουν δηλαδή σε καποιους ασθενείς εικονικά φάρμακα και σε κάποιυς άλλους κανονικά. Ασθενείς που παίρνουν εικονικά φάρμακα, χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν πολλές φορές θεραπεύονται! Αυτό όμως αποδεικνύει τη δυνατότητα που έχουμε για αυτοθεραπεία. Με τη δύναμη του νου τους και με πίστη στην ίαση επιτυγχάνεται η αυτοθεραπεία.

Στην αντίθετη μεριά έχουμε το "φαινόμενο Nocebo". Εδώ η δύναμη της σκέψης χρησιμοποιείται για κακό. Το άτομο κάνει αρνητικές σκέψεις για την υγεία του και επιδεινώνει την κατάσταση του.

Ακόμα και ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της Ιατρικής είχε αντιληφθεί την τεράστια δύναμη της σκέψης και είχε πει : " Είναι πιο σημαντικό να γνωρίζουμε τι είδους άτομο έχει μια ασθένεια, από τι είδους ασθένεια έχει ένα άτομο ".

Ο George Horton, Αμερικανός καθηγητής νευροφυσιολογίας του πανεπιστημίου της Indiana ισχυρίζεται ότι "μια θετική συναισθηματική στάση είναι περισσότερο σύμφωνη με την καλή υγεία, ενώ μια αρνητική στάση είναι μια συνεχώς ανοιχτή πόρτα στην κακή υγεία και την υποτροπή". Επιπλέον υποστηρίζει ότι αν αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες του νου και ακολουθήσουμε τα πρότυπα της Ιπποκρατείου προσέγγισης των ασθενειών, θα ζήσουμε μια όμορφη, ευτυχισμένη και μακρόχρονη ζωή, με περισσότερη υγεία και ευεξία.Στη διαδικασία της αυτοθεραπείας και της αλλαγής του τρόπου ζωής μας ώστε να εξασφαλίσουμε καλή υγεία και ποιότητα ζωής, συμβάλλει τα μέγιστα ο βιοσυντονισμός. 
 Βιοσυντονισμός είναι μια εναλλακτική και ολιστική μέθοδος διαγνωστικής σάρωσης και θεραπείας μέσω ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων. Τα ποσοστά επιτυχίας είναι υψηλά και δεν υπάρχουν παρενέργειες.
Βασίζεται στις αρχές της Κβαντικής Φυσικής ( Μαξ Πλανκ ), σύμφωνα με την οποία τα κύτταρα κάθε ζωντανού οργανισμού εκπέμπουν και λαμβάνουν σήματα μέσω συχνοτήτων. Ο βιοσυντονισμός διαβάζει και και διαχωρίζει τις συχνότητες των κυττάρων που είναι υγιή και αυτών που νοσούν. Στην επόμενη φάση μεταδίδει τη σωστή συχνότητα στα κύτταρα που νοσούν και επαναφέρει τον οργανισμό στη σωστη λειτουργία. Εστιάζει δηλαδή στα αίτια του προβλήματος και όχι στα συμπτώματα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η θεραπεία να είναι πάντα αποτελεσματική. Το ανθρώπινο σώμα όπως αναφέραμε έχει την ικανότητα αυτοίασης και αυτοθεραπείας. Ωστόσο ο σημερινός τρόπος ζωής δυσχαιρένει την κατάσταση και την υγεία. Κάθε μέρα εισβάλλουν στο σώμα μας διάφορες χημικές ουσίες μέσα από τρόφιμα και φάρμακα. Η ηλεκτρομαγνητική και γεωπαθητική ακτινοβολία, το άγχος, οι αρνητικές σκέψεις κ.α. αποδυναμώνουν τον οργανισμό και την ικανότητα αυτοπροστασίας που διαθέτει. Ο Βιοσυντονισμός επαναφέρει τον οργανισμό στη σωστή λειτουργία και ενεργοποιεί πάλι τον φυσικό μηχανισμό αυτοίασης.

Ο κ. Horton υποστηρίζει ότι αν μετρήσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα θα δούμε τρομερές αλλαγές από τη μια στιγμή στην άλλη ανάλογα με την διατροφή, τον ψυχισμό και τον τρόπο σκέψης. Ο Βιοσυντονισμός σας δίνει αυτή τη δυνατότητα όπου μέσα απο το Biomedis Scanner, εξειδικευμένος συνεργάτης σκανάρει το σώμα σας και σας δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης της υγείας σας! Συγκεκριμένα εντοπίζει μικροργανισμούς και παράσιτα, παθήσεις οργάνων και εμφανίζει τη συνολική κατάσταση της υγείας. Επιπλέον απεικονίζει την ενεργειακή δομή και την ευεξία του ατόμου ( αύρα και τσάκρα ). Η Βιοενεργειακή Μέτρηση είναι μια διαδικασία εντελώς ανώδυνη και διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της μέτρησης το Scanner διορθώνει δυσλειτουργίες κάνοντας και θεραπεία.

Τέλος με την ατομική συσκευή σας Biomedis Trinity μπορείτε να βελτιώσετε τόσο την υγεία σας, όσο και την πνευματική σας κατάσταση, τον τρόπο σκέψης σας και επομένως ο οργανισμός σας να είναι σε θέση να αυτοθεραπεύεται.

Διαβάστε επίσης :
Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας


στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.


Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο

                                              www.biomedisproducts.com

                        


Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια