Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Πως θα έλξουμε αυτό που επιθυμούμε; Υπάρχει τρόπος!"Μάθε τι αξίζεις άνθρωπε και γίνε θεός" είχε πει ο Σωκράτης καθώς γνώριζε ότι το ανθρώπινο πνεύμα είναι παντοδύναμο! Και αυτό είναι αλήθεια. Μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, να βελτιώσουμε τις συνθήκες της ζωής μας, να έχουμε καλύτερη υγεία, ακόμα και να αυτοθεραπευτούμε!


Νόμος της Έλξης, υποσυνείδητο, σανκάλπα (γιόγκα) είναι μερικές από τις τεχνικές που μας βοηθούν να έλξουμε στη ζωή μας αυτό που θέλουμε. Όλα επικεντρώνονται στον τρόπο με το οποίο σκεπτόμαστε.
Ο Βιοσυντονισμός με τα ειδικά συμπλέγματα που διαθέτει μπορεί να βοηθήσει να επιτύχουμε τους στόχους μας.


Το υποσυνείδητο μας είναι πάντα ενεργό. Επηρεάζεται από εικόνες και λόγια τα οποία απορροφά σαν σφουγγάρι. Πρέπει λοιπόν να το διατηρούμε σε μια κατάσταση στην οποία προσδοκούμε θετικά γεγονότα στις ζωές μας. Ο τρόπος σκέψης μας πρέπει να είναι θετικός και να βασίζεται στην πίστη, στη δικαιοσύνη, στην ενσυναίσθηση και στην αγάπη.


Πως μπορούμε να δουλέψουμε με το υποσυνείδητό μας ώστε να έλξουμε αυτά που επιθυμούμε;

 • Καταγράψτε τις επιθυμίες σας σε παρόντα χρόνο σε ένα χαρτί. Το υποσυνείδητο δε διαχωρίζει τον χρόνο. Υπάρχει μόνο το παρόν.
 • Φανταστείτε τον ευατό σας να έχει πετύχει ήδη αυτό που επιθυμείτε. Οραματιστείτε ότι είστε αυτό που θα θέλατε.
 • Κάντε κάθε μέρα δηλώσεις σε παρόντα χρόνο. Για παράδειγμα " Είμαι ευτυχισμένος" , "Είμαι αδύνατος", "Είμαι υγιής". Κάντε δηλώσεις θετικές για τον ευατό σας και μη σκέφτεστε αρνητικά πράγματα γιατί ότι σκέφτεστε προσελκύετε.
 • Μην παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές που περιέχουν βία ή αρνητικές καταστάσεις. Σταματήστε να βλέπετε ειδήσεις και οι δονήσεις σας θα ανέβουν.
 • Χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας όπως ένα παιδί. Το υποσυνείδητο δεν μπορεί να διαχωρίσει φαντασία από πραγματικότητα. Κάντε συχνά οραματισμούς με αυτό που επιθυμείτε. Οραματιστείτε τον ευατό σας οτι είστε ήδη το άτομο που θέλετε να γίνετε.
 • Επαναλάβετε συχνά αυτές τις τεχνικές. Για να δημιουργηθεί μια νέα πεποίθηση στο υποσυνείδητο χρειάζονται περίπου 21 μέρες.                                      

Γιόγκα και υποσυνείδητο

Τεχνική χαλάρωσης Γιόγκα : Είναι μια θεραπευτική μέθοδος συνήθως στο τέλος του μαθήματος γιόγκα. Χαλαρώνει το σώμα και φέρνει το νου σε βαθιά ηρεμία και αρμονία. Επειδή το άτομο βρίσκεται σε μια κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, υπάρχει πρόσβαση στο υποσυνείδητο. Με την καθοδήγηση του δασκάλου το άτομο κατευθύνεται σε έναν δημιουργικό οραματισμό. Οραματίζεται τη ζωη που επιθυμεί. Αυτό ονομάζεται σανκάλπα και σημαίνει ότι ορίζουμε μια επιθυμία και δεσμευόμαστε να την πετύχουμε.Νόμος της Έλξης και υποσυνείδητο 

Σίγουρα θα έχετε ακούσει για το νόμο της Έλξης. Είναι μια μέθοδος με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα. Οι τεχνικές εδώ είναι ίδιες. Επικεντρώνετε τη σκέψη σας σε αυτό που επιθυμείτε και το προσελκύετε στη ζωή σας. Οι σκέψεις μας είναι ενέργεια. Μπορείτε να αλλάξετε τη συχνότητα της ενέργειάς σας με θετικές σκέψεις. Νιώστε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε ήδη και οραματιστείτε ότι έχετε ήδη στην κατοχή σας αυτό που επιθυμείτε.

Βιοσυντονισμός και υποσυνείδητο.

Η πρωτοποριακή μέθοδος του Βιοσυντονισμού σας επιτρέπει να αποκτήσετε εύκολα πρόσβαση στον υποσυνείδητο νου σας. Με τα ειδικά συμπλέγματα της συσκευής Biomedis Trinity μπορείτε να μεταβείτε σε άλλη συνειδησιακή κατάσταση, να επιτύχετε βαθιά χαλάρωση, να καθαρίσετε τις σκέψεις σας και να βοηθήσετε τον ευατό σας να οραματιστεί εύκολα αυτό που επιθυμεί.
Ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε κάποια συμπλέγματα και τις περιγραφές τους :

 • Εκτός χρόνου :Τα προγράμματα σάς επιτρέπουν να συγχρονίσετε το μυαλό σας με το σύμπαν, "για να σταματήσετε την ώρα". Συντονίζοντας τη συνείδηση σε αυτό το ρυθμό, μπορείτε να αισθανθείτε την αρμονία με τον κόσμο, να αισθανθείτε την επαφή με το Σύμπαν, να είστε "εκτός χρόνου". 

 • Μετάβαση σε άλλη συνειδησιακή κατάσταση : Αυτές οι καταστάσεις ονομάζονται επίσης εξωσωματική εμπειρία. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πνευματικές πρακτικές, προκειμένου να εισέλθει κάποιος σε βαθιά έκσταση. Σε αυτή την κατάσταση, οι διαδικασίες αυτο-ανάκτησης και αυτοθεραπείας δουλεύουν πιο έντονα στο σώμα. Συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων σεροτονίνης, στη χαλάρωση και στην ανακούφιση του πόνου. Επιτρέπει στο εσωτερικό συμφέρον να εκδηλωθεί. Βοηθά να απαλλαγούμε από την αϋπνία, να αυξήσουμε την ενσυναίσθηση, να δώσουμε βαθιά χαλάρωση και να εξαλείψουμε εντελώς την επίδραση της «εξουθένωσης», και να επιταχύνουμε σημαντικά την προσαρμογή και την επαναπροσαρμογή. 

 • Ξεπέρασμα φόβου : Σταδιακά αυτό το πρόγραμμα βοηθά να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει το άτομο τους φόβους, τις φοβίες και τις ανησυχίες. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται στις συχνά συναντούμενες δυσκολίες όπως ο φόβος της δημόσιας ομιλίας, ο φόβος των εξετάσεων, η «σχολική φοβία».

 • Βαθιά Χαλάρωση : Πρόγραμμα ειρήνης είναι ένα γενικό πρόγραμμα ενίσχυσης που χρησιμοποιείται για βαθιά εσωτερική χαλάρωση και σταθεροποίηση του οργανισμού.
 • Ανάπτυξη αυτοπεποίθησης : Το πρόγραμμα επιτρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας με τα μάτια του ατόμου που θέλετε να γίνετε για να βοηθήσετε τον παλιό σας εαυτό χρησιμοποιώντας την επιθυμία και τη θέλησή σας. Ένα άλλο πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό αυτού του προγράμματος είναι ότι ο άνθρωπος που βρίσκεται σε κατάσταση ανάκαμψης είναι γεμάτος συμπάθεια προς τον εαυτό του, επαναφέρει τις εσωτερικές διασυνδέσεις. Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να βλέπετε τον εαυτό σας ως ένα ολιστικό και κανονικά ενεργό άτομο. Ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι η χρήση του προγράμματος από παιδιά και εφήβους που είναι δειλά, ντροπαλά και είναι επιρρεπή σε χαμηλή αυτοεκτίμηση. 
 • Ανάπτυξη Δημιουργικών Ικανοτήτων : Βοηθά στην επέκταση της πρόσβασης στη δημιουργική δεξαμενή του υποσυνείδητου. Η ενισχυτική επίδραση του ρυθμού theta οδηγεί στη βελτίωση της λύσης των προβλημάτων και στην ανάπτυξη εικόνων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίλυση προβλημάτων. Η επέκταση των δυνατοτήτων της συνείδησης είναι το κύριο αντικείμενο του παρόντος προγράμματος.  
Διαβάστε επίσης :
Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.

Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο


                                    www.biomedisproducts.com


                        


Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια