Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Μάθηση και παιδιά. Μάθετε πως ο Βιοσυντονισμός ενισχύει τις ικανότητες των παιδιών σας!!!


Όλοι οι γονείς αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Πως θα βοηθήσουμε το παιδί μας να μάθει.
Μάθηση δεν σημαίνει μόνο σχολική επιτυχία. Μάθηση σημαίνει αγάπη για την γνώση. Η μάθηση είναι τρόπος ζωής. Πως λοιπόν θα βοηθήσουμε τα παιδιά μας να αγαπήσουν την μάθηση;


  • Γινόμαστε οι ίδιοι πρότυπο προς μίμηση. Τα παιδιά μιμούνται τους ανθρώπους που αγαπάνε. Αν λοιπόν μας βλέπουν ότι αγαπάμε την μάθηση, ότι διαβάζουμε και στο σπίτι μας υπάρχουν βιβλία, τότε και τα μικρά μας θα υιοθετήσουν αυτη την συμπεριφορά ως τρόπο ζωής.
  • Ενισχύουμε τη διάθεση για μάθηση με ταξίδια, εκδρομές επισκέψεις σε μουσεία, με παραμύθια, λογοτεχνικά βιβλία, θεατρικές παραστάσεις. Όλα αυτά αποτελούν πολύτιμες πηγές μάθησης και βοηθούν  το παιδί να ανακαλύψει και τις κλίσεις του και τα ταλέντα του.
  • Δίνουμε κίνητρα για μάθηση και θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους. Είναι πολύ σημαντικό το παιδί μας να νιώσει την επιτυχία, να πιστέψει στον ευατό του, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.
  • Επισημαίνουμε τις επιτυχίες των παιδιών και όχι τα λάθη. Είναι σημαντικό να ανεβάζουμε το ηθικό των παιδιών, να επιβραβεύουμε την προσπάθεια και να να τονίζουμε  κάθε βελτίωση που παρουσιάζει. Είναι σημαντικό για το παιδί να αισθανθεί ότι πιστεύουμε στις δυνατότητες του, ότι το αποδεχόμαστε και το κατανοούμε.
  • Βοηθάμε το παιδί όταν το χρειάζεται. Δεν είμαστε συνέχεια μαζί του όταν διαβάζει    για να μάθει να διεκπεραιώνει τις σχολικές υποχρεώσεις μόνο του. Με αυτό τον τρόπο το παιδί μας θα αποκτήσει υπευθυνότητα. Πρέπει να δείξουμε κατανόηση, υπομονή, στήριξη και αγάπη.
  • Επιπλέον μπορούμε να χρησιμοποιούμε δημιουργικό υλικό για να βοηθήσουμε το παιδί να μάθει. Για παράδειγμα κάνουμε ένα κουίζ με ερωτήσεις από το μάθημα που έχει να μάθει.       
   
Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά μας με την μελέτη τους. Ειδικά σχεδιασμένα συμπλέγματα απεθυθύνονται αποκλειστικά σε παιδιά και τα βοηθούν να αυξήσουν την προσοχή τους αλλά και τις ικανότητες τους.
Τα συμπλέγματα που απευθύνονται στα παιδιά είναι :
  • Άριστος μαθητής - Βοήθεια μελέτης : Βοηθά στο σχολείο και την εργασία στο σπίτι, αυξάνει την εστίαση και τη συγκέντρωση, βελτιώνει την μνήμη, αναζωογονεί και αποτρέπει το άγχος.
  • Ανάπτυξη γλωσσικών δεξιοτήτων και δεξιοτήτων μνήμης : Βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες και να ανπτύξουν την μνήμη τους.
  • Φιλάσθενα παιδιά : Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών και τα βοηθα να μην αρρωσταίνουν εύκολα ή να αντιμετωπίζει ο οργανισμός τους γρήγορα ιώσεις και κρυολογήματα.
Επιπλέον τα παιδιά μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν και όλα τα συμπλέγματα της συσκευής. Οι συσκευές μας είναι κατάλληλες για όλη την οικογένεια! Αγοράστε μια συσκευή και χαρίστε σε όλη την οικογένεια υγεία, ευεξία, ενέργεια και πολλά άλλα.

Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.

Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο


 


Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!
                                                             
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια