Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αναβολικά......Μείνετε μακριά!!! Μάθετε πως μπορεί ο Βιοσυντονισμός να σας βοηθήσει!


Αναβολικά ονομάζονται οι οργανικές χημικές ενώσεις που ενισχύουν τον αναβολισμό, τις βιοχημικές δηλαδή διεργασίες του οργανισμού οι οποίες οδηγούν στη σύνθεση μεγαλύτερων χημικών μορίων.

 Χωρίζονται σε :

 • Φυσικά αναβολικά : Ουσίες που υπάρχουν φυσιολογικά στον οργανισμό, όπως τα ανδογόνα και ανήκουν στα στειρεοειδή. Το σημαντικότερο είναι η τεστοστερόνη.
 • Συνθετικά αναβολικά : είναι τα παράγωγα της τεστοστερόνης : η νανδρολόνη, η μεθενολόνη, η οξυμεθολόνη.

Η χρήση των αναβολικών έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας όχι μόνο από επαγγελματίες αθλητές ( Body Builders), αλλά και από απλούς γυμναζόμενους σε γυμναστήρια, άντρες, γυναίκες, ακόμα και από ανήλικα παιδιά. 
Τα άτομα αυτά τα προσεγγίζουν διάφοροι και τους υπόσχονται μαγικά αποτελέσματα όσον αφορά την αύξηση της δύναμης, της αντοχής τους και την εικόνα του σώματός τους. 
Είναι παράνομο ωστόσο να προμηθεύει κάποιος αναβολικά σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Οι άντρες αποφασίζουν να κάνουν χρήση αναβολικών προκειμένου να βελτιώσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις αλλά και τη σωματική τους εικόνα. 
Οι γυναίκες καταφεύγουν σε αυτά για να επιτύχουν απώλεια βάρους και να βελτιώσουν την εμφανισή τους. 
Οι έφηβοι παρασύρονται από διάφορους επιτήδειους που τους προσεγγίζουν και επιθυμούν να αποκτήσουν γρήγορα ένα δυνατό και καλογυμνασμένο σώμα. 

Λόγοι χρήσης αναβολικών :

 • Αυξάνουν το μέγεθος και την ισχύ των μυών.
 • Αυξάνουν την αντοχή σε σκληρότερη προπόνηση και για πιο μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Αυξάνουν την επιθετικότητα και την ανταγωνιστικότητα.
 • Προκαλούν μια μικρή ευφορία.

Βοηθούν τα αναβολικά;

Διάφορες μελέτες που έγιναν χωρίς σχεδιασμό υποστηρίζουν ότι αυξάνουν τη δύναμη και την απόδοση. Τα στειροειδή προσθέτουν σημαντική μυϊκή μάζα και δύναμη στο σώμα του χρήστη. Αν κάποιος δοκιμάσει θα παρατηρήσει ότι το σώμα του αλλάζει και αισθάνεται πιο δυνατός και επιθετικός. Με το που θα σταματήσει όμως τη χρήση, το σώμα που "έχτισε" θα γκρεμιστεί το ίδιο γρήγορα. Ο μυϊκός όγκος θα επιδεινώνεται εξαιτίας της μειωμένης παραγωγής τεστοστερόνης. Επίσης θα μειωθούν σημαντικά τα επίπεδα δύναμης, ενέργειας, διάθεσης, σεξουαλικής ορμής,κ.τ.λ.

Επομένως τα αναβολικά προκαλούν ΕΘΙΣΜΟ και μάλιστα σε ψυχολογικό επίπεδο. Τα άτομα που λαμβάνουν αναβολικά δεν μπορούν να σταματήσουν την χρήση τους προκειμένου να διατηρήσουν την εικόνα αυτή που έχει το σώμα τους και επομένως και την αυτοπεποίθηση τους, την οποία έχουν συνδέσει με αυτή την εικόνα. Μια ουσία που δοκιμάζει κάποιος απλά για να πειραματιστεί μπορεί να τον οδηγήσει σε χρόνια χρήση και στην επιβάρυσνη της υγείας του από τις σημαντικές παρενέργειες που προκαλούν αυτές οι ουσίες.

Σημαντικές οι παρενέργειες από τα αναβολικά!!!

Το 2006 το Αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο για κατάχρηση ναρκωτικών ( NIDA ) κυκλοφόρησε μία έκθεση στην οποία ανέφερε ότι τα αναβολικά προκαλούν εθισμό και σημαντικές παρενέργειες όπως : σοβαρές εναλλαγές της διάθεσης, υπερκόπωση, νευρικότητα, μειωμένη σεξουαλική επιθυμία και αυξημένη επιθυμία για λήψη αναβολικών, κατάθλιψη με αυτοκτονικές τάσεις.

Ειδικότερα τα αναβολικά προκαλούν :


Στους άντρες : ακμή, επιθετικότητα, στειρότητα και ανικανότητα, γυναικομαστία, αναστολή της σπερματογένεσης και μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης, αλωπεκία
Στις γυναίκες : ακμή, ανάπτυξη ανδρικών χαρακτηριστικών όπως τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα, βαριά φωνή, διαταραχές εμμήνου ρύσεως, επιθετικότητα, αύξηση τεστοστερόνης, μείωση της ωοθυλακιστρόπου ορμόνης, συρρίκωση του στήθους, αλωπεκία.
Στους εφήβους : σοβαρή ακμή, αναστολή σωματικής ανάπτυξης.

 Επίσης όσοι κάνουν χρήση αναβολικών μπορεί να παρουσιάσουν :


 • Καρδιαγγειακές βλάβες : σχηματισμός θρόμβων, αυξημένη πίεση αίματος, υπέρταση, ταχυκαρδία, καρδιακή προσβολή.
 • Ηπατικές βλάβες : ηπατίτιδα και καρκίνο.
 • Ενδοκρινολογικά προβλήματα : μειωμένη αντοχή στη γλυκόζη, αυξημένα επίπεδα τριγλυκερίδιων.
 • Ψυχολογικές διαταραχές : κατάθλιψη, ερεθιστικότητα, αδυναμία συγκέντρωσης, επιθετικότητα, βιαιότητα, παράνοια, υπερδιέγερση.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!!


Δεν είναι δύσκολο να βρει κάποιος αναβολικά. Μπορεί να τα προμηθευτεί παντού: από το διαδίκτυο, από γυμναστήρια, από καταστήματα με αθλητικά είδη.
Τα αναβολικά "χτίζουν" γρήγορα και όχι με φυσικό τρόπο το ανθρώπινο σώμα. Αντισταθείτε σε υποσχέσεις που αφορούν μαγικό "χτίσιμο" του σώματος. Θυμηθείτε πως όσο εύκολα θα χτιστεί τόσο εύκολα θα γκρεμιστεί με το που θα σταματήσει κάποιος να λαμβάνει αναβολικά. Θυμηθείτε ότι προκαλούν εθισμό. Και τέλος θυμηθείτε τις σημαντικότατες παρενέργειες που προκαλούν στον ανθρώπινο οργανισμό. 
Biomedis Trinity

Βάλτε μια Trinity στη ζωή σας!!!
Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας. Τα πρωτοποριακά συμπλέγματα της συσκευής μας ενισχύουν την προσπάθειά σας να αποκτήσετε ένα σφριγηλό, δυνατό και κυρίως υγιές σώμα χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια. Ενδεικτικά αναγέρουμε κάποια από τα συμπλέγματα της Trinity :
 • Ενίσχυση Ενέργειας.
 • Α - ρυθμός Σωματική Δύναμη
 • Αθλητικό Πρόγραμμα
 • Body 13
 • Απώλεια Βάρους.
 • Ενεργειακή Αποκατάσταση
 • Σύσφιξη.
Υπάρχουν όμως και συμπλέγματα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν άτομα τα οποία έχουν εθιστεί στη χρήση αναβολικών όπως : Εξάρτηση και Αποτοξίνωση. Επίσης να αντιμετωπίσουν τις παρενέργειες που προκάλεσε στον οργανισμό η χρήση αυτών των βλαβερών ουσιών.

Διαβάστε επίσης :Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.

Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο


                                    www.biomedisproducts.com

                        

Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια