Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Η ομορφιά είναι για όλους!!! Ο Βιοσυντονισμός σας κάνει να λάμπετε!


Όλοι θέλουμε να δείχνουμε όμορφοι. Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Είμαστε αυτό που νιώθουμε. Αν είμαστε χαρούμενοι αυτό θα μας κάνει να λάμπουμε.

Πέρα από το σημαντικό ρόλο που παίζει η ψυχολογία στην ομορφιά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες εξίσου σημαντικοί. Η αγάπη προς τον ευατό μας εκφράζεται έμπρακτα με την κατάλληλη φροντίδα του σώματος, του δέρματος και της υγείας μας. Είναι απαραίτητο λοιπόν να τρεφόμαστε σωστά, να γυμναζόμαστε αλλά και να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν για να είμαστε χαρούμενοι.

Ένας άλλος παράγοντας που διασφαλίζει την εξωτερική ομορφιά είναι η κοσμετολογία. Κοσμετολογία είναι η μελέτη και η εφαρμογή θεραπειών ομορφιάς. Περιλαμβάνει την αισθητική, την κομμωτική, την περιποίηση των νυχιών και του σώματος αλλά και οτιδήποτε έχει να κάνει με περιποίηση και ομορφιά.

Καλλυντικά.

Η κοσμετολογία είναι η αγαπημένη ασχολία των γυναικών. Μια τεράστια γκάμα προιόντων βοηθούν την γυναίκα να περιποιηθεί την εμφάνισή της όπως κρέμες, λοσιόν, προϊόντα μακιγιάζ, μάσκες, κρέμες για αντιγήρανση. Τα τελευταία χρόνια αντίστοιχα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί και για τους άντρες.

Η χρήση των καλλυντικών ωστόσο πρέπει να γίνεται με προσοχή διότι σε μερικά καλλυντικά υπάρχουν χημικά συστατικά τα οποία είαι ιδιαίτερα επιβλαβή για την υγεία μας.Πλαστική και αισθητική χειρουργική.

Πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν στην αισθητική χειρουργική και στον πλαστικό χειρούργο για να βελτιώσουν κάτι που δεν τους αρέσει στην εξωτερική τους εμφάνιση. Οι κίνδυνοι όμως από ένα χειρουργείο είναι πολλοί διότι η πλαστική και η αισθητική χειρουργική είναι πραγματικές χειρουργικές επεμβάσεις και απαιτούν την ίδια προετοιμασία και το σωστό σχεδιασμό με τις επεμβάσεις γενικής χειρουργικής.Βιοσυντονισμός και Κοσμετολογία


Νέα καινοτόμα συμπλέγματα εξασφαλίζουν την ομορφιά σας! Η συσκευή Biomedis Trinity σας βοηθά να βελτιώσετε την εικόνα σας, να κάνετε το δέρμα σας να λάμπει αλλά και να αδυνατίσετε.


Σας παρουσιάζουμε μερικά συμπλέγματα της συσκευής μας :
  • Κοσμετολογία για άντρες - Κοσμετολογία για γυναίκες : αναζωογονεί το δέρμα και αποτρέπει την τριχόπτωση.
  • Επαναφορά νεότητας.
  • Επιβράδυνση γήρανσης δέρματος.
  • Τριχόπτωση - Ξηροδερμία : Ισορροπεί τις ορμόνες, βελτιώνει την επιδερμίδα και αποτρέπει την τριχόπτωση.
  • Επούλωση ουλής : Βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος και επιταχύνει τον χρόνο επούλωσης.
  • Σύσφιξη.
  • Απώλεια βάρους Αντρών - Απώλεια βάρους Γυναικών.
  • Body 13 : Τονώνει τους μυς.
Διαβάστε επίσης :
Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας


στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.


Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο

                                    www.biomedisproducts.com

                        

Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια