Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ο Βιοσυντονισμός ομορφαίνει το χαμόγελο σας! Απαλλαχτείτε από ασθένεις δοντιών και ούλων!Οι πιο συνηθισμένες παθήσεις των δοντιών είναι η τερηδόνα και η ουλίτιδα. Και οι δυο είναι σοβαρές παθήσεις και οδηγούν σε μεγάλα προβλήματα αν δεν αντιμετωπιστούν.Τερηδόνα

Η τερηδόνα προκαλείται όταν η οδοντική πλάκα που σχηματίζεται, διαβρώνει το σμάλτο και την εσωτερική οδοντίνη. Η οδοντική πλάκα αποτελείται από ένα μίγμα σάλιου , υπολειμμάτων τροφών και διάφορων οξέων που παράγουν μικρόβια που βρίσκονται μέσα στο στόμα μας. Τα μικρόβια αυτά όταν καταναλώσουμε κάποιες τροφές , κυρίως υδατάνθρακες, παράγουν αυτά τα οξέα τα οποία καταστρέφουν το σμάλτο των δοντιών. 

Αρχικά η τερηδόνα είναι μια μικρή άσπρη κηλίδα που εμφανίζεται στη μασητική ή στις πλάγιες επιφάνειες του δοντιού. Αν ο ασθενής είναι επιμελής με τη στοματική του υγιεινή και αρχίζει να βουρτίζει συχνά τα δόντια του μπορεί να σταματήσει την εξέλιξη της τερηδόνας. Αν προχωρήσει η νόσος τότε στην επόμενη φάση θα τρυπήσει το σμάλτο και θα αρχίσει να προχωρά όλο και πιο βαθιά μέσα στο δόντι. Το δόντι μπορεί να είναι "κούφιο" εσωτερικά και εξωτερικά να είναι ορατή μόνο μια μικρή τρύπα. Ο ασθενής αντιλαμβάνεται το μέγεθος της ζημιάς όταν εκδηλώνεται πόνος στην περιοχή. Ο πόνος όμως σημαίνει ότι η τερηδόνα έχει προχωρήσει πολύ βαθιά μέσα στο δόντι και πλησιάζει στα νεύρα του. Αν τότε δε θεραπευτεί η τερηδόνα η βλάβη θα είναι μόνιμη και θα οδηγήσει σε νέκρωση του δοντιού. Αυτό θα οδηγήσει σε πρηξίματα και σε δημιουργία αποστημάτων.

Αν η τερηδόνα έχει προχωρήσει τόσο πολύ ο ασθενής πρέπει άμεσα να επισκεφτεί τον οδοντίατρο του ώστε με ειδικά μηχανήματα να την καθαρίσει και έπειτα να σφραγίσει το δόντι. Όσο μικρότερη είναι η βλάβη που έχει προκαλέσει η τερηδόνα τόσο πιο εύκολο είναι και το σφράγισμα. Διαφορετικά απαιτείται ειδική θεραπεία και στο δόντι.

Ουλίτιδα
Η ουλίτιδα είναι μια φλεγμονή των ούλων. Δημιουργείται από την οδοντική πλάκα και την συσσώρευση τροφών στο σημείο που το δόντι συναντά τα ούλα. Τότε τα ούλα πρήζονται, κοκκινίζουν και μαλακώνουν.Η πέτρα ή οδοντική πλάκα είναι μια μάζα μικροβίων και υπολειμμάτων τροφών που είναι προσκολλημένα πάνω στα δόντια. Στα πρώτα στάδια αφαιρείται με ένα απλό βούρτσισμα. 

Περιοδοντίτιδα

Περιοδοντίτιδα ονομάζεται η εξέλιξη της ουλίτιδας όταν αυτή παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν αντιμετωπιστεί. Οι ιστοί που στηρίζουν τα δόντια καταστρέφονται από την πέτρα ή την μικροβιακή πλάκα. Αυτό οδηγεί στην καταστροφή των ούλων και τα δόντια αρχίζουν να κουνιούνται.

Συμβουλές για να διατηρείται τα δόντια σας καθαρά :

 • Να βουρτίζετε τα δόντια σας προσεκτικά δύο φορές την ημέρα με μικρές και προσεκτικές κινήσεις.
 • Καθαρίστε με προσοχή όλη την επιφάνεια των δοντιών : μπροστινό τμήμα, πίσω τμήμα και τη ρίζα, όπως επίσης και τα πλαϊνά των πίσω δοντιών.
 • Αλλάξτε την οδοντόβουρτά σας κάθε τρεις μήνες.
 • Καθαρίστε τα δόντια σας με νήμα μια φορά την ημέρα και πάντα κάθε βράδυ.

Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να σας βοηθήσει να φτιάξετε ένα όμορφο χαμόγελο και να αποκαταστήσετε την υγεία των δοντιών και των ούλων σας. Συγκεκριμένα υπάρχουν δυο συμπλέγματα που αφορούν την οδοντική φροντίδα : • Οδοντιατρικό Πρόγραμμα : Βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων από προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στα δόντια, στην καταπολέμηση  λοιμώξεων και συμβάλλει στην αποτροπή μελλοντικών κοινών οδοντικών προβλημάτων. 
 • Περιοδοντίτιδα : Εξειδικευμένο Σύμπλεγμα το οποίο συμβάλλει στην αποκατάσταση των ούλων και στη βελτίωση της κατάστασης των δοντιών.

  Χαμογελάστε χωρίς φόβο ! Χαμογελάστε ξανά και δείξτε στον κόσμο το νέο φωτεινό ευατό σας! 

 • Διαβάστε επίσης :


  Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

  στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.

  Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο  Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!

  « PREV
  NEXT »

  1 σχόλιο