Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Πρόβλημα στα νεφρά; Η Biomedis μπορεί να βοηθήσει!Τα νεφρά είναι ένα πολύ σημαντικό όργανο του ανθρώπινου οργανισμού. Συγκεκριμένα παράγουν τα ούρα και ο οργανισμός αποβάλλει άχρηστες ουσίες, τοξίνες,κ.τ.λ.

Άλλες σημαντικές λειτουργίες των νεφρών, εκτός από την απομάκρυσνη άχρηστων ουσιών από το αίμα είναι : να επιστρέψουν το καθαρό αίμα πίσω στον οργανισμό, να ρυθμίσουν τα επίπεδα του νερού και των διάφορων μετάλλων που χρειάζονται για την καλή υγεία του οργανισμού αλλά και να παράγουν ορμόνες που ελέγχουν άλλες σωματικές λειτουργίες.

Όταν τα νεφρά ασθενήσουν θα υπάρξουν αλλαγές στη συχνότητα, ποσότητα, σύσταση και χρώμα των ούρων. Τα νεφρά που δε λειτουργούν καλά, δεν αποβάλλουν τα περιττά υγρά από τον οργανισμό. Το αποτέλεσμα της συσσώρευσης των περιττών υγρών είναι η εμφάνιση οιδήματος σε διάφορα μέρη του σώματος, όπως στα πόδια, στους αστραγάλους, στο πρόσωπο και στα χέρια.
Η νεφρική ανεπάρκεια συνοδεύεται από αναιμία, η οποία συνοδεύεται και με απώλεια όρεξης. Η ανορεξία και η απώλεια όρεξης προκαλεί δύσπνοια στους ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια.

Οι ασθενείς αισθάνοται να κρυώνουν συνεχώς. Κάτι άλλο που προκαλεί η νεφρική ανεπάρκεια είναι στέρηση οξυγόνου στον εγκέφαλο. Το αποτέλεσμα είναι ο ασθενής να αντιμετωπίζει δυσκολίες στις πνευματικές λειτουργίες, προβλήματα στη μνήμη και ζαλάδες.

Η νεφροπάθεια είναι μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση που δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην υγεία. Μερικές φορές τα συμπτώματα που εκδηλώνει ο ασθενής δε γίνονται άμεσα αντιληπτά. Γι αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Τα προβλήματα στα νεφρά συνήθως προκαλούνται από την αλόγιστη κατανάλωση ζάχαρης και από την ανθυγιεινή διατροφή.

Συμπτώματα που προειδοποιούν για πρόβλημα στα νεφρά :


1. Αλλαγές στην ενούρηση

Αν παρουσιαστούν αλλαγές στη συχνότητα ενούρησης και την ποσότητα των ούρων. Μπορεί να παρατηρηθεί είτε μείωση είτε αύξηση, ιδιαίτερα το βράδυ. Μπορεί επίσης τα ούρα να έχουν πιο σκούρο χρώμα.

2. Δυσκολία ή πόνος

Αίσθηση πόνου ή πίεσης στην περιοχή των νεφρών. Ο πόνος μπορεί να εξαπλωθεί σε όλη την περιοχή της πλάτης ή της μέσης.

3. Αίμα στα ούρα

Η εμφάνιση αίματος στα ούρα είναι ανησυχητικό. Υπάρχει πιθανότητα να οφείλεται και σε άλλη πάθηση όμως πρέπει να επισκεφτούμε άμεσα τον γιατρό μας.

4. Πρήξιμο

Τα νεφρά λειτουργούν ως φίλτρα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Φιλτράρουν τις βλαβερές ουσίες και τα περιττά υγρά. Όμως αν υπάρχει δυσλειτουργία, τότε τα υγρά συσσωρεύονται και προκαλούν οίδημα στα χέρια, τα πόδια, τους αστραγάλους ή το πρόσωπο.

5. Υπερβολική κόπωση και αίσθημα αδυναμίας

Τα νεφρά παράγουν μια ορμόνη, την ερυθροποιητίνη. Η συγκεκριμένη ορμόνη επιτρέπει στα ερυθρά αιμοσφαίρια να μεταφέρουν το οξυγόνο στο υπόλοιπο σώμα. Αν μειωθούν τα ερυθρά αιμοσφαίρια, λόγω έλλειψης της ερυθροποιητίνης τότε ο ασθενής θα εμφανίσει αναιμία. Τα συμπτώματα είναι  η γενικευμένη κόπωση και η υπερβολική αδυναμία.

6. Ζαλάδα και δυσκολία συγκέντρωσης

Η αναιμία σε συνδυασμό με τη νεφροπάθεια στερεί επίσης από τον εγκέφαλο πολύτιμο οξυγόνο, με αποτέλεσμα τη ζαλάδα και την αδυναμία συγκέντρωσης.

7. Ρίγη

Η νεφροπάθεια εκδηλώνεται επίσης με ρίγη, ακόμη κι όταν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι υψηλή. Η λοίμωξη στα νεφρά (πυελονεφρίτιδα) μπορεί να εκδηλωθεί με πυρετό και έντονα ρίγη.

8. Δερματικά εξανθήματα και φαγούρα

Τα προβλήματα στα νεφρά οδηγούν στη συσσώρευση βλαβερών ουσιών στο αίμα. Έτσι, επηρεάζεται η όψη του δέρματος και μπορεί να εκδηλωθούν εξανθήματα και έντονη φαγούρα.

9. Μεταλλική γεύση στο στόμα

Όταν υπάρχει πρόβλημα στα νεφρά αυξάνεται η ουρία στο αίμα (ουραιμία). Η ουρία διασπάται σε αμμωνία στο σάλιο κι έτσι μένει μια χαρακτηριστική γεύση στο στόμα.

10. Πόνος στα πλευρά

Ο πόνος και οι κράμπες μπορεί να ξεκινούν από τα πλάγια του κορμού και να ακτινοβολούν στη μέση και τους γλουτούς.

11. Διαβήτης
Ο Διαβήτης μπορέι να προκαλέσει πρόβλημα με τα νεφρά. Αυτό ονομάζεται διαβητική νεφροπάθεια και μπορεί να οδηγήσει σε νεφρική ανεπάρκεια.

Συνήθειες που προκαλούν βλάβη στα νεφρά : 


 • Ελάχιστη κατανάλωση νερού : Αν ο οργανισμός δεν έχει την ποσότητα νερού που χρειάζεται, τότε η ροή του αίματος προς τα νεφρά μειώνεται, έτσι παρεμποδίζεται η ικανότητα των νεφρών να αποβάλλει τις τοξίνες και αυτές συσσωρεύονται στον ανθρώπινο οργανισμό.
 • Κάπνισμα : Πολλές επιστημονικές μελέτες έχουν βρει μια σύνδεση μεταξύ του καπνίσματος και της νεφρικής νόσου, και σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Νεφροπαθών, το κάπνισμα είναι η υπ ‘αριθμόν ένα αιτία του τελικού σταδίου της νεφρικής νόσου. Το κάπνισμα αυξάνει την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό, μειώνει την ροή του αίματος και στενεύει τα αιμοφόρα αγγεία στα νεφρά.
 • Υψηλή πρόσληψη αλατιού : Η μεγάλη ποσότητα αλατιού βλάπτει σοβαρά τα νεφρά. Αυξάνει την ποσότητα πρωτεΐνης στα ούρα και έτσι δημιουργούνται πολλά προβλήματα με τα νεφρά.
 • Υπερβολική ποσότητα αλκοόλ : Το αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει στα νεφρά νεφρική βλάβη. Επίσης αφυδατώνει τον οργανισμό και καταστρέφει τη φυσική λειτουργία των νεφρών.
 • Υπερβολική ποσότητα καφεΐνης : Αυξάνει την πίεση του αίματος και οδηγεί σε νεφρική ανεπάρκεια.
 • Έλλειψη ύπνου : Ο ύπνος είναι απαραίτητος για να ξεκουραστεί ο οργανισμός. Κατά τη διάρκεια του ύπνου επιτελούνται σημαντικές λειτουργίες, όπως η ανανέωση των ιστών των οργάνων. Όταν υπάρχει έλλειψη ύπνου, αυτές οι διαδικασίες σταματούν, με αποτέλεσμα την βλάβη των οργάνων.
 • Δίαιτα υψηλή σε πρωτεΐνες : Η κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας πρωτεΐνης, όπως το κόκκινο κρέας, αυξάνει τον κίνδυνο για νεφρικά προβλήματα. Αυτο συμβαίνει επειδή τα νεφρά εξουδετερώνουν και μεταβολίζουν τα αζωτούχα απόβλητα από το σώμα, τα οποία είναι υποπροϊόντα της πέψης των πρωτεϊνών. Καλό θα είναι να περιοριστεί η κατανάλωση κόκκινου κρέατος.
 • Καθυστέρηση της ανάγκης για ούρηση : Αν τα ούρα παραμείνουν για μεγάλο διάστημα στην ουροδόχο κύστη, τότε πολλαπλασιάζονται και τα μικρόβια στα ούρα. Αυτά τα επιβλαβή μικρόβια προκαλούν λοιμώξεις στο ουροποιητικό σύστημα και στα νεφρά. Η πίεση που ασκείται στα νεφρά, με την προσπάθεια συγκράτησης των ούρων μπορεί να προκαλέσει νεφρική ανεπάρκεια. Η ανάγκη για ούρηση είναι επιτακτική και δεν πρέπει να καθυστερεί.
 • Τακτική χρήση αναλγητικών : Η αλόγιστη χρήση φαρμάκων και ιδιαίτερα αναλγητικών, ενδέχεται να μειώσει τη ροή αίματος προς τα νεφρά και αυτό να εμποδίσει τη σωστή λειτουργία τους. Το αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα είναι να δημιουργηθούν νεφρικά προβλήματα, όπως οξεία νεφρική βλάβη και διάμεση νεφρίτιδα.

Διάγνωση 

Μια απλή ιατρική εξέταση μπορεί να εντοπίσει την νεφρική ανεπάρκεια στα πρώτα της στάδια. Ο ασθενής που θα εντοπίσει τη νεφρική ανεπάρκεια έγκαιρα τότε θα ακολουθήσει μια θεραπεία, η οποία σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή και ενός σωστού τρόπου ζωής ( διακοπή καπνίσματος, μείωση αλκόολ), θα οδηγήσει σε αύξηση της διάρκειας ζωής των νεφρών.

Η νεφρική ανεπάρκεια δε θεραπεύεται. Καλό θα είναι να αλλάξουμε όλοι τρόπο ζωής . Η πρόλήψη της νεφρικής νόσου επιβάλλεται σε άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου. 

Βασικοί κανόνες που θα έπρεπε να ακολουθούμε όλοι προκειμένου να διατηρήσουμε την καλή λειτουργία των οργάνων μας :
 • Μείωση στην κατανάλωση αλκόολ.
 • Διακοπή καπνίσματος.
 • Απώλεια βάρους.
 • Μείωση στην πρόσληψη πρωτεϊνών.
 • Αύξηση σωματικής δραστηριότητας.
 • Ρύθμιση Σακχαρώδους Διαβήτη
 • Ρύθμιση Αρτηριακής πίεσης.
 • Ιατρικές εξετάσεις για παρακολούθηση.  Οι συσκευές της Biomedis διαθέτουν εξειδικευμένα συμπλέγματα τα οποία μπορούν να ενισχύσουν τη σωστή λειτουργία των νεφρών σας.
  Αναλυτικότερα τα συμπλέγματα τα οποία αυτά είναι :
 • Νεφρά : Υποστηρίζει και ρυθμίζει τις λειτουργίες των νεφρών.
 • Νεφρά - Πέτρα : Βοηθά στην καταπολέμηση της πέτρας στα νεφρά.
 • Νεφρολιθίαση - Επιδείνωση : Προωθεί τη διόρθωση και αποτρέπει το σχηματισμό των λίθων.
 • Αναιμία : Βοηθά να διορθώσει και να αποκαταστήσει τη συγκέντρωση των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης στο αίμα. Αναιμία δεν είναι μια ασθένεια αλλά μάλλον ένα σύμπτωμα των διαφόρων ασθενειών. Ο ασθενής μπορεί να αισθανθεί ζάλη, χαμηλή ενέργεια και διανοητική διαταραχή.


  Επιπλέον τα συμπλέγματα βοηθούν στην προσπάθεια που κάνει κάποιο άτομο να ακολουθήσει μια πιο υγεινή ζωή. Ειδικά συμπλέγματα που ενισχύουν αυτή την προσπάθεια είναι :
 • Αντικαπνιστικό : Βοηθά να σταματήσετε το κάπνισμα και να αποτοξινωθεί το σώμα από τις τοξίνες.
 • Αποτοξίνωση Βασική Ημερήσια.
 • Καθαρισμός Γεωπαθητικού και Ηλεκτρομαγνητικού Στρες.
Όλα τα  Ενεργειακά Συμπλέγματα σας χαλαρώνουν και σας βοηθούν να αποβάλλετε εξαρτήσεις και να έχετε καλύτερη ποιότητα ζωής.|Τέλος με το Biomedis Scanner μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα μια Βιοενεργειακή Μέτρηση και να δείτε την κατάσταση υγείας των νεφρών σας , αλλά και ολόκληρου του οργανισμού σας.

Με το Biomedis Scanner, εκπαιδευμένος συνεργάτης μας θα σας κάνει την πιο αξιόπιστη Βιονεργειακή Μέτρηση, η οποία θα σας δείξει το μέγεθος και το είδος των τοξινών που κουβαλά το σώμα σας, τα ενεργειακά σας αποθέματα αλλά και τη γενικότερη κατάσταση της υγείας σας σε σωματικό, πνευματικό και νοητικό επίπεδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας προτείνουμε τα συμπλέγματα τα οποία χρειάζεστε και ποιά συσκευή σας ταιριάζει! Κλείστε το ραντεβού σας για μια Μέτρηση με το Biomedis Scanner!

Biomedis GrTeam
Για Πάντα Δίπλα σας!

Διαβάστε περισσότερα :
Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.

Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια