Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

5 χρόνια μαζί σας! Γιορτάζουμε με δώρα!5 χρόνια μαζί σας ! 5 χρόνια δίπλα σας ! Με εκατοντάδες άρθρα , ενημερωτικό υλικό , συνέδρια, εκπαιδεύσεις και πολλά άλλα.

Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού Biomedis
Πριν 5 χρόνια φέραμε τη Biomedis στην Ελλάδα! Μια εταιρεία με υψηλή τεχνολογία στον τομέα του βιοσυντονισμού και ταχεία εξέλιξη σε νέες τεχνολογίες, συνεχής αναβάθμιση των συσκευών της τόσο στον τομέα της θεραπείας όσο και στον τομέα της Βιοενεργειακής Μέτρησης. 

Η αγάπη μας για τον βιοσυντονισμό μας οδήγησε σε μοναδικές πρωτοβουλίες. Για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας!

Στο συνέδριο συμμετείχαν διακεκριμένοι γιατροί και ερευνητές από Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι παρουσίασαν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής και συγκεκριμένα στο βιοσυντονισμό που κλείνει 40 χρόνια ως επίσημα αναγνωρισμένη ιατρική μέθοδος.

Δείτε το επίσημο βίντεο για το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού - Biomedis  ΕΔΩ.


Επιπλέον φροντίζουμε να παρέχουμε στους συνεργάτες μας την καλύτερη δυνατή ενημέρωση πάνω στον βιοσυντονισμό, γι αυτό και διοργανώνουμε Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στα οποία καλούμε καταξιωμένους επιστήμονες και γιατρούς της Biomedis για να ενημερώσουν και να εκπαιδεύσουν την ομάδα μας.

1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Βιοσυντονισμού
2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Βιοσυντονισμού.Γιορτάζουμε τα 5 χρόνια της μοναδικής εμπειρίας στο χώρο του βιοσυντονισμού! Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας αγκαλιάσατε με αγάπη!

Το δώρο που σας προσφέρουμε είναι 10 % έπτωση για όλες τις συσκευές μας  ( εκτός από τη νέα συσκευή της  Biomedis - Zenwave ) απο σήμερα Δευτέρα 1/4/2019 εώς Δευτέρα 8/4/2019.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας, για να κερδίσετε την έκπτωση!


Σας ευχαριστουμε ! Πάντα κοντά σας!

Με Αγάπη,
Biomedis Gr Team.


    Κάντε την εγγραφή σας στη νέα σελίδα μας Biomedis.gr και μείνετε πάντα συντονισμένοι με τον Βιοσυντονισμό!


    Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

    στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.


    Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο    Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια