Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ολοκλήρωση εργασιών του 1ου Παγκόσμιου Συνέδριου Βιοσυντoνισμού - Biomedis

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού, το οποίο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας 13 - 20 Ιουνίου 2017 και οι σύνεδροι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με μεγάλο ενδιαφέρον οι σύνεδροι εκπαιδεύτηκαν σε διάφορα θέματα βιοσυντονιστικής θεραπείας και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν διάφορα περιστατικά θεραπείας αλλά να αποκτήσουν και πρακτική εκπαίδευση στη χρήση των συσκευών. Εκτός από το ενημερωτικό κομμάτι του συνεδρίου, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωριστούν μεταξύ τους, να επισκεφτούν αρχαιολογικούς χώρους και μοναστήρια καθώς και να απολαύσουν διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις.Η πρώτη μέρα ήταν μοναδική καθώς περιλάμβανε επισκέψεις στην Αρχαία Επίδαυρο, τις Μυκήνες και το Ναύπλιο. Οι σύνεδροι ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου όπου και ενημερώθηκαν για τους τρόπους ενεργειακής θεραπείας, καθώς τα αρχαία Ασκπληπιεία χρησιμοποιούσαν θεραπευτικές μεθόδους που είχαν τη βάση τους στο βιοσυντονισμό. Στη συνέχεια, ακολούθησε μία περιήγηση στις Μυκήνες. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών παρά την υψηλή θερμοκρασία και τη ζέστη παρέμενε αμείωτο, θέτοντας ερωτήσεις και αποτυπώνοντας σε φωτογραφικό υλικό τα αξιοθέατα. 


Περίπου στις 5 το απόγευμα έγινε η επίσημη τελετή έναρξης στην αίθουσα Paradise Island στη Νέα Κίο. Ξεχωριστή ήταν η ομιλία του Σεργκέι Σολοβιόβ συνιδρυτή και προέδρου του Ομίλου Εταιριών Biomedis όπου ανέλυσε τα επιτεύγματα της εταιρίας και τους στόχους. Η εκδήλωση έκλεισε με παρουσιάσεις περιστατικών βιοσυντονιστικής θεραπείας. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η ομάδα των Ουκρανών που είχαν φέρει παραδοσιακό έγχορδο μουσικό όργανο και έπαιξαν και τραγούδησαν δίνοντας μία ευχάριστη μουσική νότα στην εκδήλωση. 

Τις επόμενες μέρες το πρόγραμμα περιλάμβανε ομιλίες, πάνελ γιατρών με ερωτήσεις και απαντήσεις, παρουσιάσεις περιστατικών  βιοσυντονιστικής θεραπείας και εκπαιδεύσεις καθώς και εορταστικές εκδηλώσεις. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη ενώ καθημερινά περισσότερα από 280 άτομα παρακολουθούσαν τις συνεδριάσεις. Οι ομιλίες, τα σεμινάρια, οι εκπαιδεύσεις και όλες οι πληροφορίες που παρουσιάστηκαν κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συνέδρων, οι οποίοι αποκόμισαν πολύτιμες γνώσεις. Αν και το πρόγραμμα καθημερινά ήταν γεμάτο εφόσον το συνέδριο ξεκινούσε στις 10 το πρωί και τελείωνε στις 6 το απόγευμα όλοι παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον παρά την κούραση.


Ξεχωριστό κομμάτι του συνεδρίου όμως ήταν οι εορταστικές εκδηλώσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου που πραγματοποιήθηκαν στο ανοιχτό αμφιθέατρο του Παραλίου Άστρους. Η εκδήλωση της Παρασκευής περιλάμβανε παραδοσιακή ζωντανή μουσική από συγκροτήματα της περιοχής και χορευτικού συλλόγους. Οι σύνεδροι των άλλων χωρών έμαθαν την τοπική παράδοση της χώρας και συμμετείχαν στις χορευτικές εκδηλώσεις και έγιναν ένα με τους χορευτικούς συλλόγους και πολίτες της περιοχής. Το αμφιθέατρο πλημμύρισε από κόσμο που παρευρέθηκε σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες και η βραδιά πρόσφερε στιγμές χαράς, διασκέδασης και χαλάρωσης.

Ιδιαίτερη ήταν η εκδήλωση του Σαββάτου όπου παρουσία τοπικών φορέων έγινε μία ομιλία και παρουσίαση περιστατικών στο ανοιχτό αμφιθέατρο Παραλίου Άστρους και στη συνέχεια απόλαυσαν το όμορφο θέαμα που είχε ετοιμάσει ο σύλλογος αλιέων "Η Γοργόνα Σθενώ". Ψαράδες μέσα σε πολλά καραβάκια πλησιάζοντας προς το αμφιθέατρο και το λιμάνι κρατούσαν δάδες με φωτιές πετούσαν πυροτεχνήματα, χαρίζοντας ένα όμορφο θέαμα στους παρευρισκόμενους. Στη συνέχεια ακολούθησε αποχαιρετιστήριο γλέντι στο Astros Beach με άφθονο φαγητό, ποτό, χορό και πολύ κέφι.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα με την επίσκεψη στην Ιερά Μονή Μαλεβής όπου οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο μοναστήρι και παρακολούθησαν λειτουργία. Ταυτόχρονα, απόλαυσαν το μοναδικό δάσος του Πάρνωνα, την απίστευτη θέα και την όμορφη διαδρομή μέσα στο πράσινο.
Οι εργασίες του συνεδρίου έληξαν με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν και μίλησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κος Πέτρος Τατούλης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διεξαγωγή του συνεδρίου και απηύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωπος του Δήμου Τρίπολης, κος Θεοδωρακόπουλος και ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, κος Μαρινάκος. Στην εκδήλωση αυτή μίλησε και ο Σεργκέι Σολοβιόβ, ο οποίος παρουσίασε τη βιοσυντονιστική θεραπεία στο κοινό και πρόσφερε μία εικόνα στον Περιφερειάρχη. Τόνισε την ιδιαιτερότητα της περιοχής λόγω του έντονου ενεργειακού πλούτου αλλά και της εξέχουσας ιστορίας και ανακοίνωσε πως το συνέδριο του βιοσυντονισμού θα διεξάγεται κάθε χρόνο στο Παράλιο Άστρος και ο κύριος Τατούλης αφού ευχαρίστησε τον κύριο Σολοβιόβ ανέφερε πως η Περιφέρεια θα στηρίζει την πρωτοβουλία αυτή.

Το συνέδριο BIOMEDIS έλαβε τέλος. Αλλά το κοινό μας έργο συνεχίζεται. Στόχος μας – να κάνουμε τις βιοσυντονιστικές τεχνολογίες προσιτές για όλους. Διότι πίσω από αυτές είναι το μέλλον μας.

Ακολουθεί το επίσημο βίντεο για το Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού - Biomedis. Το βίντεο έχει επιμεληθεί ο Χρήστος Γιατράκος.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του συνεδρίου μας www.BiomedisWorldEvent.com

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια