Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Biomedis : Αξιοπιστία, τεχνολογία και πρωτοπορία!


Η Biomedis Gr Team με αφορμή τα φαινόμενα εξαπάτησης του κοινού το οποίο διογκώνεται τελευταία, παίρνει την πρωτοβουλία να σας ενημερώσει  για την κατάσταση που επικρατεί στην προώθηση συσκευών Βιοσυντονισμού και στην εκμετάλλευση από επιτήδειους με απώτερο στόχο το κέρδος.

Πολλοί αντιλαμβανόμενοι τις δυνατότητες που προσφέρει ο Βιοσυντονισμός στον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς και την αύξηση της ζήτησης δημιούργησαν εμπορικές εταιρείες χωρίς  κανένα επιστημονικό υπόβαθρο. Οι εταιρείες αυτές δημιουργήθηκαν τελευταία και προωθούν προϊόντα - συσκευές παλιάς τεχνολογίας αφού τις παρουσιάζουν για νέες.  Ο κόσμος επειδή δε γνωρίζει αγοράζει συσκευές οι οποίες επανακυκλοφορούν με νέα πλαστικά μέρη ( εξωτερικά καπάκια ), νέο όνομα. Ο πελάτης επιβαρύνεται με μεγαλύτερο κόστος και αγοράζει πολύ παλιά τεχνολογία, χωρίς να υπάρχουν οι απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Ας κάνουμε μια ιστορική αναδρομή με τις συσκευές του Βιοσυντονισμού για να καταλάβετε τι εννοούμε.

Η πρώτη θεραπευτική - φορητή συσκευή Βιοσυντονισμού που κυκλοφόρησε ήταν ένας συνδυασμός από 3 διαφορετικές συσκευές. Συγκεκριμένα : 
 • Μια συσκευή εξέπεμπε τα αντιπαρασιτικά προγράμματα 
 • Μια συσκευή εξέπεμπε τα φυσιοθεραπευτικά προγράμματα και
 • Μια τελευταία συσκευή ήταν απαραίτητη για τον προγραμματισμό των δυο παραπάνω συσκευών έτσι ώστε να είναι έτοιμες για χρήση.
Κάποιος δηλαδή έπρεπε να αγοράζει τρεις συσκευές και να έχει πάνω του δυο για θεραπευτική χρήση. Αυτό σήμαινε οικονομική επιβάρυνση αλλά και δυσκολία στη χρήση των συσκευών. Οι συσκευές ήταν μεγάλες σχετικά, έπαιρναν απλές μπαταρίες που σήμαινε έξτρα κόστος για τον πελάτη, είχαν χαμηλό επίπεδο χωρητικότητας μνήμης και μπορούσαν να αποθηκεύσουν 20 με 30 προγράμματα ( όχι συμπλέγματα ). Επιπλέον δεν ήταν στα ελληνικά.

Biomedis M


Η πρώτη Biomedis M.

Η εταιρεία Biomedis έφερε την καινοτομία στον Βιοσυντονισμό και ένωσε τις δυο αυτές συσκευές σε μια. Επιπλέον δεν χρειαζόταν πλέον η τρίτη συσκευή για πρoγραμματισμό, διότι ο προγραμματισμός ήταν πλέον μια εύκολη διαδικασία που γινόταν απλά μέσω του υπολογιστή.

Η νέα συσκευή περιείχε δυο κεραίες. Ο χρήστης επέλεγε με ένα κουμπί ποιά κεραία θα χρησιμοποιούσε. Υπήρχαν δυο δυνατότητες : Η μια κεραία εξέπεμπε συχνότητες κατάλληλες για την καταπολέμηση των παρασίτων (αντιπαρασιτικά προγράμματα) και η άλλη κεραία ήταν για τα φυσιοθεραπευτικά προγράμματα.

Biomedis Android 2013 & 2015

Biomedis Android
Η Biomedis συνέχισε την έρευνα της στο χώρο του Βιοσυντονισμού και με τους αξιόπιστους και εξειδικευμένους επιστήμονες που διαθέτει στο Επιστημονικό δυναμικό της δημιούργησε συσκευές με λειτουργικό Android.

Οι νεές συσκευές :
 • μπορούσαν να προγραμματιστούν χωρίς χρήση H/Υ
 • είχαν υψηλότερη ισχύ επομένως και η θεραπεία ήταν πιο αποτελεσματική
 • διέθεταν μπαταρία λίθίου με μεγάλη διάρκεια 
 • είχαν περισσότερα συμπλέγματα
Κυκλοφόρησαν δυο μοντέλα : Android 2013 και Android 2015.


Biomedis M New

Biomedis M
To 2014 η Biomedis εξέλιξε το μοντέλο Biomedis M.
Οι δυο κεραίες ενώθηκαν σε μια. Επίσης εισήγαγε μια πραγματική επανάσταση στο χώρο του Βιοσυντονισμού διότι για πρώτη φορά εφαρμόστηκε τεχνολογία πολλαπλών συχνοτήτων (M.F.S. Multi Frequencies Synchronization) επιτυγχάνοντας υψηλά αποτελέσματα απόδοσης της συσκευής.
Επιπλέον οι επιστήμονες της Biomedis ανακάλυψαν μια νέα τεχνολογία, την Insight. Για πρώτη φορα μια συσκευή Βιοσυντονισμού εισχωρούσε στο υποσυνείδητο του ανθρώπου με σκοπό να βελτιώσει την υγεία μέσα από την ανάπτυξη της Πνευματικότητας.
Με ένα κατάλληλο λογισμικό υπήρχε η δυνατότητα μετατροπής του ηχητικού υλικού (που είχε ηχογραφηθεί σε ιερούς χώρους και περιελάμβανε προσευχές ) σε θεραπευτικά συμπλέγματα τα οποία εγκαθιστούμε στη καινούρια έκδοση της Biomedis M και τα χρησιμοποιούμε για θεραπεία.

Biofon ρολόι

Biofon

Η Biomedis συνέχισε την καινοτομία με το
Biofon: είναι η μικρότερη συσκευή Βιοσυντονισμού στον κόσμο. Φορητή και εύκολη στη χρήση και σαν ρολόι την φορούσε ο χρήστης εύκολα και καθημερινά. Βγήκε σε δυο εκδόσεις : με τεχνολογία πολλαπλών συχνοτήτων και χωρίς. Φυσικά μετά την εδραίωση του M.F.S. όλα τα Biofon διαθέτουν αυτό το σύστημα.

Biomedis Trinity

Το επόμενο μοντέλο ήταν και εξακολουθεί να είναι πρωτοποριακή πατέντα. Παρουσιάστηκε από την ίδια την εταιρεία στο πρώτο παγκόσμιο συνέδριο Βιοσυντονισμού που έγινε στην Ελλάδα, στο Παράλιο Άστρος, τον Ιούνιο του 2017. Ένα μήνα μετά κυκλοφόρησε στην παγκόσμια αγορά.


Σε αυτή τη συσκευή η Biomedis εφάρμοσε όλες τις προηγούμενες τεχνολογίες και εισήγαγε και νέες που την καθιστούν μοναδική στο είδος της παγκοσμίως.

Biomedis Trinity

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε κάποιες τεχνολογίες.

 • Προηγμένη τεχνολογία συγχρονισμού πολλαπλών συχνοτήτων (M.F.S.).
 • 238 προεγκατεστημένα προγράμματα, κατασκευασμένα από την ίδια την εταιρία και τους συνεργάτες της εκ των οποίων τα 61 είναι ενεργειακά και τα υπόλοιπα τα βασικά.
 • Διαθέτει τρεις κεραίες, δύο για σάρωση και μία για την εκπομπή των συχνοτήτων. Το TRINITY σαρώνει το σώμα και εντοπίζει τις συχνότητες απορρόφησης συντονισμού του οργανισμού. Η συσκευή αυτορυθμίζεται και οι θεραπευτικές συχνότητες τροποποιούνται σε συχνότητες συντονισμού που είναι "ακουστικές" για το σώμα. Κατά συνέπεια, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιρροής, η συσκευή προσαρμόζεται συνεχώς σε αυτές τις αλλαγές και διατηρεί την ιδανική θεραπευτική συχνότητα επιρροής. Λόγω αυτού, οι διορθωτικές συχνότητες διεισδύουν στο σώμα χωρίς παρεμπόδιση, επηρεάζουν βαθύτερα και πιο αποτελεσματικά.
 • Επιπλέον διαθέτει τέσσερις βασικές λειτουργίες ( Λ1-Λ2-Λ3-Λ4 ) που μπορεί να χρησιμοποιηθούν χωριστά ή συνδυασμένα μεταξύ τους για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, προσφέροντας έως και τρία επίπεδα επιρροής στο σώμα ταυτόχρονα. 
 • Ενεργειακά Συμπλέγματα : Διαθέτει 61 Ενεργειακά Συμπλέγματα. Αυτά είνα Ψυχοσωματικά Συμπλέγματα Συγχρονισμού Πολλαπλών Συχνοτήτων τα οποία διεισδύουν σε νου και πνεύμα και αυξάνουν τις εγκεφαλικές δυνατότητες, τις δημιουργικές ικανότητες και συμβάλλουν στην αρμονία νου, σώματος και πνεύματος. Τα ενεργειακά συμπλέγματα είναι διαθέσιμα μόνο στη Biomedis Trinity και στη Λειτουργία 3 και 4.

Συνοπτικά λοιπόν αναφέρουμε όλες τις τεχνολογίες που εισήγαγε πρώτη η Biomedis στο χώρο του Βιοσυντονισμού : 

 • Πολλαπλές συχνότητες
  ( M.F.S. ) .
 • Ενεργειακά Συμπλέγματα.
 • Μπαταρία Λιθίου.
 • Μενού στα ελληνικά.
 • 4 Λειτουργίες.
 • Software στα ελληνικά : ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει μόνος του τις συσκευές εύκολα και γρήγορα.
 • Εύκολη πρόσβαση σε αναβαθμίσεις στο Firmware και Software.
 • Τεχνολογία Insight.
 • Δυνατότητα ο χρήστης να βλέπει τις συχνότητες κάθε προγράμματος.
 • Δυνατότητα ο χρήστης να φτιάχνει προγράμματα με δικές του συχνότητες.


Πρέπει λοιπόν να υπάρχει μεγάλη προσοχή από τη μεριά του καταναλωτή σχετικά με την εταιρεία που θα επιλέξει να αγοράσει συσκευή βιοσυντονισμού. 

Υπάρχει τελευταία το φαινόμενο της εξαπάτησης του κοινού με απώτερο σκοπό το κέρδος.

Εταιρείες ξεφυτρώνουν και πουλούν προϊόντα της Biomedis με βάση επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.
Διαβάστε εδώ : Συσκεύες Biomedis που οικειοποιήθηκαν άλλες εταιρείες.
Δείτε σχετική φωτό :
Εταιρείες παίρνουν παλιές συσκευές της Biomedis και της παρουσιάζουν για δικές τους. Το κόστος είναι μεγαλύτερο για τον καταναλωτή!!!!

Επίσης παλιότερα μοντέλα, όπως η συσκευή Biomedis M με τις δυο κεραίες έχει παρατηρηθεί να  κυκλοφορούν στην αγορά με διαφορετικό καπάκι και όνομα εταιρείας.

Προσοχή λοιπόν!!! Ελέξτε αν τα προϊόντα σας ανήκουν στην εταιρεία Biomedis. 

Ο Βιοσυντονισμός είναι ένας και λειτουργεί με όποια συσκευή και αν χρησιμοποιήσετε. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός της τεχνολογίας. Η Biomedis έχει συσκευές με μοναδικές τεχνολογίες για πιο γρήγορα αποτελέσματα. Επιπλέον οι συσκευές διατίθονται σε λογικές τιμές. Τέλος τα προϊόντα της εταιρείας Biomedis διαθέτουν 2 χρόνια εγγύηση αλλά και διαρκή τεχνική υποστήριξη.
Biomedis σημαίνει αξιοπιστία, τεχνολογία και πρωτοπορία!!! 


Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.

Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο 


Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια