Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

ΔΕΙΤΕ το τελικό βίντεο Παγκόσμιου Συνεδρίου Βιοσυντονισμού - Biomedis

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το επίσημο βίντεο του 1ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Βιοσυντονισμού - Biomedis που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία τον περασμένο Ιούνιο με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ένα πραγματικά μοναδικό συνέδριο, στο οποίο  οι σύνεδροι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.Όλοι όσοι συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να λάβουν πολύτιμη γνώση καθώς εκπαιδεύτηκαν πάνω στη βιοσυντονιστική θεραπεία και άκουσαν διάφορα περιστατικά θεραπείας. Απέκτησαν επίσης και πρακτική εκπαίδευση στη χρήση των νέων συσκευών. Τόσο μέσω των ομιλιών όσο και μέσω του πάνελ γιατρών που περιλάμβανε ερωτήσεις και απαντήσεις, οι σύνεδροι μπόρεσαν να κατανοήσουν σύνθετα θέματα πάνω στο αντικείμενο του βιοσυντονισμού.


Εκτός από το ενημερωτικό κομμάτι του συνεδρίου, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωριστούν μεταξύ τους, να επισκεφτούν αρχαιολογικούς χώρους και μοναστήρια καθώς και να απολαύσουν διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις.


Είναι σίγουρο πως με το βίντεο αυτό θα θυμηθούμε ξανά όλες αυτές τις όμορφες στιγμές. Ελπίζουμε να το απολαύσετε!Το βίντεο μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια