Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι θα πραγματοποιηθεί ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο τον Νοέμβριο. Η εκπαίδευση αυτή θα λάβει χώρα στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας τις ημερομηνίες 10 - 12 Νοεμβρίου 2017 με κεντρική εισηγήτρια τη γιατρό Καλίνα Οξάνα. Υπενθυμίζουμε ότι στο Παράλιο Άστρος διεξήχθη και το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού τον περασμένο Ιούνιο. 

Στο τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο θα ενημερωθούμε πάνω στις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις στη βιοσυντονιστική θεραπεία. Η γιατρός θα παρουσιάσει επίσης διάφορα προγράμματα θεραπείας με συγκεκριμένα complexes και συχνότητες, τα οποία θα δοθούν στους συμμετέχοντες μετά το πέρας της εκπαίδευσης. Επίσης, θα γίνει μία σύντομη παρουσίαση της Trinity και του τρόπου χρήσης της. Τέλος, η καθηγήτρια θα πραγματοποιήσει εξετάσεις μία μέρα πριν και μία μέρα μετά την εκπαίδευση, κατόπιν συνεννόησης.

Το κόστος της εκπαίδευσης θα είναι στα 150 ευρώ ανά άτομο, ενώ για τα ζευγάρια η τιμή αυτή θα είναι 250 ευρώ. Αν κάποιο άτομο δεν επιθυμεί να παρευρεθεί και τις τρεις μέρες το κόστος θα είναι 100 ευρώ. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα δοθεί βιντεοσκοπημένο το πρόγραμμα της εκπαίδευσης καθώς και γραπτές σημειώσεις των ομιλιών. Θα δοθεί επίσης πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το βίντεο και οι σημειώσεις συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκπαίδευσης σε επόμενες αναρτήσεις.

Λίγα λόγια για την Δρ. Καλίνα Οξάνα


Η Δρ. Καλίνα Οξάνα είναι καθηγήτρια-οδοντίατρος και διαγνώστρια της εταιρίας Biomedis με μεγάλη κλινική εμπειρία. Έχει διδάξει στην έδρα της θεραπευτικής οδοντιατρικής της Ουκρανικής Ιατρικής Οδοντιατρικής Ακαδημίας. Έχει επιστημονικές δημοσιεύσεις, καθώς και μια μεγάλη διδακτική και πρακτική εμπειρία. Έχει επίσης παρακολουθήσει μία σειρά μαθημάτων εξειδικευμένης κατάρτισης πάνω στη «Θεραπεία και διαγνωστική του βιοσυντονισμού» στην Ουκρανική Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία.

Από το 2006 θεωρείται μια από τις πιο εξειδικευμένες γιατρούς στην εφαρμογή της βιοσυντονιστικής θεραπείας στις  χώρες ΕΣΣΔ. Μάλιστα, το 2015 δίδαξε μια σειρά μαθημάτων με θέμα διαγνωστικών και θεραπευτικών εξοπλισμών βιοσυντονισμού στην Ουκρανική Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία.

Συνεχίζει με την επιτυχία τη διδακτική της δραστηριότητα σε διεθνές επίπεδο στη Λευκορωσία, Λιθουανία, Ελλάδα, Γερμανία. Συμμετέχει σε πολλά διεθνή συνέδρια στην Ουκρανία και στο εξωτερικό και διεξάγει επιτυχώς online διασκέψεις. Είχε λάβει μέρος και στο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοσυντονισμού - Biomedis που είχε πραγματοποιηθεί στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας. Τέλος θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέραμε ότι είναι συν-συγγραφέας του βιβλίου “Τι θα θέλατε να ξέρετε για τη σκλήρυνση κατά πλάκας;” του Λεβ Kρουγκλιάκ, Έλενα Tούροβα, συν-συγγραφέας Oksana Kalynα. Εκδοτικός οίκος "Bachrach-Μ", 2016.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στο 698 00 59799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια