Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Η Biomedis εύχεται Χρόνια Πολλά στις Γυναίκες με δώρο επτώσεις! Προλάβετε!


Γυναίκα! Λέξη Ιερή!!

Πόσα πράγματα κάνει μια γυναίκα;

Πόσους ρόλους αναλαμβάνει και πόσα καθήκοντα και υποχρεώσεις έχει κάθε μέρα μια γυναίκα;;

Εργάζεται , είναι μητέρα, σύζυγος, νοικοκυρά και μαγείρισσα. Είναι εκεί για όλους, φροντίζει την οικογένειά της, είναι σύμβουλος, ψυχολόγος, παντού παρούσα.
Η μέρα των γυναικών ξεκινά νωρίς και τελειώνει πάντα αργά το βράδυ όπου εξουθενωμένες πλέον θα ξεκουραστούν για λίγες ώρες για να ξεκινήσει πάλι η επόμενη μέρα γεμάτη υποχρεώσεις.

Αλλά η γυναίκα είναι πλάσμα δυνατό και αντέχει! Αντέχει να προσφέρει γιατί είναι απο τη φύση της έτσι σχεδιασμένη. Να δίνει! Να δίνει πάντα αγάπη, στοργή, κατανόηση, υποστήριξη, φροντίδα!

William Golding 


Ευκαιρία λοιπόν να χαρίσει κάτι στον ευατό της για να αυξήσει τις αντοχές της και να μπορεί να είναι ακόμα πιο ανθεκτική σωματικά και ψυχολογικά για τους δικούς της ανθρώπους.

 Η εταιρεία Biomedis με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας και για να δείξει την εκτίμηση της προς το ωραίο φύλο προχωρά σε μια έκπτωση 20 % σε όλα της τα προϊόντα από 7 εώς 11 Μαρτίου!

Βάλτε τον Βιοσυντονισμό στη ζωή σας και αναζωογονηθείτε! Συμπλέγματα που αφορούν την υγεία, την ευεξία, την ψυχολογία αλλά και την κοσμετολογία γίνονται δικά σας! Και το καλύτερο; Μια συσκευή μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κάθε μέλος της οικογένειας!


Επωφελειθείτε από την έκπτωση και κάντε την παραγγελία σας τώρα!

Χρόνια Πολλά!Η Biomedis GR Team εύχεται σε όλες τις γυναίκες 

Χρόνια Πολλά!!!!!


Να είστε πάντα Χαμογελαστές, Υγιείς και Ευτυχισμένες!!!!
Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στοΕίμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια