Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Θετική ενέργεια, δονήσεις και υγεία.Η ενέργεια βρίσκεται παντού γύρω μας. Ότι μας περιβάλλει διαθέτει ενέργεια. Ακόμα και οι ίδιες οι σκέψεις δημιουργούν ενέργεια. Ο ήχος είναι ενέργεια. Η προσωπική ενέργεια είναι ένας συνδυασμός σκέψεων, συναισθημάτων και πεποιθήσεων που έχουμε. Οι πεποιθήσεις είναι διαμορφωμένες αντιλήψεις που έχουμε σχηματίσει από το περιβάλλον μας και επηρεάζουν με θετικό ή αρνητικό τρόπο τη ζωή μας.

Η διατήρηση της ενέργειας μας σε καλά επίπεδα εξασφαλίζει την καλή σωματική και ψυχική υγεία αλλά προσελκύει και θετικές αλλαγές στη ζωή μας. Αντιθέτως αν η ενέργεια που μας περιβάλλει είναι φόβος επιβίωσης, άγχος , στρες, θυμός και γρήγοροι ρυθμοί ζωής τότε δημιουργείται μια τοξική κατάσταση η οποία μολύνει την ενέργεια μας. Παρουσιάζεται ένα αίσθημα απελπισίας και απογοήτευσης και το σώμα μας αδυνατεί πλέον να λαμβάνει ενέργεια από το περιβάλλον. Αυτό οδηγεί σε κόπωση και σε έλλειψη ενδιαφερόντων.

Για να διατηρούμε το ενεργειακό μας πεδίο υγιές μπορούμε να υιοθετήσουμε τις ακόλουθες συμβουλές, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να προστατεύσουμε την προσωπική μας ενέργεια :

  • Κάνουμε γυμναστική καθημερινά. Η γυμναστική βοηθά στην απελευθέρωση ενδορφινών.
  • Περιβάλλουμε τον εαυτό μας με όμορφες εικόνες.
  • Συναναστρεφόμαστε με θετικούς ανθρώπους.
  • Τρώμε υγιεινά.
  • Έχουμε ενδιαφέροντα.
  • Συζητάμε ότι μας προβληματίζει με ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν.
  • Κατά τη διάρκεια της μέρας κάνουμε μερικές βαθιές αναπνοές και διαλογισμό.
  • Δεν κατακρίνουμε ποτέ τον εαυτό μας, αλλά μιλάμε με θετικότητα και αγάπη γι αυτόν.

Ενεργειακές θεραπείες.

Οι ενεργειακές θεραπείες χρησιμοποιούν διάφορες πρακτικές. Υπάρχουν δυο είδη ενεργειακών πεδίων :
  • Το πραγματικό, το οποίο μπορεί να μετρηθεί. Στις θεραπείες αυτές χρησιμοποιούνται πραγματικές δονήσεις, όπως ο ήχος και ηλεκτρομαγνητικές  δυνάμεις όπως ο βιοσυντονισμός, ο οποίος βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της Κβαντικής Φυσικής (Μαξ Πλάνκ) κατά την οποία τα κύτταρα του σώματος μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα.
  • Το θεωρητικό, το οποίο δεν μπορεί να μετρηθεί. Στις θεραπείες αυτές της θεωρούμενης ενέργειας οι ίδιοι οι άνθρωποι διαθέτουν μια μορφή ενέργειας που ρέει στο σώμα και πρέπει να ρέει ελεύθερα.


Ο βιοσυντονισμός μπορεί να σας βοηθήσει να σκέφτεστε θετικά, να αλλάξετε τις δονήσεις που εκπέμπετε προς τα έξω και να δημιουργήσετε ένα υγιές ενεργειακό πεδίο. Με τα ειδικά συμπλέγματα-πρόγραμματα που διαθέτουν οι συσκευές μας, μπορείτε να αποβάλλετε το στρες, να διαγράψετε αρνητικές σκέψεις, να διαχειριστείτε το άγχος, να διακόψετε ανθυγιεινές συνήθειες (αλκοόλ, κάπνισμα κτλ), να αυξήσετε τα επίπεδα ορμονών που έχουν σχέση με την χαρά και να χαλαρώσετε.

Όταν το ενεργειακό σύστημα του οργανισμού είναι σε ισορροπία υπάρχει σωματική, συναισθηματική και πνευματική ευεξία.Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας


στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.

Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο

www.biomedisproducts.com
Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!
   « PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια