Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Γεωπαθητικό στρες και τι προκαλεί.


Γεωπαθητικο στρες ονομάζεται η κατάσταση που δημιουργείται στον οργανισμό μας από την παραμονή μας για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε χώρους που δέχονται ακτινοβολίες από την γη, οι οποίες εμπεριέχουν αρνητική ενέργεια. Οι συγκεκριμένες γεω ακτινοβολίες βλάπτουν το ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου και προκαλούν διάφορα προβλήματα.

Τι προκαλεί το γεωπαθητικό στρες; 

Το γεωπαθητικό στρες δεν προκαλεί  απο μόνο του κάποια ασθένεια στον οργανισμό. Αυτό που κάνει είναι ότι αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και έτσι ο οργανισμός αδυνατεί να καταπολεμήσει ιούς και βακτήρια. Το ανθρώπινο σώμα είναι πιο ευάλωτο κατά την διάρκεια του ύπνου γιατί τότε δέχεται τις αρνητικές ακτινοβολίες και ο οργανισμός δεν μπορέι να αντιδράσει.

Οι γεωοπαθολογικές ακτίνες είναι ιδιαίτερα επιζήμιες διότι η ακτινοβολία παραμένει εντός του οργανισμού αφού το σώμα δεν μπορεί να την αποβάλλει. Έτσι ο οργανισμός μολύνεται από την ακτινοβολία που προέρχεται από το γεωπαθητικό στρες. Η μόλυνση επηρεάζει και τα κύταρρα του οργανισμού και προκαλεί πολλές ασθένειες και προβλήματα υγείας.

Πονοκέφαλος από γεωπαθητικό στρες
Επιπλέον το γεωοπαθολογικό στρες μειώνει και την βιοενέργεια του οργανισμού και επηρεάζει αρνητικά το ενδοκρινολογικό σύστημα. Οι ορμονικές μεταβολές που εμφανίζονται είναι υπεύθυνες γαι διάφορες ασθένειες και παθήσεις όπως :
διαβήτης,υποθυρεοειδισμός,υπερθυρεοειδισμος, στειρότητα κ.α. Επιπλέον μειώνεται η ενέργεια στον οργανισμό, εμφανίζονται διάφορα ψυχολογικά προβλήματα, αδυναμία, κακή διάθεση, διαταραχές στον ύπνο, πονοκέφαλοι, πόνοι σε οστά και νεύρα, νευρικότητα, ευερεθιστηκότητα, αδυναμία συγκέντρωσης κ.τ.λ.

Άλλα προβλήματα τα οποία σχετίζονται με το γεωπαθητικό στρες είναι : αλλεργίες, προβλήματα στη σπονδυλική, ρευματισμοί, πόνοι στις αρθώσεις, διαταραχές στο νευρικό σύστημα, άσθμα, κυκλοφοριακές διαταραχές, κατάθλιψη, προβλήματα με το σωματικό βάρος, αυτοάνοσες ασθένειες, μεταβολές DNA, ταχεία επιδείνωση της σκλήρυνσης κατά πλάκας, αναπτυξιακά προβλήματα στα παιδιά, δυσκολίες στη συγκέντρωση και στη μάθηση, υπερκινητικότητα, επιθετικότητα, άσχημος ύπνος με εφιάλτες.

Επιστήμονες για γεωπαθητικό στρες.


Επιφανείς γιατροί και επιστήμονες έχουν συνδέσει τον καρκίνο με την παραμονή του ανθρώπου σε μέρη που εμφανίζεται γεωπαθητικό στρες.
Ο Dr. F.S. Andersen , διευθυντής αντικαρκινικής κλινικής, διαπίστωσε με τη μέθοδο της ραβδοσκοπίας ότι 300 καρκινοπαθείς ασθενείς κοιμόντουσαν πάνω από αρνητικές γεωακτίνες.
Ο Dr. Hans Nieper, εξειδικευμένος γιατρός στο θέμα του καρκίνου με επιτυχημένες αντικαρκινικές θεραπείες στη Γερμανία, πιστεύει ότι το 92% των καρκινοπαθών ασθενών του έχει παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε γεωπαθογόνες ζώνες. Έχει οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι το γεωπαθητικό στρες συμβάλλει στην εμφάνιση καρκίνου.

Μια σημαντική διετής έρευνα έγινε υπό την διεύθυνση του Dr. Otto Begmann στη Γενεύη. Στην έρευνα συμμετείχαν 985 άτομα. Οι άνθρωποι που συμμετείχαν για 10 λεπτά βρίσκονταν σε χώρους όπου εμφανιζόταν γεωπαθητική ένταση. Τα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά και οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι οι γεωπαθογόνες ζώνες ασκούν αρνητική επίδραση στους ανθρώπους ακόμα και με έκθεση μόλις δέκα λεπτών. Επομένως οι βλάβες είναι πολύ μεγαλύτερες για όσους κοιμούνται σε χώρους με γεωπαθητικό στρες.

Τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε σε μέρη που εμφανίζεται γεωπαθητικό στρες;

Ο ανθρώπινος οργανισμός κατά την διάρκεια της ανάπαυσης του σώματος, εξακολουθεί να δουλεύει και επανορθώνει βλάβες στα κύταρρα, καταπολεμά μολύνσεις και απορροφά θρεπτικές ουσίες των τροφών. Αν όμως ο άνθρωπος κοιμάται σε μέρη που παρουσιάζουν γεωπαθητικό στρες αδυνατεί ο οργανισμός να επιτελέσει τις παραπάνω σημαντικες εργασίες. Η προσπάθεια του επικεντρώνεται στη συντήρηση των ζωτικών οργάνων ώστε να είναι σε θέση να λειτουργούν. Χρησιμοποιεί επομένως όλη την ενέργεια που έχει εκεί και γι αυτό το λόγο οδηγείται μακροπρόθεμσα στην ασθένεια.

Ο Βιοσυντονισμός σας βοηθά και σας προστατεύει απο το γεωπαθητικο στρες. Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας δημιούργησαν ολοκαίνουργια συμπλέγματα τα οποία συμβάλλουν στον καθαρισμό από το γεωπαθητικό στρες, στην ενίσχυση του ενεργειακού πεδίου και στην ενδυναμώση της ροής της ενέργειας.

Προστατεύστε τον ευατό σας και τους δικούς σας ανθρώπους από τις αρνητικές συνέπειες που προκαλούν στον οργανισμό το γεωπαθητικό αλλά και το ηλεκτρομαγνητικό στρες με την καθημερινή εφαρμογή του συμπλέγματος : " ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΣΤΡΕΣ".
Διαβάστε επίσης:
Συσκευή Trinity New
Βιοσυντονισμός : τι είναι και πως λειτουργεί
Θετική ενέργεια, δονήσεις και υγεία.
Τι είναι το γεωπαθητικό στρες.Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας           
στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.

Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο

www.biomedisproducts.com

                        


Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια