Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Τρόποι προστασίας από το γεωπαθητικό στρες.

Το γεωπαθητικό στρες προκαλείται από γεω-ακτινοβολίες που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο ενεργειακό πεδίο και στην υγεία του ανθρώπου. Όταν ένας άνθρωπος παραμείνει για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε τέτοιους χώρους είναι πιθανό να εμφανίσει πολλα προβλήματα υγείας, όπως: καρκίνο, άσθμα, σκλήρυνση κατά πλάκας, φυματίωση και άλλες σοβαρές παθήσεις.


Πως θα προστατευτούμε από το γεωπαθητικό στρες.

Ο καλύτερος τρόπος προστασίας του εαυτού σας και της οικογένειάς σας από το γεωπαθητικό στρες  είναι το να μη βρίσκεστε κοντά σε τέτοιες πηγές, υπόγεια ρεύματα, εκεί που διασταυρώνονται ενεργειακά δίκτυα,κ.τ.λ. Ωστόσο πολλά σπίτια είναι κατασκευασμένα πάνω σε τέτοιες περιοχές. Επομένως ας εξετάσουμε άλλους τρόπους προστασίας.

Βάλε μια Trinity στη ζωή σου και καθάρισε τον οργανισμό σου από το γεωπαθητικό και το ηλεκτρομαγνητικό στρες.

 • Η χρήση των κατάλληλων κρυστάλλων μπορεί να σας παρέχει κάποια προστασία από το γεωπαθητικό στρες. Τέτοιοι είναι :  
 1. Αβεντουρίνη : ο συγκερκριμένος λίθος χρησιμοποιείται ως ενεργειακός φράχτης και σας προστατεύει από το γεωπαθητικό στρες.
 2. Αμαζονίτης : αφαιρεί τα μπλοκαρίσματα της ενέργειας και διευκολύνει τη ροή της.
 3. Διαμάντι, Διαμάντι Herkimer : Τα Herkimer διαμάντια δεν είναι πραγματικά διαμάντια, αλλά είναι διπλό-τερματικοί κρύσταλλοι χαλαζία και έχουν εξαιρετική καθαρότητα.
 4. Ίασπις : Ο Ίασπις γειώνει την ενέργεια, προστατεύει από αρνητικούς κραδασμούς και ευθυγραμμίζει τα τσάκρας.
 5. Καπνίας Χαλαζίας : Μια πέτρα της ανιδιοτελούς αγάπης και της ειρήνης, έχει χρησιμοποιηθεί από τους αρχαίους χρόνους, θεωρείται πηγή δύναμης και ενέργειας.
 6. Κουνζίτης : Ηρεμεί τα νεύρα και μειώνει το στρες.
 7. Μαύρος Τουρμαλίνης, ή πολυμορφικός Χαλαζίας σε πλέγμα γύρω από το σπίτι ή επάνω στις γραμμές: Σας προστατεύει από τα κινητά τηλέφωνα, το ηλεκτρομαγνητικό νέφος, τις ακτινοβολίες και τις αρνητικές ενέργειες. Γειώνει την ενέργεια και διαλύει την ένταση και το άγχος.
 • Με τη χρήση οργονιτών :
Οργόνη ονομάζεται η κοσμική ζωική ενέργεια , η δημιουργική δύναμη την οποία αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι που είναι σε επαφή με τη φύση. Η ύπαρξη της συγκεκριμένης ενέργειας έχει αποδειχθεί και έχει μετρηθεί. Η οργόνη ανακαλύφθηκε από το Δρ. Βίλχεμ Ράιχ. Ο Ράιχ προσδιόρισε πολλές από τις βασικές της ιδιότητες, όπως : φορτίζει κάθε ζωντανή και μη ζωντανή ύλη, διαπερνά όλες τις μορφές ύλης, επηρεάζει όλα τα υλικά τα οποία την έλκουν και την απορροφούν ή την απωθούν και την αντανακλούν. Οι αιθερικοί μετασχηματιστές ή αλλιώς οργονίτες, μπορούν να μας προστατέψουν από τις επιβλαβείς επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής και γεωπαθητικής ακτινοβολίας.

 • Με ραβδοσκοπία : Με τη ραβδοσκοπία μπορούμε να ελέγξουμε ποια σημεία στο σπίτι μας βάλλονται πιο πολύ από αρνητικές γεωπαθητικές ενέργειες και να αποφύγουμε να τοποθετήσουμε το κρεβάτι μας εκεί. Η ραδιαισθητική ευαισθησία μπορεί να μετρήσει και να προσδιορίσει τους χώρους που δέχονται αρνητική ενέργεια.
 • Στο εμπόριο κυκλοφορούν και διάφορες συσκευές και αντικείμενα τα οποία εξουδετερώνουν τη βλαβερή γεωπαθητική ενέργεια.


 • Φένγκ Σουι και βελονισμός της γης : Εδώ γίνεται βελονισμός στη γη όπως ο βελονισμός στο σώμα. Με αυτό τον τρόπο απεγκλωβίζουμε την αρνητική ενέργεια, όμως στις μεγάλες πόλεις που κυριαρχεί το τσιμέντο, δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί απαιτείται έδαφος.
 • Ενεργειακός καθαρισμός χώρου : Με αυτόν τον τρόπο αλλάζουν οι δονήσεις ενός χώρου. Η  ενέργεια δεν εξουδετερώνεται αλλά , μπορεί να μεταλλαχτεί, από αρνητική και να γίνει θετική.
 • Προστασία από το γεωπαθητικό στρες με βιοσυντονισμο : Ο Βιοσυντονισμός σας βοηθά και σας προστατεύει απο το γεωπαθητικο στρες. Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας δημιούργησαν ολοκαίνουργια συμπλέγματα τα οποία συμβάλλουν στον καθαρισμό από το γεωπαθητικό στρες, στην ενίσχυση του ενεργειακού πεδίου και στην ενδυναμώση της ροής της ενέργειας.

Προστατεύστε τον ευατό σας και τους δικούς σας ανθρώπους από τις αρνητικές συνέπειες που προκαλούν στον οργανισμό το γεωπαθητικό αλλά και το ηλεκτρομαγνητικό στρες με την καθημερινή εφαρμογή του συμπλέγματος : " ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΣΤΡΕΣ".Με την αγορά όμως της Trinity επωφελήστε και σε άλλους τομείς : Η συσκευή διαθέτει πολλά συμπλέγματα για την καταπολέμηση ασθενειών, παθήσεων, ιών αλλά και συμπλέγματα τα οποία ενδυναμώνουν το ενεργειακό σας πεδίο και σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε ψυχολογικά προβλήματα ή στρεσογόνες καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης:


Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας           
στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.

Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
www.biomedisproducts.com

                        


Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια