Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Τι είναι ο Βιοσυντονισμός και ποια η σχέση του με την κλασσική Ιατρική;


Είναι γνωστό πως ο συντονισμός είναι ένα φαινόμενο κατά το οποίο μία εξωτερική πηγή καταφέρνει να αυξήσει το πλάτος των διακυμάνσεων που εκπέμπονται σε έναν οργανισμό. Ένα τρανό παράδειγμα είναι τα έγχορδα μουσικά όργανα τα οποία καταφέρνουν να συντονίζουν συχνότητες. Ο όρος ''Βιοσυντονισμός'' χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Γερμανό επιστήμονα R. Voll στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Ο Voll πρότεινε μία θεωρία κατά την οποία στο ανθρώπινο σώμα υπάρχουν ενεργειακά κανάλια τα οποία μεταφέρουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Η συγκεκριμένη θεωρία απαγορεύτηκε για αρκετές δεκαετίες και μόλις στις αρχές της δεκαετίας του `70 έγινε και πάλι αντικείμενο μελέτης κι έρευνας. Μέθοδοι τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού (μέσω συσκευών) συντονισμού χρησιμοποιήθηκαν από τότε. Τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα των πειραμάτων βοήθησαν στην ανάπτυξη αυτής της μεθόδου.Ενεργειακά κανάλια
σε ολόκληρο το σώμα μας
            Η θεραπεία του βιοσυντονισμού δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με την κλασσική Ιατρική. Λειτουργεί σαν υποστηρικτική μέθοδος και μπορεί να αναλάβει δράση σε περιπτώσεις στις οποίες η κλασσική Ιατρική και η Φαρμακευτική αγωγή δεν μπορούν να επέμβουν , συνήθως λόγο κάποιων αντενδείξεων που υπάρχουν. 
Η μέθοδος έχει την ικανότητα να ενεργοποιεί την κυτταρική δομή ενός οργανισμού. Ο Βιοσυντονισμός διαθέτει την ικανότητα εξομάλυνσης της λειτουργίας όλων των εσωτερικών και των εξωτερικών συστημάτων του οργανισμού. Η θεωρία του βιοσυντονισμού υποστηρίζει πως οποιαδήποτε παρατεταμένη συναισθηματική , σωματική ή ψυχολογική καταπόνηση κάνει τον οργανισμό μας να νοσεί. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ασθενών οι οποίοι ανέφεραν σημαντική βελτίωση σε ημικρανίες , γαστρίτιδες , διαβήτη και άλλες πολλές ασθένειες μετά την χρήση της μεθόδου.

            Η μέθοδος του Βιοσυντονισμού ενδείκνυται τόσο για ενδογενή όσο και για εξωγενή θεραπεία. Έχει την ικανότητα να επαναφέρει ζωτικά όργανα του οργανισμού στην ιδανική τους κατάσταση. Σκοπός της μεθόδου είναι με την χορήγηση της ιδανικής συχνότητας να επαναφέρει οποιοδήποτε όργανο στην σωστή του λειτουργία , καθώς αυτόματα κάτι τέτοιο θα σήμαινε και την επαναφορά της λειτουργίας του οργανισμού σε υγιή ξανά επίπεδα.
Καταπολέμηση ιών και βακτηρίων με Biomedis
          Ο Βιοσυντονισμός στην εξωγενή θεραπεία είναι κάτι το εξαιρετικό. Έχει την ικανότητα να καταπολεμά παθογόνους μικροοργανισμούς όπως ιούς , βακτήρια ή μύκητες. Χωρίς φαρμακευτικές αγωγές απαραίτητα , ο Βιοσυντονισμός αναλαμβάνει την εξόντωση όλων των παραπάνω. Η διάγνωση αλλά και η θεραπεία από τις συσκευές τις Biomedis είναι εξαιρετικά ακριβείς και στοχευμένες. 

Με τον βιοσυντονισμό επιτυγχάνουμε όχι μόνο διάγνωση και θεραπεία αλλά και πρόληψη! Επίσης, υπάρχουν πολλά φυσιοθεραπευτικά προγράμματα, όπως το Body 13, που σκοπό έχουν την αποκατάσταση και την εκγύμναση όλων των μυών του σώματος.  Μία σύγχρονη επανάσταση, λοιπόν, στον χώρο της υγείας βρίσκεται επιτέλους και στην χώρα μας!


Η σειρά συσκευών της εταιρείας Biomedis είναι πραγματικά εξαιρετική. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη πρόταση η οποία καλύπτει σχεδόν κάθε είδος θεραπείας. Θα έχετε την ευκαιρία μέσα από το blog μας να δείτε αναλυτικά τι μπορεί να θεραπεύσει η μέθοδος.

Η εταιρεία Biomedis είναι εδώ για να μείνει και, ήδη, έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη ενός αρκετά μεγάλου κοινού και στον ελληνικό αλλά και στον κυπριακό χώρο. 

Ελπίζουμε να πείσουμε και εσάς προσωπικά στο κοντινό μέλλον.

Biomedis GrTeam


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:
e-mail: biomedisteam@gmail.com
τηλ.:+30 698 0059 799.

Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια