Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

«Body 13»: το complex - εγγύηση για υγεία, ευεξία και ομορφιά.            Το σημερινό θέμα έχει να κάνει με ένα επαναστατικό πρόγραμμα της εταιρείας Biomedis. Πρόκειται για φυσιοθεραπευτικό πρόγραμμα με το όνομα «Body 13». Το πρόγραμμα πέρασε από μία διετή έρευνα κατά την οποία έγιναν διάφορες δοκιμές. Κατά το διάστημα αυτό η εταιρεία είχε την ευκαιρία να σιγουρευτεί πως το «Body 13» επιφέρει αποτελέσματα. Η αποτελεσματικότητα του, που επιβεβαιώθηκε πλήρως στο διάστημα αυτό,  έδωσε το πράσινο φως για την εισαγωγή του στην αγορά. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα complex αποτελούμενο από 13 προγράμματα με φυσιοθεραπευτική ικανότητα. Το πρόγραμμα έδειξε να έχει την ικανότητα να αυξάνει και να διατηρεί την μυϊκή μάζα σε συνδυασμό με άσκηση χωρίς να επιβαρύνει το μυοσκελετικό σύστημα του οργανισμού.


 Η Biomedis σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το μοναδικό πρόγραμμα ''Body 13'' σε όλες συσκευές της εταιρείας μας: στην Biomedis M, στο Biofon  στο Android αλλά και στην πρωτοποριακή συσκευή μας Biomedis Trinity!
     Πώς χρησιμοποιείται το Body 13;


               Το πρόγραμμα - πατέντα της εταιρείας Biomedis - απευθύνεται στον εγκέφαλο και συγκεκριμένα στα σημεία του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνα για τους μύες του σώματός μας. Το εξαιρετικό με το πρόγραμμα αυτό είναι  ότι χρησιμοποιείται παράλληλα με οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα , μιας και ο ενδιαφερόμενος απλά βάζει την συσκευή στην τσέπη του. 
                 Είναι επίσης σημαντικό να τονιστεί ότι η φυσιοθεραπεία κρατά ακόμα και 8 ώρες αφού το πρόγραμμα απενεργοποιηθεί. Μπορείτε, μάλιστα, να αισθανθείτε κι εσείς οι ίδιοι τη δουλειά που γίνεται με το πρόγραμμα αυτό, αφού μετά τη χρήση του θα νιώθετε ένα ελαφρύ πιάσιμο, σαν να γυρίσατε μόλις από το γυμναστήριο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι απλό να το κατανοήσουμε αν λάβουμε υπόψη μας ότι πρόκειται ουσιαστικά για ένα είδος παθητικής γυμναστικής συστολής και διαστολής των μυών. Αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι ότι με το ''Body 13'' γυμνάζονται όλοι οι μύες, ανεξαιρέτως, με τη σειρά! Κανένα σημείο του σώματός σας δεν θα μείνει αγύμναστο!
              Τα αποτελέσματα, βέβαια, χρειάζονται χρόνο μιας και το ανθρώπινο σώμα είναι δύσκολο να αλλάξει συνήθειες από την μία μέρα στη άλλη. Το ίδιο, εξάλλου, συμβαίνει με το σώμα μας και όταν ξεκινάμε κάποια άσκηση μετά από καιρό, όπως για παράδειγμα το γυμναστήριο.

            Το πρόγραμμα «Body 13» έχει αποτέλεσμα στα παρακάτω:


    ·         Αυξάνει την σωματική απόδοση και την αντοχή
    ·         Αυξάνει την δύναμη αλλά και τον όγκο των μυών
    ·         Καταπολεμά το ροχαλητό και μειώνει τον ιδρώτα
    ·         Συσφίγγει τον γυναικείο μαστό
    ·         Βελτιώνει την ανδρική στύση
    ·         Καταπολεμά το υποδόριο λίπος
    ·         Τονώνει την επιδερμίδα
    ·         Μειώνει τις ρυτίδες τόσο στο λαιμό αλλά και στο πρόσωπο

Το πρόγραμμα «Body 13» δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται από γυναίκες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αντιθέτως, αποτελεί ιδανική λύση 


  • για άτομα τα οποία έχουν περάσει εγκεφαλικό επεισόδιο , 
  • για άτομα τα οποία έχουν τραύματα , εγκαύματα ή κατάγματα , 
  • για αθλητές οι οποίοι στοχεύουν στην αύξηση της μυϊκής μάζας τους , 
  • για άτομα με προβλήματα στην σπονδυλική στήλη ,
  • για άτομα της τρίτης ηλικίας ,
  • για αδυνάτισμα , 
  • για την καταπολέμηση του ροχαλητού 
  • και γενικά για όποιον θέλει να διατηρήσει το σώμα του σε μία καλή φυσική κατάσταση.

Κάθε πότε χρησιμοποιείται το ''BODY 13'' και για πόσο καιρό;

Το πρόγραμμα διαρκεί 14 ώρες και 30 λεπτά και κατά την διάρκεια του πρώτου μήνα εφαρμογής του πρέπει να εφαρμόζεται μέρα παρά μέρα. Από τον δεύτερο μήνα η εφαρμογή μπορεί να γίνεται για 6 ημέρες την εβδομάδα ενώ την έβδομη συστήνεται ανάπαυση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα προγράμματα και αντί για 300sec ανά συχνότητα να βάλετε λιγότερα δευτερόλεπτα. Έτσι, θα μειωθεί ο συνολικός χρόνος διάρκειας του προγράμματος. Επίσης, ο συνολικός χρόνος μπορεί να μειωθεί αν χρησιμοποιήσουμε την συσκευή Biomedis M που είναι πολλών συχνοτήτων (multi frequency). Οι συχνότητες που εκπέμπονται ταυτόχρονα έχουν ως αποτέλεσμα το πρόγραμμα να διαρκεί 1 ώρα και 5 λεπτά.
Το ειδικά διαμορφωμένο complex περιέχει 13 διαφορετικά προγράμματα που εντοπίζουν και γυμνάζουν όλες τις ομάδες μυών του σώματος. Για να δείτε αναλυτικότερα τα προγράμματα του «Body 13» πατήστε εδώ!!
Η μέθοδος είναι ιδανική σε συνδυασμό πάντα με άσκηση , ισορροπημένη διατροφή και κατανάλωση νερού. Όλες οι συσκευές φέρουν πιστοποιητικά , σε καμία περίπτωση δεν θα προτείναμε κάτι μη πιστοποιημένο.


Biomedis GrTeam
           


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας 

ή επικοινωνήστε μαζί μας:

e-mail: biomedisteam@gmail.com

τηλ.:+30 698 0059 799.


Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα της εταιρείας Biomedis μας εδώ

και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια