Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αϋπνίες. Πως τις αναγνωρίζουμε και πως βοηθά ο βιοσυντονισμός


Οι αϋπνίες είναι μία κατάσταση στην οποία ένας άνθρωπος δεν μπορεί να κοιμηθεί ενώ είναι κουρασμένος. Μία τέτοια κατάσταση όχι μόνο κουράζει και εξαντλεί τον οργανισμό αλλά όταν γίνεται χρόνια προκαλεί πονοκεφάλους και μείωση του ανοσοποιητικού συστήματος λόγω έλλειψης ενέργειας.

Κατά την διάρκεια του ύπνου ο οργανισμός μας μειώνει τις λειτουργίες του στις πιο βασικές, όπως την αναπνοή, με σκοπό την μείωση χρήσης ενέργειας του οργανισμού στο ελάχιστο. Επιπλέον λειτουργίες όπως η αντιμετώπιση ιώσεων και η αποφόρτιση του οργανισμού από ψυχολογικούς παράγοντες, όπως το άγχος, που κουράζουν τον οργανισμό γίνονται τη στιγμή που κοιμόμαστε.

Όμως οι αϋπνίες δεν είναι κάτι που μπορεί να αναγνωριστεί αμέσως από τους περισσότερους ανθρώπους. Ο λόγος είναι ότι πολλές φορές σκεφτόμαστε ότι το να μη μπορούμε να κοιμηθούμε μια νύχτα είναι κάτι προσωρινό και την επόμενη νύχτα θα κοιμηθούμε πιο νωρίς για να αναπληρώσουμε τις ώρες. Μία τέτοια αντίδραση πολλές φορές μπορεί να μας καθησυχάσει αρκετά και να αγνοήσουμε ότι οι αϋπνίες μας πλέον δεν είναι προσωρινές αλλά μία χρόνια ασθένεια.


Κάποια σημάδια που μπορούμε να παρατηρήσουμε για να καταλάβουμε άμα πάσχουμε από χρόνιες αϋπνίες είναι:
  1. Όταν η συνηθισμένη κατάσταση μας είναι ότι δεν θέλουμε να κοιμηθούμε το βράδυ και την ημέρα ξυπνάμε κατάκοποι είναι ένας καλός λόγος να εξετάσουμε άμα πάσχουμε από χρόνιες αϋπνίες.
  2. Κατά τη διάρκεια της ημέρας παρουσιάζεται το αίσθημα νύστας αλλά πάντα είναι για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
  3. Όποτε το πρόγραμμά μας το κάνει εφικτό κοιμόμαστε υπερβολικά πολλές ώρες και ο ύπνος είναι τόσο βαθύς που δεν έχουμε την παραμικρή επαφή με το περιβάλλον μας.


Αϋπνίες και Βιοσυντονισμός


Ακόμα και αν δεν μπορούμε να παρατηρήσουμε κάποια τέτοια κατάσταση στον εαυτό μας η σύγχρονη ιατρική μέσω οργάνων που έχει εφεύρει μπορεί να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις αϋπνίες. Λόγω του ότι οι περισσότεροι λόγοι για αϋπνίες είναι ψυχολογική και έχουν σχέση με την κατάσταση υγείας των κυττάρων μας ο Βιοσυντονισμός έχει την δυνατότητα να μας βοηθήσει στον εντοπισμό και τη θεραπεία των χρόνιων αϋπνιών. Μέσω των μηχανημάτων Βιοανάδρασης και των προγραμμάτων θεραπείας που περιέχουν οι αϋπνίες σας θα εξαλειφθούν και η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο υγιής και γεμάτη ενέργεια για να χρησιμοποιήσετε όπου εσείς θέλετε.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως μπορεί 
να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των αϋπνιών επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια