Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ελληνικό ελαιόλαδο σε κάψουλες!


Η 1η Gourmet Olive Exhibition & Delicacies πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την περίοδο 20-22 Μαΐου.
Μέσα στα πλαίσια της Έκθεσης αυτής πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια, ημερίδες, μαγειρικές επιδείξεις και πολλά ακόμη events.

Από την ημερίδα, μεταξύ άλλων, ξεχωρίσαμε την εισήγηση του αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος της Φαρμακευτικής, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Προκόπη Μαγιάτη, με θέμα ''Φαινόλες ελαιολάδου και προστασία της υγείας: νέα επιστημονικά δεδομένα και νέες τάσεις στην αγορά''. 

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή καθηγητή του ΕΚΠΑ ''Το ελαιόλαδο βρίσκεται μεταξύ του τροφίμου και του φαρμάκου. Υπάρχουν ουσίες με ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες που βρίσκονται μόνο στο ελαιόλαδο και πουθενά αλλού''.

Και ποιες είναι οι ουσίες αυτές;
Μα φυσικά ο αναπληρωτής καθηγητής αναφέρεται στις φαινόλες, την ελαιοκανθάλη, την ελαιασίνη, ελευρωπαϊνη και λιγκοστροσίδη, σε ουσίες δηλαδή με αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες πολύ σημαντικές για τον ανθρώπινο οργανισμό.


Το πιο σημαντικό απ΄όλα, όμως, είναι ότι, σύμφωνα με τον κ. Μαγιάτη, οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες ετοιμάζουν την παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου πλούσιου σε φαινόλες σε κάψουλες. Οι κάψουλες αυτές θα απευθύνονται στην ευρωπαϊκή αλλά και στην διεθνή αγορά και αναμένεται να αποδειχθούν ένας πολύτιμος σύμμαχος της Υγείας.

Η φύση έχει αποδείξει πολλές φορές ότι διαθέτει όλα τα απαραίτητα ''φάρμακα'' για την καταπολέμηση των προβλημάτων υγείας αλλά και για την προστασία του οργανισμού μας. Ας την εμπιστευθούμε!

Κομμάτι της φύσης και της φυσικής θεραπείας και προστασίας του οργανισμού αποτελεί και ο βιοσυντονισμός. Εκμεταλλευόμενος τις συχνότητες που εκπέμπει κάθε όργανο και κάθε παράσιτο ο βιοσυντονισμός είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αντιμετωπίσει κάθε πάθηση. Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες!


Biomedis GrTeamΚαλέστε μας τώρα στο +30 698 0059 799


ή στείλτε μας μήνυμα στο e-mail biomedisteam@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βιοσυντονισμό, τη Biomedis και τις συσκευές μας επισκεφτείτε τη σελίδα μας !
Παραγγείλετε γρήγορα κι εύκολα τις συσκευές μας online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια