Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αλλεργία στα Ακάρεα Σκόνης : Τα συμπτώματα και πως βοηθάει ο βιοσυντονισμός. ΜΕΡΟΣ Β'

Αλλεργία στα Ακάρεα Σκόνης
Τα συχνότερα συμπτώματα της αλλεργίας από τα ακάρεα είναι μπουκωμένη μύτη, φτάρνισμα, ρινική καταρροή και φαγούρα στη μύτη και στα μάτια ιδίως κατά τις πρωινές ώρες. 

Σε βαρύτερες περιπτώσεις προκαλούνται βήχας ή και επεισόδια δύσπνοιας. Τα συμπτώματα συνήθως εμφανίζονται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου με περισσότερη ένταση στους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες όταν υφίστανται υψηλά επίπεδα υγρασίας. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να ταλαιπωρούν αυτόν που είναι ευαισθητοποιημένος στα ακάρεα καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας και να δυσχεραίνουν την απόδοση του στις δραστηριότητες του.

             Ειδικότερα μόλις έλθουν τα αλλεργιογόνα σε επαφή με το αναπνευστικό σύστημα ή το δέρμα πυροδοτούν το μηχανισμό της αλλεργίας, ο οποίος προκαλεί διάφορα συμπτώματα, συνήθως όπως αυτά του κοινού κρυολογήματος. Αυτά περιλαμβάνουν ρινίτιδα, κόκκινα μάτια που τρέχουν, κλειστή μύτη ή μύτη που ''τρέχει'', εξανθήματα με φαγούρα στο δέρμα, βήχας και δύσπνοια.

          Ο Βιοσυντονισμός διαθέτει τις μεθόδους και την τεχνογνωσία να κάνει ακριβή διάγνωση και να αντιμετωπίζει την αλλεργία από τα ακάρεα στη βάση της, εξισορροπώντας το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. Οι συσκευές της Biomedis έχουν την δυνατότητα να συντονίζουν τα κύτταρα και να τα επαναφέρουν στην φυσιολογική τους κατάσταση, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεται το πρόβλημα της αλλεργίας. 

           Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα μας στο τηλ. 6980 059799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com. Θα μπορέσετε να έρθετε σε επικοινωνία και με γιατρούς της ομάδας μας και να μάθετε τα πάντα για το θέμα αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα υγείας σας ταλαιπωρεί. Σας περιμένουμε!! Μπορείτε να διαβάσετε το Μέρος Α' εδώ

Biomedis Team GR


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια