Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Φαρυγγίτιδα και αντιμετώπισή της


Η φαρυγγίτιδα είναι μία κατάσταση όπου προκαλείται πρήξιμο στο στο πίσω μέρος του λαιμού και προκαλεί δυσκολία στην ομιλία, στην αναπνοή και στην κατανάλωση τροφών και ροφημάτων. Η φαρυγγίτιδα συνήθως εμφανίζεται κατά τους χειμερινούς μήνες και μπορεί εύκολα να μεταδοθεί από ένα άτομο σε κάποιο άλλο που βρίσκεται κοντά του.

Τα συμπτώματα που προκαλεί η φαρυγγίτιδα είναι διάφορα ενώ μερικά είναι παρόμοια με αυτά των απλών κρυολογημάτων αφού συχνά ένα κρυολόγημα μπορεί αν οδηγήσει σε εμφάνιση φαρυγγίτιδας. Τα συμπτώματα της είναι: 

  • Πονόλαιμος.
  • Σε μερικές περιπτώσεις πυρετός.
  • Έντονος πονοκέφαλος.
  • Καταρροή ή φράξιμο στη περιοχή της μύτης.
  • Εμφάνιση δερματικών εξανθημάτων κυρίως στα άκρα ή στη περιοχή του λαιμού.
  • Κοκκίνισμα της περιοχής του λαιμού λόγω πρηξίματος των λεμφαδένων.
  • Πόνοι στις αρθρώσεις και τους μυς.
  • Σε περιπτώσεις που η φαρυγγίτιδα δεν αντιμετωπίζεται για αρκετό χρονικό διάστημα μπορεί να εμφανιστούν κάποια αναπνευστικά προβλήματα.
Η αντιμετώπιση της φαρυγγίτιδας κάποιες φορές μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολη γιατί μπορεί να προκληθεί και από ιούς και από βακτήρια, τα οποία είναι ανεκτικά σε διαφορετικές μεθόδους αντιμετώπισης το καθένα.

Μέθοδος Βιοσυντονισμού και θεραπεία της φαρυγγίτιδας

Η μέθοδος του Βιοσυντονισμού μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα και ανώδυνα τη φαρυγγίτιδα χάρις τις συσκευές που μπορούν να κάνουν χρήση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Με τις συσκευές μέτρησης των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των ενεργών σημείων του σώματος είναι δυνατός ο εντοπισμός και η αναγνώριση του παράγοντα που προκαλεί τη φαρυγγίτιδα γρήγορα και ανώδυνα. Έτσι με την αναγνώριση του παράγοντα μπορεί να δοθεί στον ασθενή το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας Βιοσυντονισμού που θα στέλνει ηλεκτρομαγνητικά κύματα στον οργανισμό τα οποία συντονίζονται με τη συχνότητα των κυμάτων του ιού ή βακτηρίου και το εξολοθρεύουν. Επιπλέον με τη χρήση προγραμμάτων Βιοσυντονισμού είναι δυνατή η ανάπτυξη καλύτερης άμυνας του οργανισμού και επαναφορά της ενεργειακής του ισορροπίας μετά από κάποια ασθένεια.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως μπορεί 
να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν τη φαρυγγίτιδα επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια