Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Γυναικεία υπογονιμότητα και Βιοσυντονισμός

Η υπογονιμότητα τα τελευταία χρόνια αυξάνεται όλο και περισσότερο, παρόλο τη μεγάλη  τεχνολογική ανάπτυξη και της γενικά καλύτερης κατάστασης υγείας όλων των ανθρώπων. Ειδικά οι περιπτώσεις νέων γυναικών με προβλήματα αδυναμίας γονιμοποίησης φτάνει το 40% ενώ ένα ποσοστό μένουν άτεκνες είτε από επιλογή ή λόγω εγκατάλειψης των προσπαθειών να γονιμοποιηθούν.Οι παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για την αυξημένη υπογονιμότητα των τελευταίων χρόνων είναι διάφοροι και κάποιοι έχουν σχέση με την σωματική ή ψυχική υγεία ενώ άλλοι είναι κοινωνικοοικονομικοί. Οι πιο συχνοί παράγοντες της υπογονιμότητας είναι:
  • Μολύνσεις και παθήσεις της μήτρας και του αναπαραγωγικού συστήματος των γυναικών.
  • Κληρονομική υπογονιμότητα.
  • Ψυχολογικές διαταραχές που κάποιες φορές μπορεί να επηρεάζουν και σωματικά την υγεία των γυναικών.
  • Το άγχος παρότι είναι μία φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού σε περιπτώσεις μεγάλης αύξησής του μπορεί να προκαλέσει σωματικές δυσλειτουργίες στο αναπαραγωγικό σύστημα των γυναικών με άμεσο αποτέλεσμα τη μείωση της γονιμότητάς τους.
  • Η αυξημένη επιβάρυνση του οργανισμού από ρυπογόνες ουσίες είναι ένας παράγοντας που η υπογονιμότητα έχει αυξηθεί τόσο πολύ.
  • Ορμονικές διαταραχές που προκαλούν δυσκολία στην γονιμοποίηση.
  • Χρήση ουσιών που προκαλούν προβλήματα στον οργανισμό και υπογονιμότητα όπως το αλκοόλ ή το τσιγάρο.
Η μείωση και εξάλειψη της υπογονιμότητας των γυναικών είναι ένα σοβαρό και χρόνιο θέμα της ιατρικής επιστημονικής κοινότητας και έχουν εφευρεθεί διάφορες ιατρικές μεθόδους πρόληψης και βοήθειας της μείωσης της υπογονιμότητας.

Βιοσυντονισμός και αντιμετώπιση των αιτιών που προκαλούν την υπογονιμότητα

Η μέθοδος του Βιοσυντονισμού είναι μία πιο φυσική, ακίνδυνη και ανώδυνη μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εξάλειψη των παραγόντων που προκαλούν την υπογονιμότητα χωρίς κίνδυνο παρενεργειών μετά τη θεραπεία. Δεδομένου ότι οι περισσότερες περιπτώσεις δυσκολίας γονιμοποίησης στις γυναίκες είναι λόγω παράσιτων και των μολύνσεων που προκαλούν, οι συσκευές μέτρησης των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των ενεργών σημείων του σώματος που χρησιμοποιούνται από τις συσκευές Βιοσυντονισμού μπορούν να αναγνωρίσουν το είδος των παρασίτων πιο αποτελεσματικά και ακίνδυνα από άλλες μεθόδους. Έτσι δίνοντας το κατάλληλο πρόγραμμα θεραπείας Βιοσυντονισμού στην ασθενή μπορεί να γίνει καταστροφή του παθογόνου παράγοντα μέσω του συντονισμού των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, που στέλνονται από τη συσκευή, και της συχνότητας δόνησης που εκπέμπονται από το παράσιτο. Επιπλέον υπάρχουν προγράμματα Βιοσυντονισμού που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση και απεξάρτηση από συνήθειες επιβλαβείς για τον οργανισμό όπως το κάπνισμα.Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως μπορεί 
να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των αιτιών πρόκλησης 
υπογονιμότητας επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια