Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ζάχαρη. Τι προκαλεί και πως μπορεί να βοηθήσει ο Βιοσυντοντονισμός.


Η ζάχαρη είναι μία συνηθισμένη γλυκαντική ουσία που χρησιμοποιούμε σε ροφήματα, γλυκίσματα ή ακόμα και σε φαγητά για να αλλάξουμε τη γεύση τους σε κάτι πιο γλυκό από ότι θα ήταν πριν βάλουμε ζάχαρη.

Ειδικά την σήμερον ημέρα που ο καθένα μπορεί να βρει κάτι στον διαδίκτυο υπάρχουν χιλιάδες συνταγές καταναλώσιμων προϊόντων στα οποία προστίθεται κάποια ποσότητα ζάχαρης. Έτσι πολλοί άνθρωποι καθημερινά δημιουργούν προϊόντα κατανάλωσης με συστατικό τη ζάχαρη και τα καταναλώνουν για την ευχαρίστησή τους.

Ο λόγος που η κατανάλωση γλυκών προϊόντων είναι τόσο ευχάριστη είναι γιατί στα επίπεδα της γλώσσας  το σημείο το οποίο αντιλαμβάνεται κάποια γλυκιά ουσία είναι το πίσω μέρος της γλώσσας. Κατά την αναγνώριση της γλυκιάς ουσίας στέλνεται αμέσως μήνυμα στον εγκέφαλο να ευχαριστηθεί και να χαλαρώσει. Επιπλέον λέμε ότι το γλυκό είναι η ενέργεια του μυαλού γιατί αυξάνει ταχύτατα τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα αλλά στην πραγματικότητα λόγω ότι τα σάκχαρα μειώνονται ραγδαία από την καύση του οργανισμού πολύ γρήγορα τελικά υπάρχει μείωση της ενέργειας του σώματος και του εγκεφάλου.

Όμως η κατανάλωση ζάχαρης και ειδικά όταν ξεπερνάει τα επιτρεπόμενα επίπεδα μπορεί να προκαλέσει ή να συμβάλει στη εμφάνιση διάφορων προβλημάτων στον οργανισμό. Κάποια από αυτά είναι:
  • Παχυσαρκία: Μία κατάσταση που με τη σειρά της μπορεί να προκαλέσει διάφορα άλλα προβλήματα υγείας όπως καρδιαγγειακά. Η ζάχαρη βοηθά στην εξέλιξη της παχυσαρκίας γιατί είναι μία ουσία η οποία μένει στον οργανισμό ή αντικαθιστά χρήσιμες ουσίες, χωρίς κάποιο σημαντικό λειτουργικό πλεονέκτημα αλλά σαν άχρηστη ουσία.
  • Εμφάνιση καρκίνου. Η ζάχαρη μπορεί να συμβάλει στην εμφάνιση καρκίνου στο σώμα μας λόγο της αποδυνάμωσης που προκαλεί στον ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Εμφάνιση τάσεων για εγκεφαλικά ή πρόκληση ενός. Λόγω του ότι όταν γίνεται μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης οι λειτουργικές και ορμονικές επιδράσεις της ζάχαρης επηρεάζουν υπερβολικά τον οργανισμό και δεν λειτουργεί σωστά.
  • Συχνότερη εμφάνιση της νόσου του Αλτσχάιμερ. Λόγω της ζάχαρης και των επιδράσεων της στο σώμα μπορεί να προκληθεί γρηγορότερα και εντονότερα η νόσος του Αλτσχάιμερ.
  • Εμφάνιση του διαβήτη. Λόγω της αύξησης σακχάρων στο σώμα με την κατανάλωση ζάχαρης η εμφάνιση του σακχαρώδη διαβήτη είναι πιο συχνή.

Τελικά πολλοί επιστήμονες αποδέχτηκαν ότι η ζάχαρη είναι ένα είδος ναρκωτικού, με την έννοια ότι παρότι προειδοποιούν καθημερινά ανθρώπους για τη ζάχαρη η κατανάλωση της δεν μειώνεται όπως γίνεται σε μία εθιστική ουσία και η ζάχαρη έμμεσα ή άμεσα μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τον ίδιο τον οργανισμό.Για την αντιμετώπιση αυτού του εθισμού και γιατί ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται τους υδατάνθρακες ή παρόμοιους με αυτούς της ζάχαρης οι άνθρωποι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τη φρουκτόζη που αντίθετα με τη ζάχαρη αποθηκεύεται στο συκώτι και λειτουργεί ως άμυνα των προβλημάτων που αναφέραμε.

Πως μπορεί να βοηθήσει ο Βιοσυντονισμός

Επιπλέον ο Βιοσυντονισμός μπορεί να βοηθήσει με τα προγράμματα θεραπείας του να επαναφέρει τον οργανισμό στην υγιή του κατάσταση μετά από χρόνια κατανάλωση ζάχαρης. Μέσω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων είναι δυνατόν η αντιμετώπιση πολλών παθήσεων που προκαλούνται από την κατανάλωση της ζάχαρης. Επιπλέον υπάρχουν προγράμματα στα μηχανήματα θεραπείας του Βιοσυντονισμού τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του εθισμού της ζάχαρης και την ψυχολογική υποστήριξη που ίσως κάποιος να χρειάζεται.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως
μπορεί να σας βοηθήσει στην αποτοξίνωση της ζάχαρης και την θεραπεία 
των προβλημάτων που δημιουργεί επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια