Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Σύνδρομο χρόνιας εξάντλησης και θεραπεία

Ο ανθρώπινος οργανισμός για την κάθε του δράση χρειάζεται ενέργεια. Έτσι όταν δεν λαμβάνει την απαιτούμενη ενέργεια από την κατανάλωση τροφών ή λειτουργεί συνέχεια νιώθει εξάντληση. Τις περισσότερες φορές αυτή η εξάντληση είναι παροδική αλλά υπάρχουν περιπτώσεις όπου είναι χρόνια και δεν σχετίζονται με την ενέργεια του οργανισμού.
Το σύνδρομο της χρόνιας εξάντλησης όπως ονομάζεται εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στην εποχή μας και περισσότερο στους άντρες. Χαρακτηρίζεται από κόπωση που δεν περνάει και δυσκολεύει τον ασθενή να είναι αποτελεσματικός στη δουλειά του ή σε όποια δραστηριότητα κάνει.

Οι παράγοντες που δημιουργούν αυτή τη νόσο είναι κυρίως ψυχολογικής φύσεως ενώ κάποιες φορές μπορεί να σχετίζονται και με κάποια μόλυνση του σώματος. Οι συνήθεις παράγοντες είναι:
  1. Το άγχος που δημιουργείται λόγω κάποιων καταστάσεων στη ζωή ενός ανθρώπου.
  2. Η πίεση που μπορεί να αναπτύσσεται λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων στη ζωή ενός ανθρώπου.
  3. Κάποια παράσιτα τα οποία εισέρχονται στο σώμα και για την ανάπτυξή τους απορροφούν όλες τις ουσίες που δίνουν ενέργεια στο σώμα.
  4. Η διαταραχή του νευρολογικού συστήματος και της ενέργειας του οργανισμού λόγω διάθεσης ή περιβαλλοντολογικών παραγόντων του ασθενή.
Οι περισσότερες θεραπείες γίνονται με χρήση σκευασμάτων που είτε δραστηριοποιούν το νευρικό σύστημα ή το ηρεμούν με πολλές φορές την εμφάνιση αντίδρασης από τον οργανισμό και αντίθετων αποτελεσμάτων. Άλλοι τρόποι αντιμετώπισης της νόσου είναι η κατανάλωση τροφών και σκευασμάτων που παρέχουν στο σώμα περισσότερη ενέργεια, τα οποία είτε εμφανίζουν παροδική βελτίωση του ασθενή ή δεν επηρεάζουν καθόλου την ασθένεια.

Βιοσυντονισμός και θεραπεία του συνδρόμου χρόνιας εξάντλησης


Ο Βιοσυντονισμός με τα προγράμματα θεραπείας του μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του συνδρόμου χρόνιας εξάντλησης. Λόγω της διαταραχής του νευρικού συστήματος και της ενέργειας του οργανισμού τα προγράμματα θεραπείας του Βιοσυντονισμού μπορούν να στοχεύσουν απόλυτα τους παράγοντες του συνδρόμου. Έτσι με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων κατά τη διάρκεια του προγράμματος το σώμα και το νευρικό σύστημα συντονίζεται με τις συχνότητες των κυμάτων και το επαναφέρει στην ισορροπημένη και υγιή του κατάσταση. Επιπλέον άμα αναγνωριστεί μέσω των προγραμμάτων μέτρησης των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των ενεργών σημείων του σώματος του Βιοσυντονισμού ότι οι παράγοντες είναι παράσιτα τότε θα χρησιμοποιηθεί πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιεί κύματα με συχνότητες τέτοιες ώστε όταν διαπεράσουν το σώμα, να βοηθήσουν στην εξολόθρευση του παρασίτου. Την ίδια στιγμή η άμυνα του οργανισμού θα επωφεληθεί και θα θωρακιστεί αναπτύσσοντας μία πιο ισχυρή άμυνα κατά αυτών των βακτηρίων. Στις θεραπείες που ακολουθεί ο Βιοσυντονισμός επειδή χρησιμοποιούνται συχνότητες των κυττάρων, ο οργανισμός δεν τις αποτρέπει και δεν αντιδρά αρνητικά σε αυτές και με αυτόν τον τρόπο η θεραπεία είναι φυσική και χωρίς επιπλέον αρνητικά συμπτώματα για τον οργανισμό.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού 
και το πως μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του συνδρόμου 
χρόνιας εξάντλησης επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια