Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Πρόληψη εμφάνισης του καρκίνου και Βιοσυντονισμός


Ο καρκίνος είναι μία ανώμαλη ανάπτυξη κυττάρων τα οποία πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα. Η πιθανότητα να αναπτύξουμε καρκινικά κύτταρα βρίσκεται στο DNA μας από τη στιγμή που γεννιόμαστε και η εμφάνισή μπορεί να βρίσκεται σε οποιαδήποτε κύτταρο και τελικά σε οποιαδήποτε όργανο του οργανισμού μας.

Ο καρκίνος σύμφωνα με έρευνες δεν είναι ο ίδιος θανατηφόρος αλλά προκαλεί μεγάλη ζημιά στον οργανισμό αφού τον κουράζει, σιγά-σιγά καταστρέφει το αμυντικό μας σύστημα και ο οργανισμός για να ανταπεξέλθει σταματάει κάποιες λειτουργίες του για να μπορεί να συγκεντρωθεί περισσότερο στην αντιμετώπιση αυτής της ασθένειας. Στην πραγματικότητα οι λόγοι θανάτου ασθενών με καρκίνο είναι εμφάνιση άλλων ιώσεων που σταματάνε τη λειτουργία του αναπνευστικού και της κυκλοφορίας του αίματος.

Τα καρκινικά κύτταρα λόγω του γρήγορου πολλαπλασιασμού τους και της γρήγορης μετάλλαξης που έχουν δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν από τον οργανισμό και οι τωρινές θεραπείες του καρκίνου μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνο τα πρώτα στάδια ή να επιβραδύνουν την ανάπτυξη του.

Όμως για να αναπτυχθεί ο καρκίνος πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή ασθένεια στον οργανισμό το οποίο δεν του επιτρέπει να λειτουργήσει σωστά και γίνεται μετάλλαξη των κυττάρων του.

Έτσι μπορεί να μην έχουμε κάποια άμεση αντιμετώπιση αλλά μπορούμε να ακολουθούμε κάποιες μεθόδους που θα βοηθήσουν στην πρόληψη της εμφάνισης του καρκίνου. Αυτές οι μέθοδοι είναι:
  • Σωστή διατροφή. Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή βοηθάει τον οργανισμό να έχει περισσότερη ενέργεια, να αντιμετωπίζει πιο γρήγορα τις ιώσεις και να βρίσκεται συνέχεια σε υγιή κατάσταση. Επιπλέον ένα γιαούρτι το πρωί έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκινικών όγκων.
  • Τελευταίο γεύμα από τις 7 το απόγευμα. Έτσι ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις θρεπτικές ουσίες καλύτερα και δεν κρατάει περιττές στο σώμα που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.
  • Αντικατάσταση μαγιονέζας με αβοκάντο. Το αβοκάντο περιέχει μία ουσία καταστέλλει ένα γονίδιο το οποίο βοηθά στην ανάπτυξη και πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων.
  • Μη χρήση αποσμητικών χώρων. Τα αποσμητικά χώρου τις περισσότερες φορές περιέχουν ουσίες που είναι καρκινογόνες βοηθώντας έτσι στη ανάπτυξη του καρκίνου.
  • Χρήση μεταλλικών συσκευών για την κατανάλωση τροφής ή νερού και όχι πλαστικών. Οι πλαστικές συσκευές περιέχουν καρκινικές ουσίες και ο πιο γρήγορος τρόπος αυτές οι ουσίες να μπούνε στο σώμα μας είναι μέσω της τροφής και του νερού.

Πρόληψη του καρκίνου και Βιοσυντονισμός

Ο Βιοσυντονισμός με τις συσκευές μέτρησης των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των ενεργών σημείων του σώματος είναι δυνατόν ο εντοπισμός των παραγόντων που προκαλούν διάφορες ασθένειες σε έναν οργανισμό ή δυσλειτουργίες. Έτσι ο Βιοσυντονισμός και τα προγράμματά του, μέτρησης και θεραπείας, μπορεί να γίνουν σύμβουλοι και βοηθοί μας στην πρόληψη του καρκίνου όπως και να αντιμετωπίσουμε το καρκίνο στα αρχικά του στάδια ανάπτυξης μέσω της καταστροφής των παθογόνων μικροοργανισμών που προκαλούν τις ασθένειες που βοηθάνε στην ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να σας βοηθήσει στην πρόληψη εμφάνισης
 του καρκίνου επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια