Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Σταφυλόκοκκος και θεραπεία με Βιοσυντονισμό


Καθημερινά στο ανθρώπινο δέρμα κυκλοφορούν πολλά μικρόβια τα οποία προσπαθούν να εισέλθουν στο εσωτερικό του σώματος. Κάποια από αυτά τα βακτήρια είναι και αυτά που προκαλούν τα διάφορα είδη λοιμώξεων από σταφυλόκοκκο όταν καταφέρουν να εισέλθουν στο σώμα.

Τα βακτήρια τα οποία είναι υπεύθυνα για τις λοιμώξεις από σταφυλόκοκκο βρίσκονται στον αέρα ή πάνω στο δέρμα και όσο είναι εκτός του οργανισμού δεν μπορούν να αναπτυχθούν και να προκαλέσουν κάποια προβλήματα. Όμως υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορούν να εισέλθουν αυτά τα μικρόβια στο εσωτερικό του οργανισμού με κύριους να είναι:
  • Μέσω του αναπνευστικού συστήματος.
  • Μέσω τροφών που έχουν χαλάσει.
  • Μέσω κάποια πληγής που δημιουργήθηκε στο δέρμα.
  • Μέσω του νερού και άλλων ουδέτερων ροφημάτων.
Όταν κάποιος προσβάλλεται από τα μικρόβια που προκαλούν λοιμώξεις σταφυλόκοκκο μπορεί να έχουν διάφορα συμπτώματα και μολύνσεις. Αυτά συνήθως είναι:
  • Εμφάνιση αποστημάτων με πύων και πόνο, ερυθρότητα και πρήξιμο γύρω από την περιοχή αυτή.
  • Πυρετό, ρίγη και υπόταση όταν το μικρόβιο μεταφερθεί στο αίμα.
  • Πνευμονολογικά προβλήματα όταν βρεθεί στα πνευμόνια.
  • Όταν προσβάλει τα οστά μπορεί να προκαλέσει οστεομυελίτιδα.

Ο σταφυλόκοκκος μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες για τη ζωή μολύνσεις και για αυτό η αντιμετώπισή του πρέπει να είναι γρήγορη και αποτελεσματική.

Σταφυλόκοκκος και Βιοσυντονισμός

Η επιστήμη του Βιοσυντονισμού αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα της άμεσης και ασφαλής θεραπείας των μολύνσεων που προκαλεί ο σταφυλόκοκκος ερεύνησε και βρήκε τρόπο αντιμετώπισης μέσω του συντονισμού. Αφότου πρώτα βρεθεί ο ασθενής από ποιο είδος μικροβίου πάσχει μέσω των προγραμμάτων μέτρησης των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των ενεργών σημείων του σώματος του Βιοσυντονισμού, ακολουθείται ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα θεραπείας. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θεραπείας του Βιοσυντονισμού στέλνονται στο σώμα ηλεκτρομαγνητικά κύματα τα οποία έχουν συχνότητα τέτοια που όταν συντονίζεται με τη συχνότητα των ταλαντώσεων των μικροβίων που προκαλούν στα μικρόβια του σταφυλόκοκκου να καταστρέφονται και να αποδυναμώνονται. Η θεραπεία λαμβάνεται από τον οργανισμό φυσικά με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αρνητικά συμπτώματα αλλά αναπτύξει του αμυντικού συστήματος του οργανισμού.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως
 μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των μολύνσεων που προκαλεί τα
 μικρόβια του σταφυλόκοκκου επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια