Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Παθήσεις εντερικών παρασίτων και Βιοσυντονισμός


Τα παράσιτα είναι μικροοργανισμοί οι οποίοι ζούνε σε κάποιο άλλο οργανισμό και χρησιμοποιούν τις θρεπτικές ουσίες από τις τροφές που καταναλώνει ο οργανισμός για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν. Μέσα στον ανθρώπινο σώμα υπάρχουν διάφορα παράσιτα που κάποιες φορές κάνουν κάτι καλό για τον οργανισμό ενώ σε κάποιες περιπτώσεις του δημιουργούν προβλήματα.

Η μετάδοση των παρασίτων γίνεται μέσω του φαγητού και του νερού κυρίως ενώ μερικά παράσιτα ζούνε ακόμα και στον αέρα και εισέρχονται μέσω της εισπνοής. Μία περιοχή του οργανισμού που συναντώνται πολλά παράσιτα συνήθως και εκεί εμφανίζονται περισσότερα αρνητικά συμπτώματα λόγω των παρασίτων που ζουν είναι το λεπτό και το χονδρό έντερο.

Τα συμπτώματα που μπορούν να εμφανιστούν λόγω παρασίτων εξαρτάται από το παράσιτο και τον αριθμό των αποικιών που ζουν στη περιοχή του εντέρου. Τα πιο συχνά συμπτώματα όταν τα παράσιτα του εντέρου προκαλούν προβλήματα είναι:
  • Εμφάνιση δυσκοιλιότητας ή διάρροιας.
  • Πολλά κρούσματα δυσκολίας του ύπνου ή όταν κάποιος ξυπνάει συχνά κατά τη διάρκεια του ύπνου μπορεί να οφείλονται σε παράσιτα του εντέρου.
  • Εμφάνιση δερματολογικών ενοχλήσεων όπως κοκκινίλες μπορεί να προκαλούνται από κάποια παράσιτα που βρίσκονται στη περιοχή του εντέρου.
  • Οι πόνοι στους μύες και στις αρθρώσεις μπορεί να προκαλείται από τη λειτουργία παρασίτων στο έντερο.
  • Η μη αίσθηση κορεσμού ή αν πάσχετε από απώλεια κάποιας ουσίας ενώ καταναλώνεται τροφές πλούσιες σε αυτή την ουσία.
Τα εντερικά παράσιτα μπορεί να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στη ζωή ενός ανθρώπου και η αντιμετώπισής του κάποιες φορές είναι δύσκολη γιατί θα πρέπει πρώτα να γίνει διάγνωση του ποιου ακριβώς παρασίτου δημιουργεί αυτήν την πάθηση και άμα μπορεί να εξοντωθεί.

Βιοσυντονισμός και θεραπεία παθήσεων των εντερικών παρασίτων

Ο Βιοσυντονισμός κάνοντας διάφορες μελέτες κατάφερε να βρει τρόπο άμεσης και στοχευμένης θεραπείας των παθήσεων που προκαλούν κάποια εντερικά παράσιτα. Μέσω των προγραμμάτων μέτρησης των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των ενεργών σημείων του σώματος του Βιοσυντονισμού μπορεί να αναγνωριστεί το ακριβές παράσιτο που δημιουργεί τη πάθηση του ασθενούς και χωρίς κάποιας χρονοβόρα εξέταση χάρις τη χρήση συσκευών που λαμβάνουν τα κύματα των δονήσεων των παρασίτων. Επιπλέον κατά τη διάρκεια προγραμμάτων θεραπείας του Βιοσυντονισμού χρησιμοποιούνται ηλεκτρομαγνητικά κύματα με στόχο το συντονισμό της συχνότητας των κυμάτων με αυτή των κυμάτων που εκπέμπουν τα παράσιτα για την καταστροφή τους. Μία τέτοια θεραπεία γίνεται εύκολα χάρις τις συσκευές Βιοσυντονισμού όπου μετά από εξήγηση ενός ειδικού μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον ασθενή χωρίς κινδύνους. Τέλος τα προγράμματα θεραπείας του Βιοσυντονισμού, λόγω της χρήσης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που κάνουν, δεν προκαλούν παρενέργειες στον οργανισμό με αποτέλεσμα να γίνεται πιο γρήγορα, φυσικά και ασφαλές η θεραπεία.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως μπορεί 
να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των παθήσεων που προκαλούν τα 
εντερικά παράσιτα επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια