Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Πόνοι στη μέση και λύσεις

Πολλοί κόσμος και ειδικά οι νοικοκυρές έχουν προβλήματα με τη μέση τους που κατά την περίοδο του χειμώνα και ιδιαίτερα των ημερών των Χριστουγέννων χειροτερεύει και είναι πολύ πιο συνήθης. Αυτό προκαλεί πολλά προβλήματα στη καθημερινή ζωή των ανθρώπων με το πόνο στη μέση και των ανθρώπων γύρω τους, εκτός από δυσκολία στην απόλαυση τους για τα όμορφα πράγματα της ζωής.


Οι λόγοι που μπορεί να προκαλέσει ένα τέτοιο είδος πόνους μπορεί να είναι:
 1. Οι δουλειές του σπιτιού ή εξωτερικές που κατά την περίοδο των Χριστουγέννων αυξάνονται κατά πολύ και προκαλούν μεγάλη κόπωση.
 2. Τα κρύα και η υγρασία του χειμώνα μπορεί να επηρεάσει τους πόνους στη μέση.
 3. Κάποια χρόνια πάθηση της μέσης που χειροτέρεψε λόγω των συνθηκών.
 4. Απότομη κίνηση του σώματος που προκάλεσε κάποια μετακίνηση των κοκάλων ή τραυμάτισε τους μυς.
Όμως οι άνθρωποι δεν θέλουμε να μας στέκεται εμπόδιο για τη καθημερινή μας ζωή τέτοιες παθήσεις και προβλήματα υγείας οπότε συνήθως τα αγνοούμε βάζοντας σε κίνδυνο το οργανισμό μας και προκαλώντας του μεγαλύτερη ζημιά.

Αντίθετα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους πόνους και τελικά να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες της ζωής μας χωρίς προβλήματα ή να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από την εμφάνιση τέτοιων προβλημάτων. Οι μέθοδοι που μπορούμε να ακολουθήσουμε είναι:
 • Προγραμματισμό των δουλειών και των δραστηριοτήτων που θα προκαλέσουν κόπωση στον οργανισμό μας για την αποφυγή να υπερβάλουμε κάποια μέρα γιατί δεν έχουμε χρόνο.
 • Συγκράτηση ηρεμίας κατά τη διάρκεια δουλειών και δραστηριοτήτων έτσι ώστε να αποφύγουμε τις απότομες κινήσεις που μπορούν εύκολα να προκαλέσουν τους πόνους στη μέση.
 • Όταν βγαίνουμε έξω να ντυνόμαστε σωστά και καλά και να αποφεύγουμε σημεία που προκαλούνται ρεύματα αέρα.
 • Ξεκούραση μόλις εμφανιστεί αυτός ο πόνος γιατί η αγνόηση του μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.
 • Σωστή διατροφή για τη θωράκιση του οργανισμού και σκλήρυνση των κοκάλων.
 • Χρήση μασάζ στην περιοχή του πόνου θα βοηθήσει στην γρηγορότερη αντιμετώπιση του.
 • Ανάλογα το πόνο η χρήση ζεστού επιθέματος, όταν ο μυς είναι σκληρός και άκαμπτος, ή η χρήση κρύου επιθέματος, όταν ο πόνος προέρχεται από κάποια φλεγμονή, χρόνια ή μη, θα ανακουφίσει το πόνο και θα βοηθήσει τον οργανισμό στη γρηγορότερη αντιμετώπιση του.
 • Συγκεκριμένες ασκήσεις γυμναστικής μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση του πόνου ή την αντιμετώπιση της πάθησης.

Βιοσυντονισμός και αντιμετώπιση του πόνου στη μέση

Ο Βιοσυντονισμός με τα προγράμματα θεραπείας του μπορεί να βοηθήσει στη φυσική, αποτελεσματική και γρήγορη αντιμετώπιση των πόνων στη μέση. Με τη χρήση ειδικών προγραμμάτων μέτρησης των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των ενεργών σημείων του σώματος είναι δυνατή η αναγνώριση των παραγόντων που προκαλούν φλεγμονές και παθήσεις των κοκάλων και των μυών από τις οποίες προέρχονται οι πόνοι στη μέση. Έτσι δίνοντας στον ασθενή το κατάλληλο πρόγραμμα θεραπείας γίνεται συντονισμός και καταστροφή του παράγοντα ή επαναφορά κάποιας λειτουργίας τους οργανισμού στη φυσιολογική της κατάσταση. Επιπλέον υπάρχουν προγράμματα για την ενίσχυση του αμυντικού συστήματος υγείας μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης μίας τέτοιας πάθησης. Όλα τα προγράμματα Βιοσυντονισμού λόγω της χρήσης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων δεν προκαλούν στον οργανισμό επιπλέον συμπτώματα και ο οργανισμός τα δέχεται φυσικά.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση 
των πόνων της μέσης επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια