Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Πρόληψη τερηδόνας και Βιοσυντονισμός


Τα δόντια του ανθρώπου είναι σημαντικά για το τεμαχισμό των τροφών και τη πιο γρήγορη και εύκολη διάσπαση τους στη συνέχεια από το στομάχι. Επιπλέον έχουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση και υποστηρίζεται ότι από τα δόντια μπορεί να αναγνωρισθεί και η υγεία ενός ανθρώπου μέχρι ενός βαθμού.


Όμως στο στόμα μας φυσιολογικά υπάρχουν διάφοροι οργανισμοί για την διάσπαση ουσιών και αντιμετώπιση διάφορων μικροοργανισμών. Αυτοί οι οργανισμοί βοηθάνε τον οργανισμό υπό φυσιολογικές συνθήκες αλλά την ίδια στιγμή μπορούν να του δημιουργήσουν κάποια προβλήματα. Μέσω της διάσπασης ουσιών παράγονται διάφορα οξέα τα οποία όταν αυξηθούν για κάποιο λόγω διαβρώνουν ιδιαίτερα πολύ την επιφάνεια του δοντιού και αρχίζουν να το καταστρέφουν σιγά σιγά.

Όταν αυτή η διαδικασία είναι πολύ έντονη και ξεπερνάει το φυσιολογικό αρχίζει και προκαλεί προβλήματα στα δόντια και στα ούλα και την αποκαλούμε τερηδόνα. Όσο πιο εσωτερική είναι η τερηδόνα τόσο χειρότερη ζημιά κάνει ενώ άμα την αφήσει ένας άνθρωπος να εξελιχθεί μπορεί να φτάσει και στο νεύρο του δοντιού με αποτέλεσμα να το καταστρέφει και να του προκαλεί πολύ πόνο. Λόγω της τερηδόνας μπορεί κάποιος άνθρωπος να χάσει τα δόντια ενώ τα ούλα τα οποία μένουν απροστάτευτα είναι εύκολος στόχος για τα μικρόβια να προκαλέσουν άλλες παθήσεις του στόματος.

Για αυτό το λόγο πρέπει να ακολουθούμε πάντα κάποιες μεθόδους για την πρόληψη της τερηδόνας και τη μείωσή της. Αυτές οι μέθοδοι είναι:
  • Βούρτσισμα των δοντιών καθημερινά και ειδικά μετά την κατανάλωση τροφών που περιέχουν ζάχαρη. Επιπλέον σωστό βούρτσισμα που φτάνει μέχρι και τα πιο δύσκολα σημεία και το βούρτσισμα θα πρέπει να είναι χρονοβόρο για το σωστό καθαρισμό των δοντιών.
  • Κατανάλωση λιγότερων τροφών που περιέχουν ζάχαρη. Σύμφωνα με επιστήμονες η σωστή κατανάλωση ζάχαρης που χρειάζεται ο οργανισμός ενός ανθρώπου είναι 50 γραμμάρια που μπορεί να βρίσκεται ακόμα και σε ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι.
  • Αποκατάσταση της ζάχαρης με άλλες ουσίες όπως η φρουκτόζη γιατί η ζάχαρη βοηθάει πολύ στην αύξηση των οξέων που προκαλούν τη τερηδόνα.
  • Κατανάλωση τροφίμων, όπως το ρόδι ή τα βελανίδια, που βοηθάνε τον οργανισμό στην μείωση της τερηδόνας.
  • Χρήση ελαίων, όπως της καρύδας έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τις πιθανότητες τερηδόνας.

Βιοσυντονισμός και τερηδόνα

Ο Βιοσυντονισμός κατάφερε να βρει τρόπο θεραπείας και αντιμετώπισης της τερηδόνας μέσω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που στέλνει στο σώμα. Μέσω των κυμάτων κατά τη διάρκεια προγράμματος του Βιοσυντονισμού μπορεί να γίνει αντιμετώπιση των παθογόνων μικροοργανισμών που βοηθάνε στην ανάπτυξη της τερηδόνας και εισχωρούν στο ούλο και το μολύνουν. Επιπλέον μπορεί να βοηθηθεί ο οργανισμός για την καλύτερη λειτουργία του και την εξισορρόπησή του.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση 
της τερηδόνας επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια