Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Προβλήματα μεταβολισμού και Βιοσυντονισμός

Κάθε οργανισμός έχει κάποιες βιοχημικές διαδικασίες, τις οποίες χρησιμοποιεί για τη παραγωγή της ενέργειας που χρειάζονται οι λειτουργίες του και την απελευθέρωση ενέργειας. Αυτές οι βιοχημικές διαδικασίες ονομάζονται μεταβολισμός και για το κάθε άνθρωπο λειτουργεί διαφορετικά σε σχέση με τη ποσότητα παραγωγής και ελευθέρωσης ενέργειας.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο μεταβολισμός παράγει και ελευθερώνει ενέργεια ανάλογα τις ανάγκες του οργανισμού και των λειτουργιών που διαθέτει αλλά υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο μεταβολισμός δυσλειτουργεί ή υπολειτουργεί. Αυτές οι παθήσεις στο μεταβολισμό μπορούν να δημιουργήσουν διάφορα προβλήματα στον οργανισμό ενός ανθρώπου όπως:
  • Παχυσαρκία γιατί ο μεταβολισμός δυσλειτουργεί και δεν διασπά τις πηγές ενέργειας που έχει και έτσι μαζεύονται πολλές αποθήκες λιπιδίων.
  • Αδυναμία του σώματος όταν ο οργανισμός δεν μπορεί να διασπάσει τροφές για να πάρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται.
  • Αύξηση αμινοξέων στο σώμα, που είναι ουσίες που ενώνονται για να δημιουργήσουν τις πρωτεΐνες, γιατί ο μεταβολισμός δεν μπορεί είτε να τις διασπάσει από τις τροφές ή δεν μπορούν να απορροφηθούν από τα κύτταρα του σώματος. Λόγω της αύξησης των αμινοξέων αυξάνονται οι επιβλαβής ουσίες στο σώμα με κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων ή ακόμα και κίνδυνο της ζωής.
  • Εμφάνιση επικαθήσεων που δημιουργούνται από λανθασμένης μορφής πρωτεΐνες που προκαλούν σκλήρυνση στο δέρμα και στο όργανα του σώματος προκαλώντας δυσλειτουργίες αυτών των οργάνων.
  • Αύξηση οξυγόνου και ουσιών, που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ενέργειας μέσω της καύσης τους, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται σε όργανα και να προκαλούν διάφορες δυσλειτουργίες.
Ο μεταβολισμός είναι πολύ σημαντικός για την σωστή λειτουργία του οργανισμού για αυτό τα προβλήματα του μεταβολισμού είναι σημαντικό να αντιμετωπίζονται άμεσα. Για την αντιμετώπιση αυτών των παθήσεων του μεταβολισμού μπορούμε να ακολουθήσουμε μερικές μεθόδους που θα μας βοηθήσουν στην μείωση των συμπτωμάτων που προκαλούν ή ακόμα και στην πλήρη θεραπεία και ανάκτηση της σωστής λειτουργίας του μεταβολισμού. Αυτές οι μέθοδοι είναι:
  1. Η σωστή διατροφή με εστίαση να καταναλώνουμε κόκκινο κρέας, φρούτα και λαχανικά, ψάρια και μεγάλες ποσότητες νερού.
  2. Η άσκηση έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στην ενεργοποίηση της σωστής λειτουργίας του μεταβολισμού.
  3. Χρήση μικρών και συχνών γευμάτων που βοηθάει στη πιο εύκολη καύση τους από τις βιοχημικές διαδικασίες του μεταβολισμού.
  4. Η αποφυγή καταστάσεων που δημιουργούν άγχος μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση πολλών παθήσεων του μεταβολισμού.
  5. Η φυσιολογική και όχι ακραία διατροφή για απώλεια βάρους, της τάξεως μισό με ένα κιλό την εβδομάδα μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία του μεταβολισμού.

Βιοσυντονισμός και προβλήματα μεταβολισμού

Ο Βιοσυντονισμός με τα προγράμματα θεραπείας που διαθέτει μπορεί να βοηθήσει στην ελάττωση των συμπτωμάτων που δημιουργούν τα προβλήματα του μεταβολισμού και στην αποκατάσταση της φυσιολογικής του λειτουργίας. Με τη χρήση ειδικών Βιοσυντονιστικών προγραμμάτων μέτρησης της ηλεκτρο-αγωγιμότητας του οργανισμού είναι εφικτός ο εντοπισμός των παραγόντων που προκαλούν παθήσεις και δυσλειτουργίες του μεταβολισμού. Μετά τον εντοπισμό αυτών των παραγόντων μπορεί να δοθεί στον ασθενή η απαραίτητα ειδική θεραπεία, που με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων θα συντονιστεί με τα μικρόβια και θα τα καταστρέψει ενώ θα φέρει τον οργανισμό σε μία ενεργειακή ισορροπία. 


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το 
πως μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων 
του μεταβολισμού επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια