Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Η ψωρίαση και η αντιμετώπισής της


Η ψωρίαση είναι μία πάθηση της επιδερμίδας που εμφανίζει φλεγμονές σε διάφορα μέρη του σώματος με πιο συνηθισμένο τα χέρια και τα πόδια. Σύμφωνα με έρευνες αυτό που τη προκαλεί είναι ότι το δέρμα δεν αποβάλει μέσω του ιδρώτα διάφορα ουσίες και ενώ μένουν στο σώμα το ανοσοποιητικό σύστημα τις αντιλαμβάνεται σαν εχθρό και προσπαθεί να τις αντιμετωπίσει με τη δημιουργία φλεγμονής και αύξηση της παραγωγής των δερματικών κυττάρων που κανονικά γίνεται ανά 28 ημέρες.

Παγκοσμίως πιστεύετε ότι έχει ψωρίαση περίπου το 2% του πληθυσμού του κόσμου και μπορεί ο αριθμός να φαίνεται μικρός αλλά άμα σκεφτούμε τα πόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι είμαστε στο κόσμο τότε ο αριθμός αποκτάει άλλες διαστάσεις. 

Η ψωρίαση δεν μεταδίδεται και δεν έχει καμία σχέση με την υγιεινή ενός ατόμου όπως πολλοί άνθρωποι το πιστεύουν και το μπερδεύουν με τη ψώρα. Οι λόγοι που μπορεί να εμφανιστεί ψωρίαση σε έναν άνθρωπο είναι κοινοί σε όλους και μπορεί να συμβεί στο κάθε άτομο. Αυτοί οι λόγοι είναι:
  • Ψυχολογική λόγοι όπως το υπερβολικό άγχος μπορεί να προκαλέσει στην εμφάνιση ψωρίασης.
  • Η διατροφή έχει παρατηρηθεί ότι μπορεί να βοηθήσει στην εμφάνιση της ψωρίασης σε έναν άνθρωπο αν είναι ανθυγιεινή.
  • Η γενετική προδιάθεση ενός ατόμου μπορεί να βοηθήσει στην εμφάνιση της πάθησης αυτής.
  • Η χρήση κάποιων ανθυγιεινών χημικών ουσιών μπορεί να προκαλέσει ή να ενδυναμώσει την εμφάνιση ψωρίασης.
  • Κάποιες μολύνσεις μπορούν να προκαλέσουν κάποια δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού με αποτέλεσμα να εμφανιστεί ψωρίαση σε αυτό το άτομο είτε κατά τη περίοδο της νόσου ή μεταγενέστερα.

Παρότι η ψωρίαση δεν είναι ακόμα θεραπεύσιμη υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι να μειώσει κάποιος τα συμπτώματά της και ειδικά τις εποχές που αναπτύσσεται περισσότερο. Αυτοί οι μέθοδοι είναι:
  • Σωστή και ισορροπημένη διατροφή έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση εμφάνισης αυτής της δερματικής πάθησης.
  • Η αποτοξίνωση από διάφορες βλαβερές συνήθειες όπως το τσιγάρο έχει αποδείξει ότι βοηθάει ιδιαίτερα στη μείωση των συμπτωμάτων της ψωρίασης.
  • Ο ήλιος. Είναι μία από τις πιο φυσικές θεραπείες για την μείωση της ψωρίασης και χρησιμοποιείτε ευρέως ακόμα και ως επαγγελματική μέθοδος.

Βιοσυντονισμός και ψωρίαση

Ο Βιοσυντονισμός μέσω των προγραμμάτων θεραπείας του έχει τη δυνατότητα τη οριστικής μείωσης των συμπτωμάτων της ψωρίασης σε μεγάλα ποσοστά. Με τη χρήση προγραμμάτων μέτρησης των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των ενεργών σημείων του σώματος είναι δυνατός ο εντοπισμός των παραγόντων που προκαλούν την εμφάνιση της ψωρίασης. Έτσι με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού, που επικεντρώνεται στους παράγοντες που προκαλούν τη ψωρίαση και όχι ατα συμπτώματα που προκαλεί, είναι δυνατή η αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν τη ψωρίαση και η αποτελεσματική θεραπεία της πάθησης. Με τη χρήση ειδικών προγραμμάτων που δίνονται στον ασθενή αντιμετωπίζονται όλοι οι παθογόνοι οργανισμοί που προκαλούν ή βοηθάνε στην εμφάνισης της ψωρίασης. Αυτό συμβαίνει με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων τα οποία στέλνονται στον οργανισμό και συντονίζεται η συχνότητα τους με τους παθογόνους μικροοργανισμούς και τελικά τους καταστρέφουν. Επιπλέον η θεραπεία με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού είναι απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη και αποτελεσματική και αντιλαμβάνεται από τον οργανισμό ως μία φυσική θεραπεία.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το 
πως μπορεί να βοηθήσει στην μείωση των συμπτωμάτων 
της ψωρίασης επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια