Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ακμή και Βιοσυντονισμός

Το δέρμα όπως κάθε μέρος του σώματος μπορεί να νοσήσει. Η ακμή είναι μία δερματική νόσος που εμφανίζεται συνήθως στους εφήβους αλλά μπορεί να εμφανιστεί και σε άλλες ηλικίες.

Ο λόγος που εμφανίζεται η ακμή είναι γιατί αποφράζονται οι πόροι του δέρματος και γεμίζουν με κάποιες λιπαρές ουσίες που εμείς τις αναγνωρίζουμε ως σπυράκια. Ποιο συγκεκριμένα το δέρμα αποτελείται από πολλούς θύλακες τριχών. Αυτοί οι θύλακες εκκρίνουν κάποιες ποσότητες λιπαρής ουσίας, το σμήγμα, μέσω των σμηγματογόνων αδένων.
Υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτές οι ουσίες κάνουν καλό και λιπαίνουν το δέρμα του ανθρώπου βοηθώντας στην προστασία του. Αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που αυξάνεται πολύ η έκκριση αυτών των ουσιών και το σώμα μας δεν προλαβαίνει να αφαιρέσει από τους πόρους το σμήγμα και τα διάφορα νεκρά κύτταρα που βρίσκονται στους πόρους του δέρματος. Επιπλέον οι παθογόνοι μικροοργανισμοί που προσπαθούν να εισέλθουν στο σώμα μέσω του δέρματος προκαλούν ελαφριές μολύνσεις σε αυτούς τους πόρους και έτσι όταν  στερεοποιηθούν ότι έχει μέσα ο πόρος δημιουργεί ένα σπυράκι και αυτό άμα βρίσκεται σε πολλές επιφάνειες του σώματος ονομάζεται η ακμή.

Η ακμή μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος αλλά οι συνήθεις περιοχές είναι το πρόσωπο, ο λαιμός και οι ώμοι. Η ακμή προκαλείται συνήθως από:
 • Ορμονικές διαταραχές που μπορεί να είναι λόγω ηλικίας ή ημέρες κοντά στη περίοδο μίας γυναίκας.
 • Υπερβολικό άγχος.
 • Χρήση χημικών ουσιών που επηρεάζουν τις ορμόνες ενός ανθρώπου.
 • Λανθασμένη ή υπερβολική χρήση λιπαρών ουσιών στο δέρμα.
 • Χρήση ρούχων και υφασμάτων που τρίβονται στο δέρμα μπορεί να προκαλέσει εμφάνισης ακμής στις συγκεκριμένες περιοχές τριβής.
 • Το οικογενειακό ιστορικό ακμής έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας από τους παράγοντας εμφάνισής της σε μερικούς ανθρώπους.
Στις περισσότερες περιπτώσεις επιτρέπουμε στον οργανισμό μας να ξεπεράσει αυτή τη δερματική νόσο χωρίς κάποια ιδιαίτερη βοήθεια από εμάς αλλά υπάρχουν κάποιες μεθόδους που μπορούμε να ακολουθήσουμε για την αντιμετώπιση της ακμής. Αυτοί οι μέθοδοι είναι:
 • Όσο το δυνατόν πιο στεγνό καθάρισμα του δέρματος χωρίς τη χρήση έντονα λιπαρών ουσιών όπως το σαπούνι.
 • Ισορροπημένη διατροφή και κατανάλωση τροφών όπως η ντομάτα.
 • Χρήση ζεστών επιθεμάτων και ατμού στη επιφάνεια του δέρματος για άνοιγμα των πόρων.
 • Επάλειψη με μέλι και λεμόνι στην επιφάνεια του δέρματος.
 • Χρήση πάγου με κάποιο προστατευτικό κάλυμμα στο σημείο που εμφανίστηκε η ακμή.

Βιοσυντονισμός και θεραπεία της ακμής

Ο Βιοσυντονισμός χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικά κύματα μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό μας στην αντιμετώπιση της ακμής. Κατά τα προγράμματα Βιοσυντονισμού για τη θεραπεία της ακμής στέλνονται ηλεκτρομαγνητικά κύματα τα οποία συντονίζονται με τη συχνότητα των παθογόνων μικροοργανισμών και τα καταστρέφουν μειώνοντας τη φλεγμονή στις περιοχές της ακμής. Επιπλέον βοηθάει στην αντιμετώπιση των μικροοργανισμών που προσπαθούν να εισέλθουν στο σώμα μειώνοντας ακόμα περισσότερα τα συμπτώματα της ακμής. Η θεραπεία της ακμής από τον Βιοσυντονισμό είναι απόλυτα ασφαλής, αποτελεσματική και αντιλαμβάνεται από τον οργανισμό ως απόλυτα φυσική με αποτέλεσμα τη μη ύπαρξη παρενεργειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού 
και το πως μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση 
της ακμής επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια