Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Κίρρωση του ήπατος και Βιοσυντονισμός


Το ήπαρ είναι ένα όργανο που μέσω των λειτουργιών του συμβάλει σε διάφορα στοιχεία που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό. Μέσω των λειτουργιών που έχει το ήπαρ, γίνεται αποτοξίνωση του οργανισμού, παραγωγή ουσιών για την αποσύνθεση τροφών και σύνθεση πρωτεϊνών απαραίτητα για τον οργανισμό.

Όμως όπως κάθε όργανο μπορεί να μολυνθεί ή να δυσλειτουργίσει έτσι και το ήπαρ μπορεί να αρχίσει να χάνει σε ένα ποσοστό τη λειτουργικότητά του. Την κατάσταση που το ήπαρ αρχίζει να υπολειτουργεί ονομάζεται κίρρωση του ήπατος και αν δεν αντιμετωπισθεί άμεσα μπορεί να αχρηστεύσει εντελώς το ήπαρ.


Η κίρρωση του ήπατος όσο αφήνεται ανεξέλεγκτη γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη για τον οργανισμό και μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερα δυσάρεστες συνέπειες ή ακόμα και θάνατο σε ακραίες περιπτώσεις.

Η κίρρωση του ήπατος εμφανίζεται λόγω διάφορων παραγόντων. Οι παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν την εμφάνιση κίρρωσης του ήπατος είναι:
 1. Μολύνσεις όπως η ηπατίτιδα μπορούν να προκαλέσουν την εμφάνιση της κίρρωσης του ήπατος.
 2. Δυσλειτουργίες άλλων οργάνων όπως της καρδιάς έχει παρατηρηθεί ότι βοηθάει στη ανάπτυξη της νόσου.
 3. Χρήση κάποιων χημικών ουσιών μπορεί να προκαλέσει κίρρωση του ήπατος, ιδιαίτερα όταν γίνεται ανεξέλεγκτη.
 4. Κακές συνήθειες υγείας όπως ο αλκοολισμός και η χρήση ναρκωτικών ουσιών είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν κίρρωση του ήπατος. 
Όταν κάνει την εμφάνισή της η ασθένεια της κίρρωσης του ύπατος έχει συνήθως ιδιαίτερα εμφανή συμπτώματα. Τα κύρια συμπτώματα που εμφανίζονται έχουν σχέση με την ενέργεια του οργανισμού όπως και την αναπλήρωσή της όπως και με το γαστρεντερικό σύστημα. Δηλαδή τα κύρια συμπτώματα είναι:
 • Εξάντληση.
 • Χαμηλή όρεξη.
 • Πόνος στη κοιλιά.
 • Απώλεια βάρους.
 • Αποχρωματισμό του δέρματος ή του λευκού των ματιών.
 • Τάσεις ναυτίας και αίσθηση φαγούρας.


Η νόσος δεν αντιμετωπίζεται απόλυτα με την έννοια της πλήρης επαναφοράς του οργανισμού στην υγιή του κατάσταση, λόγω ότι καταστρέφει το ήπαρ που δεν μπορεί να αναδομηθεί πλήρως. Όμως υπάρχουν μέθοδοι για την πρόληψη και άμεση αντιμετώπιση της νόσου για την όσο πιο δυνατόν λιγότερη ζημιά στο σώμα. Αυτοί οι μέθοδοι είναι:
 • Μείωση έως και πλήρη απεξάρτηση λανθασμένων συνηθειών όπως ο αλκοολισμός και χρήση άλλων ουσιών που προκαλούν δυσλειτουργίες στον οργανισμό.
 • Σωστή διατροφή και σωματική άσκηση για την καλύτερη λειτουργία και ανάπτυξη άμυνας του οργανισμού.
 • Χρήση χημικών ουσιών μόνο υπό την επίβλεψη ειδικό και μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης.

Βιοσυντονισμός και κίρρωση του ύπατος

Ο Βιοσυντονισμός μέσω των προγραμμάτων θεραπείας που διαθέτει μπορεί να βοηθήσει και στην αντιμετώπιση της κίρρωσης του ύπατος με ελεγχόμενο αλλά στοχευμένη θεραπεία στους παράγοντες που προκαλεί τη νόσο. Κατά το πρόγραμμα θεραπείας του Βιοσυντονισμού τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που στέλνονται στο σώμα συντονίζονται με τη συχνότητα των παθογόνων μικροοργανισμών που προκαλούν τη ή βοηθάνε στην ανάπτυξη της κίρρωσης του ήπατος και τα καταστρέφουν. Επιπλέον με τη χρήση προγραμμάτων θεραπείας του Βιοσυντονισμού είναι δυνατόν η αποτοξίνωση του ασθενή από διάφορες ουσίες που προκαλούν και βοηθάνε στην εμφάνιση της πάθησης.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της 
κίρρωσης του ύπατος επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια