Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Υγρασία και κίνδυνοι


Η υγρασία κατά τους χειμερινούς μήνες μπορεί να βρίσκεται είτε στο σπίτι ή έξω. Ο οργανισμός μας όταν εκτίθεται σε μεγάλες ποσότητες υγρασίας μπορεί να εμφανίσει πολλά προβλήματα υγείας τα οποία μερικά μπορεί να είναι και πολύ επικίνδυνα.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι δεν μπορούμε να μένουμε κλεισμένοι και σε χώρους χωρίς υγρασίας γιατί είμαστε κοινωνικά όντα τα οποία αναζητάμε τη χαλάρωση μίας βόλτας ή ενός καφέ σε μία πλατεία με φίλους και αγαπημένους μας ανθρώπους και όλες μας οι καθημερινές δουλειές όπως ψώνια και εργασία βρίσκονται εκτός σπιτιού. Έτσι οι άνθρωποι βρισκόμαστε σχεδόν συνέχεια σε χώρους που μπορούν να μας προκαλέσουν κάποια πάθηση λόγω της υγρασίας.

Οι παθήσεις που μπορεί να βοηθήσει στην εμφάνισή τους η υγρασία είναι:
 • Πόνο και φθορά των κοκάλων.
 • Έντονο ξερόβηχα που μπορεί να προέρχεται από κάποια μόλυνση ή άλλη πάθηση.
 • Μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση άσματος που εξουθενώνει τον οργανισμό και έτσι βοηθάει στην δυσκολότερη αντιμετώπιση των εκατοντάδων κακοήθη οργανισμών που εισέρχονται στον οργανισμό μας.
 • Προσωρινή ή αν δεν αντιμετωπισθεί σύντομα ακόμα και μόνιμη βρογχίτιδα.
 • Βοηθάει στην εμφάνιση οξέος εμφράγματος του μυοκαρδίου.
 • Επιδείνωση κάποιων δερματικών παθήσεων όπως η ακμή και οι μυκητιάσεις.
Αλλά η υγρασία δεν μπορεί να αποφευχθεί γιατί είναι ένα φυσικό φαινόμενο που δεν μπορούμε να το ελέγξουμε και η υγρασία υπό φυσιολογικές συνθήκες και ποσότητες είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας. Όμως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μερικές μεθόδους κατά τις ημέρες που υπάρχει μεγάλη υγρασία για τη πρόληψη και αντιμετώπιση των παθήσεων που προκαλεί. Αυτές οι μέθοδοι είναι:
 • Κατά τις ημέρες που η υγρασία εξωτερικά είναι μεγάλη αποφεύγουμε την άσκηση σε χώρους με πολλά φυτά, όπως στην ύπαιθρο, γιατί τα φυτά δημιουργούν μεγάλες ποσότητες υγρασίας.
 • Αποφεύγουμε τις άσκοπες βόλτες και προσπαθούμε να είμαστε σε χώρους ζεστούς, ειδικά όταν ένας άνθρωπος πάσχει από κάποιες καρδιακές παθήσεις.
 • Για την αντιμετώπιση των πόνων των κοκάλων η γυμναστική μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη και αντιμετώπιση αυτών.
 • Δεν καθόμαστε με βρεγμένα ρούχα γιατί τότε αυξάνουμε τις πιθανότητες να πάθουμε κάτι από τα οποία προκαλεί η υγρασία.
 • Άνοιγμα του σπιτιού κατά τις πρωινές ώρες όταν έχει ήλιο.
 • Κατανάλωση ζεστών τροφών και ροφημάτων είτε κατά την εμφάνιση κάποιων παθήσεων ή πριν από αυτή μπορεί να βοηθήσει στην ευκολότερη ισορρόπηση της θερμοκρασίας του οργανισμού.

Βιοσυντονισμός και παθήσεις που προκαλούνται από την υγρασία

Ο Βιοσυντονισμός με τα προγράμματα θεραπείας που έχει μπορεί να βοηθήσει στη αντιμετώπιση παθήσεων που προκαλούνται από την υγρασία όπως και να ενισχύσει την άμυνα του οργανισμού. Με τη χρήση προγραμμάτων θεραπείας του Βιοσυντονισμού είναι δυνατόν η εξάλειψη παθογόνων μικροοργανισμών, που αναπτύσσονται περισσότερο λόγω της υψηλής υγρασίας και εισέρχονται στον οργανισμό προκαλώντας διάφορες παθήσεις, με τη χρήση του συντονισμού αυτών με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που στέλνονται από τα μηχανήματα Βιοσυντονισμού.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να βοηθήσει για τη θεραπεία παθήσεων που 
προκαλεί η υγρασία επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια