Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Τι προκαλεί την εμφάνιση πνευμονοπαθειών;

Οι πνευμονοπάθειες είναι παθήσεις των πνευμόνων και μπορεί να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε άνθρωπο ανεξαρτήτως ηλικίας ή φύλου. Μπορεί να είναι χρόνιες ή παροδικές και η επικινδυνότητα τους εξαρτάται από το χρονικό διάστημα που διαρκούν και τα συμπτώματα τους, όπως και πόσο έντονα μπορεί να γίνουν. Γενικά οι πνευμονοπάθειες θεωρούνται επικίνδυνες και πολλές φορές είναι θανατηφόρες γιατί επηρεάζουν αρνητικά μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού μας που είναι η αναπνοή από την οποία λαμβάνουμε το οξυγόνο που ύστερα μεταφέρεται στο αίμα και από το αίμα σε όλο το σώμα.

Οι πνευμονοπάθειες είναι μία από τις πιο θανατηφόρες κατηγορίες παθήσεων γιατί κάθε χρόνο πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από αυτές ενώ κάποιες φορές τα συμπτώματα τους είναι δύσκολα εμφανή μέχρι να έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ μέσα στο σώμα.


Η εμφάνιση των πνευμονοπαθειών είναι πολύ συχνή ακόμα και στον τεχνολογικά εξελιγμένο κόσμο στον οποίο ζούμε και παρόλη τα ασφαλή και σωστά ενημερωμένα συστήματα υγείας τα οποία έχουν οι περισσότερες χώρες του κόσμου. Μάλιστα τα ποσοστά εμφάνισης πνευμονοπαθειών έχει αυξηθεί σχετικά με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο κυρίως λόγος είναι ότι επειδή πολύ άνθρωποι δεν γνωρίζουνε τι προκαλεί πνευμονοπάθειες και δεν παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια τους. Τα αίτια των πνευμονοπαθειών είναι:
  • Μόλυνση του αναπνευστικού συστήματος από κάποιο κακοήθη μικροοργανισμό.
  • Tο περιβάλλον το οποίο ζει κάποιος μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση πνευμονοπαθειών αρνητικά ή θετικά. Για παράδειγμα οι άνθρωποι που ζούνε σε πιο υγρά περιβάλλοντα έχουν περισσότερες πιθανότητας εμφάνισης πνευμονοπάθειας από αυτούς που ζουν σε πιο ξηρό τόπο.
  • Εκτενής χρήση χημικών ουσιών πέρα του επιτρεπτού μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο αναπνευστικό σύστημα ενός ανθρώπου προκαλώντας του κάποια πνευμονοπάθεια.
  • Οι διατροφικές συνήθειες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά στην εμφάνιση των πνευμονοπαθειών γιατί άμα δεν λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες ουσίες στον οργανισμό το ανοσοποιητικό αποδυναμώνεται και το αναπνευστικό αρχίζει και δυσλειτουργεί ή υπολειτουργεί.
  • Η λανθασμένη χρήση χημικών ουσιών μπορεί να προκαλέσει πνευμονοπάθειες. Για παράδειγμα άμα γίνεται κατανάλωση χημικών ουσιών από το αναπνευστικό σύστημα ενώ έπρεπε να γίνουν από το γαστρεντερικό σύστημα θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά στα πνευμόνια και πιθανή πνευμονοπάθεια.
  • Κάποιες κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα ή η χρήση ναρκωτικών μπορούν να βοηθήσουν ή να δημιουργήσουν κάποια πνευμονοπάθεια.
  • Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες η κακή ψυχολογική κατάσταση βοηθάει στην εμφάνιση πολλών ασθενειών όπως και πολλών πνευμονοπαθειών.
  • Η αγνόηση των συμπτωμάτων και η αργοπορημένη αναζήτηση ιατρικής βοήθειας μπορεί να μην προκαλεί πνευμονοπάθειες αλλά έχει τη δυνατότητα να τις ενισχύσει σε σημείο που να είναι αθεράπευτες ή πολύ δύσκολα θεραπεύσιμες.
  • Λόγω εξουθένωσης του οργανισμού από κάποια άλλη ασθένεια κάνοντας τον πιο ευάλωτο στην ανάπτυξη πνευμονοπαθειών.

Βιοσυντονισμός και αντιμετώπιση πνευμονοπαθειών

Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να βοηθήσεις στην αναγνώριση των παραγόντων που προκαλούν τις πνευμονοπάθειες όπως και στην αντιμετώπιση τους. Τα προγράμματα μέτρησης των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των ενεργών σημείων του σώματος που χρησιμοποιούνται στο Βιοσυντονισμό μπορούν να αναγνωρίσουν τους παράγοντες που προκαλούν τις πνευμονοπάθειες γρήγορα και ανώδυνα. Με αυτές τις πληροφορίες μπορεί να δοθεί στον ασθενή πρόγραμμα θεραπείας το οποίο θα αντιμετωπίσει ανώδυνα, φυσιολογικά και γρήγορα τις πνευμονοπάθειες ή τα συμπτώματα τους και να ενισχύσει των οργανισμό για να είναι έτοιμος στην επόμενη απόπειρα εμφάνισης μίας πνευμονοπάθειας. Αυτό γίνεται χάρις στη χρήση ηλεκτρομαγνητικών σημάτων που έχουν συγκεκριμένη συχνότητα για να συντονιστούν με τους παθογόνους οργανισμούς και να τους καταστρέψουν.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση και πρόληψη 
των πνευμονοπαθειών επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια